Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bencedeee ben gleyim çaycınız olayım.

gel cnm beklerim
eşime gelince kalbini kırmıştımda dün
bende pc den çıktı aldım hatalıysam lütfen ara ........ numaramı yazdım bide.üstüme taktım onu.
eve geldi hayatım bi bakarmısın dedim yeleğimi açtım kağıdı gördü koptuk zati.

süpermişşş...bende akşam benimkini küstürdüm.dizi istedi bende saat gecenin kaçı olmaz dedim.küstü

Lamemle, Bal gelmiyor mu yaw
geldim canım gledim....

nıce aylara bızım 2 yılı gectı
nasıl 2 yıl yaa... 2009 aralık değilmi sizin... 14 ay falan... nasıl 2 yılı geçti kızz??

Hahaa süper olmuş Brck
Aşağıkiler hoşgeldiniz Lamecim nasılsın tatlım ?
hoşbulduk canım... iyi olmaya çalışıyorum işte... sen nasılsın tatlım?

lamecim hoşgeldin....
hoşbulduk balım:)

hoşgeldin gülsünncüm.nasılsınnn
böcük tanışalıyı kastediyo heralde allam yaevleneli ne kadar oldu böcük

günaydınlarrrrrr hepinize......
tatilimin son günlerinin keyfini çıkaram dedim ve 11:30 kadar uyudum :))))

böcükkkk eline sağlık,kakaolu keki ben de çok severim....mutfak halım sadece orada sigara içiliyor diye külden dolayı aşırı kirlenmişti ben de yıkamaya verdim.....2 hafta sonra anca geldi çok kirliydi abla kusura bakma geciktik dediler....bir açtım bütün kirler duruyor birtek vernel kokusu geliyor....anlayacağın havalar ısınınca kendim yıkayacağım....ben de daha fazla kötü olmasın diye bir örtü serdim...

brck koptum ya.....hatalıysam ara yazısını geçmişte okumuştum da muhabbetin içeriğini tam anlayamamıştım...süper yapmışsın....benim hücre nasıl tepki verirdi merak ettim yani :))))

bal-lame ......... canlarım Rabbim daha nice aylar-yıllar yaşamanızı nasip etsin sevdiceklerinizle.....bir ömür boyu....sağlıklı,neşeli,bol kazançlı.....ve hayırlı yavrularla....

bak şimdi adını hatırlayamadım...bir arkadaşa kayınvalidesi eskidin demiş oysa henüz 4 aylık evliymiş.....o da birşey mi bana daha 1 aylık evliydim,bu pazar misafir gelecek teyzesi o gıcık kadın sen eskidin artık demişti.....

başka ne yazacaktım yaw unuttum ya :26:

böcük bizimkide bulmaca çözüyo sürekli
çay getirio istemeden istediğimizdede getirir saolsun
ama boşlarını almıyo 1 saat 2 saat
arıyoruz al die zaten geliyodum dio

lenn sızınkı ıle kardeş olmasın
temizliği sen yapıyosan o ne güne orda temizlikçi diye duruyo anlamıyorum.sanırım sizin çaycı biraz dengesiz.

dengeısz laf mı 3 kez cay ıstedım sonunda cay yok dedı banayenı demlemış gene aradımm getrdı ama cok sınırlenmışbellı
böcüş evt çok farklı çaycılarımız..
madem böyle bi çaycınız var neden işi öğretilmiyo
yada neden herşeyin farkındaysanız hala orda bukdr rahat tutuyo patronun onu anlamadım..

herkes herseyın farkında ama zamanı varmış tatlım
işten cıkarılcaklar sanırım ama hem caycı hem şöfor bulmak laızm
ıkısı bır gıderde

Adacım benim ben kaynanam öyle diyiverdide ciddi değildi bende dalga geçiyom arada eskidim diye

bencedeee ben gleyim çaycınız olayım.
amma işsız varmış
süper lenn bu fıkır
Bende geleyim oralarıda temizlerim hem
ı
bak hem sıgorta hemde ferdı kaza sıgortanda olcekk evınede arabayla bırakılcan:86:
bıze gel g
süpermişşş...bende akşam benimkini küstürdüm.dizi istedi bende saat gecenin kaçı olmaz dedim.küstü

len adamı nıe kırıyonben gece 2de cektım

adacım sağol cnm...
hoşgeldinnn

lamem sizinde nice aylar yıllar olsun,bebişlerimizi birlikte kucakladığımız günleri görelim işllh cnm...

Adacım benim ben kaynanam öyle diyiverdide ciddi değildi bende dalga geçiyom arada eskidim diye
hadi hadi ciddi dedi sende üzüldün
ada biz hep böyleyiz kı herşeye gülerik
benimde böle muzipliklere aklım çalışırda priju ile konuşurken o verdi bu aklı bana

oo herkescikler gelmişşş...

bugün çok mutluyummm

garanti kredi kartıma 35 tl bonus yüklenmişş fatura ödeme talimatım vardıı

axessede 25 tl yüklenmiş

oh oho hoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…