- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
ohh hadi bakalım
iyi günlerde kullan cnmmm
artık sende bi cest yaparsın..
senin kaynanan hafif kalır cnm konu olarak :))
selam kızlar nasılsınız
inşallah netim gitmezse burdayım bugün e nevar ne yok
napıysınııız
hoşbulduummm...
bende yedim geldm..öğle arası gireyim dedm laf eden olmaz görselerde :)
ayrıca sana karsı kınım yok
sadece gercekcıyım ve kımsenın arkasından konusmayı sevmem
senın ıcın konu olsun yeter
anlamaya calısmazsın amacın ortamı germek sadece
ayrıca daha önce kac kez dedım sen ve brck benım ıcın başkasınız dıe
sana kastım yok ama ortamı germenı sevmıyorum
konu kapandı
patiğimm... hoşgeldin tatlım....
sana kötü bir haberim var.....
bende de boyun fıtığı çıktı
konu kapansın artık sıktı yanı suyu cıktı
kızlar bişi anlatayım gülünn
gecenlerde cilt doktoruna gitmiştim verdiği kremler 100 tlydi almayacaktım pahalı geldi 2,5 liraya kil sabunu almıştım
neyse patronum gördü receteyi alsana doktor vermiş dedi yokmuş dedim bendegitti sipariş verdi eczaneye bende parasını vercek yada verdi sanıyomm, maaşımdan kesildi 100 liraa
sağol nevgülüm... sen de aksatma lütfen...gulsun patik geçmiş olsun kızlar.sanırım bendede belirtileri var.
gecenlerde cilt doktoruna gitmiştim verdiği kremler 100 tlydi almayacaktım pahalı geldi 2,5 liraya kil sabunu almıştım
neyse patronum gördü receteyi alsana doktor vermiş dedi yokmuş dedim bendegitti sipariş verdi eczaneye bende parasını vercek yada verdi sanıyomm maaşımdan kesildi 100 liraa
neyse patronum gördü receteyi alsana doktor vermiş dedi yokmuş dedim bendegitti sipariş verdi eczaneye bende parasını vercek yada verdi sanıyomm maaşımdan kesildi 100 liraa
neyse patronum gördü receteyi alsana doktor vermiş dedi yokmuş dedim bendegitti sipariş verdi eczaneye bende parasını vercek yada verdi sanıyomm, maaşımdan kesildi 100 liraa
biz ömerimle sevgililer günü kutlamıyoruz.sadece doğum günleri evlenme yıldönümü tamam bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?