Adacım benim ben kaynanam öyle diyiverdide ciddi değildi bende dalga geçiyom arada eskidim diye
amma işsız varmış
süper lenn bu fıkır
ı
bak hem sıgorta hemde ferdı kaza sıgortanda olcekk evınede arabayla bırakılcan:86:
bıze gel g
len adamı nıe kırıyonben gece 2de cektım
hadi hadi ciddi dedi sende üzüldün
ada biz hep böyleyiz kı herşeye gülerik
benimde böle muzipliklere aklım çalışırda priju ile konuşurken o verdi bu aklı bana
hoşbulduk canımhoşgeldin lameeeee.
hoşbul güzelim... valla evlilikten bahsediyor sanrım...hoşgeldin gülsünncüm.nasılsınnn
böcük tanışalıyı kastediyo heralde allam yaevleneli ne kadar oldu böcük
amin canım benim.. çok sağol....
bal-lame ......... canlarım Rabbim daha nice aylar-yıllar yaşamanızı nasip etsin sevdiceklerinizle.....bir ömür boyu....sağlıklı,neşeli,bol kazançlı.....ve hayırlı yavrularla....
[/B]
lamem sizinde nice aylar yıllar olsun,bebişlerimizi birlikte kucakladığımız günleri görelim işllh cnm...
brckkkk ne edddin nan adamaaaaaaa
Adacım canım iyiyim hamdolsun :)) Bakınıyorum arada sana nasılsın diye iyisin sende hamdolsun :)))
hoşgeldin pehlülün garusu
bizede 55 tl yıllık üyelik yazmışlar
bizden alıp sana yüklemişler :))
cnm fatura başına ücret almıyomu axess ??
bezelye tanem sen ikizmi istiyon???
süpersınben bulduumm :79::79::79:
valla 2 de dizi falan çekemem.gerçi ilk yanıma geldiğinde 11 di saat o zamanda uykuluydum buna ne yapıyosun annenin yanında dedim.buda gitti beşiğin yanına bak oğlum anan böyle işte yanına erken gideriz bağırır geç gideriz bu saatte olmaz der.ne yapacaz böyle bilmiyorum.
akşam bende pc den rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım diye çıktımı alsam
beni gören biri oldu maşallahhhh
kız arasana hemen iptal ediyolar
benim axesse 50 tl yazmışlar
aradım itiraz ediyorum dedim
tamam dediler
bu ay ki ekstremden 50 tl düşceklerr
arasana kızzzz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?