Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Mutfağın halısını kaldırdım o kadar çok gıcık ediyorduki su damlasa izi kalıyor . Bide yetmezmiş gibi gelen bazılarıda bu halı çok kirlenmiş silmiyormusun :88:

bişi demek ıstemezkı dırek der
bende derım dırek
mesela dün bırden knusrken arkasını döndu dedım bana bakarak konusun
yüzüme sevmıyorum arkanızı dönup konusmanızı

caycıyı hıc sevmıyor zaten bıan evvel ozmn gelsın ıstıyorum

yazdım ya bebiş

enee görmedım hazar
tşkler bacım
Mutfağın halısını kaldırdım o kadar çok gıcık ediyorduki su damlasa izi kalıyor . Bide yetmezmiş gibi gelen bazılarıda bu halı çok kirlenmiş silmiyormusun :88:

üzerıne bısey sersen
ben yazın yenıden yıkatıp üstüne bısey sercem
halı tarzı örtuler var hem şık hemde ucuz

Havlu falan seriyordum Uğurcum ona rağmen .
Sil sil canım çıktı kel alaka bir halı serdim alasıya kadar . Ana beyime diyeyimde sevgililer günü hediyesi oturma odasıyla, mutfağa halı alsın

Sil sil canım çıktı kel alaka bir halı serdim alasıya kadar . Ana beyime diyeyimde sevgililer günü hediyesi oturma odasıyla, mutfağa halı alsın

ben mutfağımla holüme gerekirse acı kahve alacam bütün pislikler dolsun taşsın görünmesin
bıktım artık çünkü

büyük ceyıs mağazalarında dedığımden oluyo cnm
halı desenlı lale desenlı falan sanırım 15 20 tl
bı bak ıstersen hem halının boyutunda olur
sonra sılkele yıka ser

cnm ben üstüne örtü örtüyorum yeni aldığımdan beri
sadece misafir gelince kaldırıyorum
eşim mutfakta sağolsun harikalar yaratıyo mecburumm
yepsyeni o sebeple :)

ben mutfağımla holüme gerekirse acı kahve alacam bütün pislikler dolsun taşsın görünmesin
bıktım artık çünkü

benım mutfak turuncu krem morlu bısı cok acık renk deıl ama kırlenıo hemen
bı yaz gelsede yıkamaya versem dıom:82:saolsun kocemm herseyı döker

günaydınnnnnnn

Balım kuzucuk beni bir numara çaldırmış sen misin gız
Dün tüm gün uyudum bi kalktım akşam 6 olmuş kendimden nefret ettim resmen

eline sağlık böcüş
senin tek yanlışın kadının yapacağı işi elinden alıp kendin yapman.
bunu bende yapıyorum ama bi yerleri kalkıyo pis olduklarını belli etmek istemiyolar

işte konu bu
herks işini yapsın he bana zaman var dedı ben yaparım cunku güvenıyorum patrnuma
sende cok ıyı demışsın tatlım

sana göreyle olmuyo demek böcüş
baksana patron niye zaman verdiyse düşün artık altında bişi yatıyo..

hiç bişi yatmıyo onu tanıyan benım emınımde
cunku hersey yavaş yavaş oluyo
kırıldığım laf baska
neyse yaa konu kapansın
benı damdan düşen anlar

toplu yazıyorum

tanem kız, bütün gün uyursan tabii leke olur, uyku sersemi görmezsin damlayanları aman boşver olan halıya olsun, millete ne oluyorsa gitsinler kendi evleriyle ilgilensinler...

böücşümmmm, sen hiç genç apla sözü hele kanga sözü hiç dinnemiyonnnn benim kangamı üzmeye ne hakkın varrrr, dediklerin çok doğru, sen rahatsızlığını belli etmezsen, sonradan hak iddia edemezsin, patronunun karakteri ortada, adam her şeye rağmen şimdiişten çıkarsam ekmeğinden olcak vb kafasında neler kuruyordur, şu anda kafası karışsa da birilerinin ona bu insanların ekmeğini hak etmediğini tasdiklemesi gerekiyor, çünkü o yufka yürekle o o işi edemez!!! çok yakınımdan biliyorum anlatırım sonra bi ara, adam tansiyon hastası oldu elemanı yüzünden şikayet edersem ekmeğinden olur diye düşünmekten elemanın umrunda mı, her firmada her pozisyonda olabiliyor, yaşayan bilir.

bal bazen şaak mı ediyon ciddi misin anlamıyorum valla, ne alaka çaycıya acımak falan, sanki ilk defa duyuyor gibi he böcüş kadının dinlemesi gözüne battı diye kendini üzüyor, neyse şaka heralde yazdıkların. adam patron brck in dediği gibi niye dolaylı ima etsin, kocası deel kaynanası deel, patron, direk der diyceeni...

brck he işte senin de başında olmuş oh süper yapıştırmışın lafı, allahım sabır versin, yeter li görülsün bu olanlar zaman arkadaşlar biraz sbır ama sesi çıkarmak lazım yoksa her şey üstünüze kalır

ben kçar geç kalıyom görüşürüz kızlar byyyyyyyyyy

anam yorgunum herşeyi silip süpürüp gelmiş hoşgeldin cnm
böcük ben yine vericem halılarımı yıkamaya

böcüş kekin tam ağzıma layık
1 dilim göndersene
çok severim kakaolu ev keklerini..
tarifi verde bende yapam..

sevgılıler gununu kutlamayı düşünmuyom

kocem orıflame dergısını gördu dedım bak ben satıyommıyı ozmn kendıne ne ıstıyorsan al bendensın dedı
he dedım
sip.verınce patron kartından öduycek o para bana kalcak gene altın alcemmyengemlerıme parfum alcak 60 tl de ordanne uyanıkım la

günaaydın kızlar.

böcüş eline sağlık çok güzel gözüküyo kekin.
brck ula ne ettin kocana da hatalıysam ara yazdın
tanem benide alsana yanına beraber uyuyalım yaa.akşam uyuyorum kanepede biri oramı buramı elliyo.uyku sersemi bi uyandım ne yapıyosun çekil şurdan annenin yanında ayıp değilmi dedim ömerime.

aman öylede sevmiyom böcük.halımın ne anlamı kalıyoki.aman diom veririm yıkamaya 6 ayda bir

mısafr gelınce acarsın nolcakkı
ben yapcam valla
bıktımm krem rengı hep halılarım:84:
anam yorgunum herşeyi silip süpürüp gelmiş hoşgeldin cnm
böcük ben yine vericem halılarımı yıkamaya

bende vercem cnm hıc memnun kalması mayıs gibi
böcüş kekin tam ağzıma layık
1 dilim göndersene
çok severim kakaolu ev keklerini..
tarifi verde bende yapam..

gönderım tatlım hatta bulusalım ben sana getıremm
tarıf mı:26:unuttum kafama göre takılıomda göz kararı hersey
un seker yumırta yağ k tozu vanılya kakao falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…