ana küçük duru yerim ben onu:))böcüğüm kızım 27 eylülde 3 yaşını bitirecek,ismi duru..annesinin prensesi,minnoşu,herşeyiiii
işte en sinir olduğum durum.. başkalarının karışması....gulssunn benımkı 30 a dayandı
dıo bana dede mı dıycek baba mı
ne alaka dedım yaa
onca borç harç var cocuk falan yapamam hem sevmem ben cocukları:tomato:sorumluluklarını alamam
bazen bu yuzden ona cok kızıom
bıde bazı ınsanlar gaz verıo
halası dıo yapın bı tane olmaz sonra
bende dedım senn onu önce oğluna söyle 3 yıllık evlı oğlu var
bıkaç kez tersledım sımdı dıo
yapmayın yapmayın gezın eğlenın dıo
tırsıolar benden
anladım canım allah yardımcın olsun o zaman.böyleside zor canım yaa.umarım çok daha kolay bi hamilelik geçirirsin..
ana bu kadar şeyi yapmışın yine valla bravo sana ben uğraşmazdım o kadar...buradan 18:00 de çıktım direk markete gittim,ben alışverişi yaparken kocişte geldi markete,neyse bitirdik doğru eve...ve adım atmamla maraton başladı...
fırında sebzeli tavuk,
mercimek çorbası,
pirinç pilavı,
göbek salata,
rus salatası,
közlenmiş kırmızı biber salatası,
hazırladım ( kociş çorbayı karıştırdı ,bir de irmiği kavurdu :))) )
neyse sofrayı hazırladım
meze ve salata çeşitlerini yerleştirdim...
bayağı bayağı hafta sonu hazırlanmış gibi masa oldu....
18:00 çıkmanın faydası bu oldu...
saat 20:00 de herşey hazırdı....
ama 21:30 kadar o fırın kaç kez açıldı,tavuk ısıtıldı,
tencerelerin altı kaç defa yakıldı ve pilav ile çorba ısıtıldı sayamadım...
evet tam 21:30 da geldiler......
eve ilk gelişleri bu arada.....kociş ev hediyesi getirir bizimkiler diyordu :))) elinde patladı
yarım kg.lık kuru pasta almışlar....ne güldüm kocişin yüzünün ifadesine anlatamam kaydirigubbakcemile3
gece 00:30 da da gittiler,vallahi hiç kalın falan demedim....içimden gelmiyor çünkü...
kayınpeder girmiş eve öyle eşyalara,oraya buraya bakıyor bir sinir oldum...
diyecektim...güç bela anca kendimiz bunları yaptık o kadar borç harç eserinle gurur mu duyuyorsun...
demedim...sustum...sabrettim...
buradan 18:00 de çıktım direk markete gittim,ben alışverişi yaparken kocişte geldi markete,neyse bitirdik doğru eve...ve adım atmamla maraton başladı...
fırında sebzeli tavuk,
mercimek çorbası,
pirinç pilavı,
göbek salata,
rus salatası,
közlenmiş kırmızı biber salatası,
hazırladım ( kociş çorbayı karıştırdı ,bir de irmiği kavurdu :))) )
neyse sofrayı hazırladım
meze ve salata çeşitlerini yerleştirdim...
bayağı bayağı hafta sonu hazırlanmış gibi masa oldu....
18:00 çıkmanın faydası bu oldu...
saat 20:00 de herşey hazırdı....
ama 21:30 kadar o fırın kaç kez açıldı,tavuk ısıtıldı,
tencerelerin altı kaç defa yakıldı ve pilav ile çorba ısıtıldı sayamadım...
evet tam 21:30 da geldiler......
eve ilk gelişleri bu arada.....kociş ev hediyesi getirir bizimkiler diyordu :))) elinde patladı
yarım kg.lık kuru pasta almışlar....ne güldüm kocişin yüzünün ifadesine anlatamam kaydirigubbakcemile3
gece 00:30 da da gittiler,vallahi hiç kalın falan demedim....içimden gelmiyor çünkü...
kayınpeder girmiş eve öyle eşyalara,oraya buraya bakıyor bir sinir oldum...
diyecektim...güç bela anca kendimiz bunları yaptık o kadar borç harç eserinle gurur mu duyuyorsun...
demedim...sustum...sabrettim...
ana küçük duru yerim ben onu:))
valla çok isterim canım çocuklara bayılırım ben gel kıss ne zaman istersen:))) her zaman beklerim ciddiyim ama laf olsun die demiyorum yani.birgün misafirliğe gelelim sana teyzesi kızımla..
sabırlı olmakta her zaman fayda var.en iyisi sabırlı olmak...zor olsada hepimiz yapmalıyız bunu.ada masamdan kalktım seni ayakta alkışlıyorummmm kaydirigubbakcemile5
aferin sana
annem hem derdi sana taşş atana sen ekmek attt :roflol: tabi ben ne kadar beceremesemde
sabrına hayranımmmm kaydirigubbakcemile5
bilmem mi?hergün önünden geçiyorum koca kırmızı kamyonun:))nurdan aras kargoyu bilin miii
valla çok isterim canım çocuklara bayılırım ben gel kıss ne zaman istersen:))) her zaman beklerim ciddiyim ama laf olsun die demiyorum yani.
her sabah kaşarlı poğaça alıom ordan:)))saat 08:20 civarı:)kız o zaman ben seni her sabah görüyorummmm
ana heycan bastı şimdi
börekçi şevketi bilin mi
ayy yerım onu
ısmıde harıka
ALLAH sıze bağışlasın
bunble
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?