bak tüm bursalılar toplanalım bize gidelim bi hafta sonu olur mu kızsss:)) korkmayın zehirlemem sizi pastalarımla:)inşallah güzelim,bende beklerim herzaman biliyorsun,çok mutlu olurum valla.
eh işte görümcenin kıllığıdır o cins şeykızdığım nokta madem 10 doğru gelecektiniz niye çay davetini yemeğe dönüştürmeye çalıştırdınız o kadar di mi.....
işte en sinir olduğum durum.. başkalarının karışması....
eşin kendine göre haklı ama... böyle borç harç içindede olmaz.... ayrıca sende daha küçüksün.. 1-2 yıl bekleteildiğin kadar bekler canım bencee...
..
buradan 18:00 de çıktım direk markete gittim,ben alışverişi yaparken kocişte geldi markete,neyse bitirdik doğru eve...ve adım atmamla maraton başladı...
fırında sebzeli tavuk,
mercimek çorbası,
pirinç pilavı,
göbek salata,
rus salatası,
közlenmiş kırmızı biber salatası,
hazırladım ( kociş çorbayı karıştırdı ,bir de irmiği kavurdu :))) )
neyse sofrayı hazırladım
meze ve salata çeşitlerini yerleştirdim...
bayağı bayağı hafta sonu hazırlanmış gibi masa oldu....
18:00 çıkmanın faydası bu oldu...
saat 20:00 de herşey hazırdı....
ama 21:30 kadar o fırın kaç kez açıldı,tavuk ısıtıldı,
tencerelerin altı kaç defa yakıldı ve pilav ile çorba ısıtıldı sayamadım...
evet tam 21:30 da geldiler......
eve ilk gelişleri bu arada.....kociş ev hediyesi getirir bizimkiler diyordu :))) elinde patladı
yarım kg.lık kuru pasta almışlar....ne güldüm kocişin yüzünün ifadesine anlatamam kaydirigubbakcemile3
gece 00:30 da da gittiler,vallahi hiç kalın falan demedim....içimden gelmiyor çünkü...
kayınpeder girmiş eve öyle eşyalara,oraya buraya bakıyor bir sinir oldum...
diyecektim...güç bela anca kendimiz bunları yaptık o kadar borç harç eserinle gurur mu duyuyorsun...
demedim...sustum...sabrettim...
valla kıss ne güzel olcak ben çisili görmeden eve gitmem bugün:))))))))dibimdeymiş haberi yok yaahadi hayırlısı k.k. bursa buluşması yaşanacak bugün yarın eli kulağında yani
sizin dükkan derken??? özelden at bari uğrarım ben sana:)8:20 de bizim dükan açık oliy nurdannnn :roflol:
buluşalım la ama ben utanırım sölimmmmm
heeee:)) çıkarız belki bakarsın:)nurdan cisil akraba cıkcak yakında
kısss ne utancan deli mi ne görücüye mi cıkacaksın.çay ısmarlıcan mı bana onu söyle:)8:20 de bizim dükan açık oliy nurdannnn :roflol:
buluşalım la ama ben utanırım sölimmmmm
ne zaman istersen o zaman söyle şekerim...teklif var ısrar yok.bizim derken babamın dükanı değil la
nurdannnnnsülemem
kızdığım nokta madem 10 doğru gelecektiniz niye çay davetini yemeğe dönüştürmeye çalıştırdınız o kadar di mi.....
buble sendemi nilifer mevkiindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?