toplu yazıyorum
tanem kız, bütün gün uyursan tabii leke olur, uyku sersemi görmezsin damlayanlarıaman boşver olan halıya olsun, millete ne oluyorsa gitsinler kendi evleriyle ilgilensinler...
böücşümmmm, sen hiç genç apla sözü hele kanga sözü hiç dinnemiyonnnnbenim kangamı üzmeye ne hakkın varrrr, dediklerin çok doğru, sen rahatsızlığını belli etmezsen, sonradan hak iddia edemezsin, patronunun karakteri ortada, adam her şeye rağmen şimdiişten çıkarsam ekmeğinden olcak vb kafasında neler kuruyordur, şu anda kafası karışsa da birilerinin ona bu insanların ekmeğini hak etmediğini tasdiklemesi gerekiyor, çünkü o yufka yürekle o o işi edemez!!! çok yakınımdan biliyorum anlatırım sonra bi ara, adam tansiyon hastası oldu elemanı yüzünden şikayet edersem ekmeğinden olur diye düşünmekten elemanın umrunda mı, her firmada her pozisyonda olabiliyor, yaşayan bilir.
bal bazen şaak mı ediyon ciddi misin anlamıyorum valla, ne alaka çaycıya acımak falan, sanki ilk defa duyuyor gibi he böcüş kadının dinlemesi gözüne battı diye kendini üzüyor, neyse şaka heralde yazdıkların. adam patron brck in dediği gibi niye dolaylı ima etsin, kocası deel kaynanası deel, patron, direk der diyceeni...
brck he işte senin de başında olmuş oh süper yapıştırmışın lafı, allahım sabır versin, yeter li görülsün bu olanlar zaman arkadaşlar biraz sbır ama sesi çıkarmak lazım yoksa her şey üstünüze kalır
ben kçar geç kalıyom görüşürüz kızlar byyyyyyyyyy
yorgun ben çaycıya acıyorum derken
şu manada dedim cnm
üzülüyorum anlamında
aldığı üç kuruş maaş yaşı benden çok çok büyük
elleri yarılana kdr soğuk suda
koca yemek kazanlarını kaldırıyo
yazık diyorum
onun işide olsa bu
bizde insanız duygularımız var üzülürüm tabiki...
barıştınız yanii
sızınkı ıle bızımkı farklı hemde cok
bı kere sıcak su var ıkı bulasık mak var
bı kere cay ıste ıkıncıye işim var der
oturup bulmaca çözuo
tv ızlerdı patron kaldırdı yakında gazete almıycak adam onun yüzünden
ben 8de işe gelıp temızlık yaparken o sıcak sobanın basında kahvaltı masasında patronun aldıklaryla kahvaltı edıp arkasından konusuyo
ben bunlara katlanamıyorum
yemek desen berbat daha ne dıyım
Şifre değiştiremem eşim çok kızar . Kendisi benden dahada saftırBakalım biraz daha bekleyeyim sahi faturasında falan değilim kızlar sonuçta sınırsız onlar kullanıyor diye ekstra bi gider olmayacak bize ama ne bileyim bari bir açıklama yapar insan ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?