Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

merhaba hepinize ben geldimmben ne alsam acaba 14 şubatta hediye uff karar veremedim

hoşgeldin canım.bi selpak mendil al yetmezmi.
ay ortaokulda iken öğretmenler gününde çok sevilen bi öğretmen vardı herkes ona hediye almıştı.iş ve teknik dersi hocamıza kimse bişey almamıştı.ben ve bi arkadaşımda buna çok üzülmüştük paramız yettiğince gittik buna selpak mendil almıştık.ayy şimdi diyorum ne salaklık hocaya ağla bunlada gözyaşlarını silersin demek istemişiz resmen.

ay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uzatma dedım kelebenkoffff

ayrıca laf sokmalarda olmasın lutfenn

oldu olcak kazen sen ol kural koy yazmamıza

yada kalk konuşanları tahtaya yaz ilkokul günlerime götür benniiiii

bal bebiş iyi bu cumartesi kontrollerim var
gidicezbakalım ama artık eski hevesim kalmadı hareketlerini hissediyorumya o yüzden önceki kadar panik bi şekilde gitmiyorum doktora

bende almıştım ilkokul 2.sınıftayken öğretmenime bide onu defter kabıyla bantlayıp hediye paketi yapmıştım ne rezilmişim:) fotolorımızdan olusan masa takvimi yaptırmayı düşündüm ama karar veremedim bide kalp bir kutunun içine ısırıp yarımladığım çikolataları koycam bana aldığı kuruttuğum gül yapraklarını atıcam içinede bir not yazıcam hiç birisi senin kadar tatlı değil bebeğim diye daha düşünme aşamasındayım çokta yaklaştı tarih

ayy yazık cnm ya olsun düşünmek yeter
benimde aklıma ne geldi
bi yakınım terlik imalatı yapıyodu o dönemler ve terlik bolluğu vardı
çokta durumumuz iyi değildi
annem hep terlik paketler yollardı
bende utana sıkıla verirdim..

ay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oldu olcak kazen sen ol kural koy yazmamıza

yada kalk konuşanları tahtaya yaz ilkokul günlerime götür benniiiii

:))

bal bebiş iyi bu cumartesi kontrollerim var
gidicezbakalım ama artık eski hevesim kalmadı hareketlerini hissediyorumya o yüzden önceki kadar panik bi şekilde gitmiyorum doktora

cinsiyeti bellimi efsun.kız nası hevesim kalmadı asıl insan hareketlerini hissedince daha bi hevesleniyo.sen tedirginlik açısındanmı diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…