günaydın canım :)))benim hayatımda bişey değişti bugün geç kaldım:)))herkes geç kalmış bugün:)günaydın kızlar...
yine yağmurlu bir ıstanbul sabahı
yine uykusuz ve yorgun ama görevini başarıyla yerine getirmiş bir Ada kız
yine güzel geçmesi umulan bir gün....
değişen pek birşey yok hayatımızda ne dersiniz yerimseniben
ne güzel nurdan diosun öyle sennurdannnn :roflol:
casper sende bıldığını yazar msın
denerken bı onu bı bunu denerım
hangısını becerırsem onu ederım hacı
günaydınn....
ayy kızlar uyuya kalmışım ama farkında değilim.. kalktım bir güzel hazırlandım... çıkarken koçiş demesinmi sen neden 1 saat geç gidiyorsun... izinmi aldınnn... dedim herhal bu adam espirik yapıyooo...
aanaaa bir baktım saatee 9....... normalde 8 de evden çıkarım... neyseki problem çıkmadan gelebildim.. kimseciklerde birşey demedi:)))
hee bugün süprizin babasını aldı canım o....
dünden beri saat başı arayıp varmı bana söyleyeceğin birşey diyip duruyor.. gecede gelmiş göbişimi seviyor... jonior diye... iyice sinirlendim.. birde çıkarıp testi göstermesinmi... sabah yapalım diye...
uykulu uykulu umursamadım... meğer adam işteyken bir sürü hayal kurmuş.. 9 ay boyunca bana nasıl davranacağını...doğunca hemen feneriumdan bol bol alışveriş yapıcağını... vs. vs... dedim bende gs storeye giderim.. ben soyup giydireceğime göre gs lileri giycek..... neyse bende sinir tavan yaptı... sabah kalkıp birde test yaptım.. negatif çıktııhihoyyyt lavabodan çıktım bu bekliyor.... dedimki.. hayallerini yıkıcam ama üzgünüm... bir dahaki bahara artık:)))
ayy bir üzüldü kızlar... bir bozuldu.. meğer ne çok istermiş.... sonra öptüm, teselli ettim... planalrımızdan ve biraz daha beklememeiz gerektiğinden bahsettim....
mutlu bir şekilde evden çıktım:)))
günaydın kızlar...
yine yağmurlu bir İstanbul sabahı
sende yapıver bi çocuk bak ne güzel eşinde istiomuş:)))
kısss seninkiler geldi mi akşam???günaydın kızlar...
yine yağmurlu bir ıstanbul sabahı
anladım canım allah yardımcın olsun o zaman.böyleside zor canım yaa.umarım çok daha kolay bi hamilelik geçirirsin..ama nurdancım çok erken daha... 2 aylık evliyiz biz...seneye bu zamanlar diye planlamıştık.. ayrıca bilmiyorsun seni, benim hamileliğimde bazı riskler var.. kalp kapağım değiştiğinden dolayı sürekli kontol altında olup hergün insülin gibi iğne vurulmam laızm... böyle bir döneme kendimi hazır hissetmiyorum henüz... son zamanlarda çok yoruldum ve yıprandım..biraz rahata kavuşmuşken birde hamilelik ve bebişi kaldıramam canım..
evt bende severim sizleri kızz:))gulsunn Allah ozmn ıkı kez yardımcın olsun
fblı bı arkadasım yok çok şükür
fblılere dayanamıom
gs lılerle kardeşiz bız:lepi:
hoşgeldin adam... hayırdır ne görevi yine canım??günaydın kızlar...
yine yağmurlu bir İstanbul sabahı
eşinde o kadar heveslenmiş kız :))))
evt ama böyle konuşmamıştık baştan:)))
izonuru biliosan hemen arkasındaki sokağa gel ben ayıklarım seni:)nurdan nan firma isminiözelime yaz süpriz yapayım sana :roflol:
buble kaç yasında kızın
adı nee
gulsunn benım koca isim kıtabı alcakmış
sankı bebe var ortada bıde eşim cok ıstıyo ama ben ıstemıom
zavallım cocuklu aılelerı görünce ahh cekıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?