Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

oyyy kıyamam size
rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

ben isim konusunda çok seçiciyim yaa..

şimdi şunu beyeniyorum diyemem çünkü yok cidden :)

eşimde öyle

çocuğum olsa okula kadar isimsiz kalabilir

Hadi kız erkek isimleri paylaşalım

ben kız olurda idil eflin efsun gibi isimler düşünüyorum

erkek olursada çınar efe ayyy erkeğe isim bulmak çok zor

kızım olursa ALYA DUA oğlum olursa ATABERK

RABBİM NASİP ET MURADIMI

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim,

ben kızım olursa berrin koycam, öyle bir geçer zamn ki de var yaa adı çok hoşuma gidiyo, erkek ismi düşünmedim daha açıkcası

ben efsa yı beğenmiştim abimlerin kızına ama anlamı büyücü demekmiş:)
oğlum olursa utku olabilir belki eski erkek arkadaşımın bebeğide utkuymuş :)
kayrayıda seviyordum eskiden ama artık modası geçti gibi

canım kızıma kayınvalidem bakıyo altlı üstlü oturuyoruz biz allahrazıolsun olsun iyi bakar kızıma ama annesi gibi olması kim olursa olsun mümkün değil kızım sabahları anne ben babanneme gitmek istemiyorum ne olur beni bırakma dediğinde okadar çok üzülüyorumki şuan bile gözlerim doluyo ağlamamk için kendimi zor tutuyorum ona anlatıyorum herşeyi ozman biraz anlıyo eğer imkanı varsa ben annenin çalışmamasından yanayım ama yok mecbursa bakıcıyı asla tercih etmem kreşlere bile güvenemiyorum anneniz veya kayınvalideniz en iyisi çalışan anne olmak elbette çok zor hani siz şimdi diyosunuz ya eve gittim şunu yaptım bunu yaptım sonra koltukta sızmışım onu çarpı ikileyin bi kere ama o düzenede bi müddet sonra alışıyosun zor gelmiyo yani düzenin tamamen bebeğine göre ayarlıyosun ilk zmanlar zor gelebelir hele bide tatlı hamilelik döneminde sonra ama emin ol herşeye alışıyosun onun kokusu sana sarışışı dünyada var oluşu senin karşılıksız tek seven kişi olması yani okadar uzunki saymakla bitmez herşeye bedel ben hep soyluyorum boyle bi duygu olduğunu bilseydim kesinlikle daha erken çocuk sahibi olmak isterdim

benimde ipek irem mina melis sena isimleri hoşuma gidiyo

erkekde bende çok kararsız kalıyorum tuğra düşünüyoduk bi ara ama ondanda vaz geçtim gibi

Hadi kız erkek isimleri paylaşalım

ben kız olurda idil eflin efsun gibi isimler düşünüyorum

erkek olursada çınar efe ayyy erkeğe isim bulmak çok zor
Ben kız ismi olarak bişi düşünemiyorum şuan nedense ama kızımız olursa eşim Pırıl düşünüyor

şimdi ben bide herşeyi anlatamak istemiyortum şöyle zor boyle zor demek istemiyorum gözünüz korkmasın yani herkesde aynı zorluğu yaşayacak diye bişey yok mesela benim kızımın gece çok sık uyanma sorunu vardı halada oyle memeye kalkardı süte geçtik ona çok sık kalkardı ama bazı annelerin bebekleri 10da yata sabahda 10 da kalkar bebekden bebeğe değişen çok fazla özellikler var kızlar

kız için mina ismi benimde hoşuma ggidiyor ikracım söyleyince aklıma geldi :)

ama erkekte hiç yok..

biricik efsa tuhaf geldi, efsane yazaarken yarım kalmış gibi (işte ben böle kulp buluyom saçma sapan,işim çok zor) iyiki olmamış :))

günaydın kızlarrr

bebiş konusu almış yürümüş gene hadi bakalım bol bebeli günler:))
gece bende uyuyamadım 2,30 dan 5,30 a kdr tv izledim bide yemekteyiz vardı dalmışım
şimdide çok uykum var ya....

Kız ismi Lena da güzel
Kuranı Kerimde Bizim olan, bizden olan anlamındaymış

Günaydın balcım hoşgeldin

bide çok ertelememk lazım mesela benim eşimle aramda8 yaş var ben zaten bi bebeğim olmasını çok istiyodum eğer dedim 23 yaşında anne oldum ben bunu bi 3-4 yıl ertelesem çocuğum ilk okula başladığında babası 40 küsür yaşında olucak ikinci bi bebeğimiz olursa ondada 50yi bulur heralde dede yaşı geliyo adamın bunlarıda düşündü şimdi eşim 34 yaşında 4 yıl sonra kızım okula başlıycak 38 olucak bi iki yıl sonra ikinci çocuğu düşünüyoruz inşallah ozman 45de kurtarırız heralde allahtan eşim yaşını hiç göstermiyo

favori kız ismim ela

veya

kız ismi ayşe alya
erkek ismi kayra

bana kalsa kız beren
erkek baran da olur

veya erkek demir de hoşuma gidiyo...

hee ayaz ve aras ta hoş erkek te :))

kafam çok karışık :)

patikcim minayı bende çok beğeniyorum kızım olurda düşünebilrim ama bende önce ablamın bi bebeği olmasını çok istiyorum yeni evli 1 senelik ama yaşı 29 ben zamanı diye düşünüyorum eğer onun kızı olursa onada koyabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…