Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

işte en sinir olduğum durum.. başkalarının karışması....
eşin kendine göre haklı ama... böyle borç harç içindede olmaz.... ayrıca sende daha küçüksün.. 1-2 yıl bekleteildiğin kadar bekler canım bencee...

anladım canım allah yardımcın olsun o zaman.böyleside zor canım yaa.umarım çok daha kolay bi hamilelik geçirirsin..

amin canım.. sağol..

ana bu kadar şeyi yapmışın yine valla bravo sana ben uğraşmazdım o kadar...

ellerine sağlık adacım,maşallah sana.birşey dememişsin iyi olmuş boşver,sen birşey söylerdin arkasından onlar sonu gelmez o işlerin,canınız daha çok sıkılır.takma kafana güzelim boşverrrr...sen kocacığınla mutlu mesut ol,geriside geri kalan kişilerde boş...

ah borçlar borcu yıkıolar üstüne sonra biz yaptık die böbürleniolar bide hey allahım yaa(( sinir oluyorum bu tip insanlara

ada masamdan kalktım seni ayakta alkışlıyorummmm kaydirigubbakcemile5

aferin sana
annem hem derdi sana taşş atana sen ekmek attt :roflol: tabi ben ne kadar beceremesemde
sabrına hayranımmmm kaydirigubbakcemile5

adacım... bilmiyordum canım gelceklerini...
bir sürü şey yapmışsın işte daha ne olcak... birde o kadar geç gelmişler... allahım yaaa...insana sinir krizi geçirir valla...
aman ne kalcaklar.. boşver iyiki dememişsin canım...

ada masamdan kalktım seni ayakta alkışlıyorummmm kaydirigubbakcemile5

aferin sana
annem hem derdi sana taşş atana sen ekmek attt :roflol: tabi ben ne kadar beceremesemde
sabrına hayranımmmm kaydirigubbakcemile5
sabırlı olmakta her zaman fayda var.en iyisi sabırlı olmak...zor olsada hepimiz yapmalıyız bunu.

kızdığım nokta madem 10 doğru gelecektiniz niye çay davetini yemeğe dönüştürmeye çalıştırdınız o kadar di mi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…