bende paramın olmadıgını düşünüp sipariş etti, parasını da verdi sanıyodumm
masrafa soktu beni uyanık patron
balım sana katılıyorum.benimkine böyle tişort alsam bu ne diyecek.
bal bebiş iyi bu cumartesi kontrollerim var
gidicezbakalım ama artık eski hevesim kalmadı hareketlerini hissediyorumya o yüzden önceki kadar panik bi şekilde gitmiyorum doktora
sağolun kızlar
ben kocama sordum ben bunları beğendim sen ne dersin dedim sağolsun hemen kredi kartından aldı limangodan beğenerek aldık yani sorun yok
bende almıştım ilkokul 2.sınıftayken öğretmenime bide onu defter kabıyla bantlayıp hediye paketi yapmıştım ne rezilmişim:) fotolorımızdan olusan masa takvimi yaptırmayı düşündüm ama karar veremedim bide kalp bir kutunun içine ısırıp yarımladığım çikolataları koycam bana aldığı kuruttuğum gül yapraklarını atıcam içinede bir not yazıcam hiç birisi senin kadar tatlı değil bebeğim diyedaha düşünme aşamasındayım çokta yaklaştı tarih
bizdede öğretmene altınlar alıyoduk bilezikler falan
zorla topluyolardı bizden para
bende paramın olmadıgını düşünüp sipariş etti, parasını da verdi sanıyodumm
masrafa soktu beni uyanık patron
evet cnm maaşallahı varallahım ne düşünceli patron.
laa ona ne o zaman nie gitti sipariş verdi,priju sende ne safsın la adam nie versin senin ilacını
aldınmı ağzının payını
prijuva koptum kız allah seni emii
giden benim 100 kağıda olduuay koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
en azından düşünmüş almış kızzz
onu bulamayanlarda varrrrr
:)) deseydin ben almıcaktımki diye
nevgul evet şimdi önceden hareketini hissetmediğim için acaba bişey varmı die endişeleniyodum ondan bi heyecanla gidiyodum ama şimdi kızım tekmeledikçe ooohh iyi diyorum o yüzden doktora sadece onu görmek için gidiyorum
anladım canım çabuk doğur oğluma alıcam onu dünür oluruz[/QUOTE
beşik kertmesimi yapıyosun :))
bide çabuk nasıl doğursun
:))
ay benimkide aynısını der walla çekinmez :)
daha ne işte herşey yolundaysa sorun yok negüzelll
güle güle kullanın cnm ozmnnn
oooooooooooooooooooooooooo
romantik aşıkkkkkkkkkkkk
para var huzur var
:)) deseydin ben almıcaktımki diye
daha karar veremedim ama :)arkadaşım eşine gömlek almış kendinede beğendiği güzel bir iç çamaşırı iç çamaşırlarının üzerine giycekmiş gömleği mumları yakıcam bide güzel yemek hazırlıycam öyle vericem gömleğini dedi oda çok değişik bir fikirama benim kocam olana kadar yapmam bunu zor artık bende seneye yaparım nasipse
prijuuu bnm patronda bi kere ona benzer bişey yapmıştııı
tam hatırlamıyormmmmmm
anladım canım çabuk doğur oğluma alıcam onu dünür oluruz[/QUOTE
beşik kertmesimi yapıyosun :))
bide çabuk nasıl doğursun
:))
EVET BEŞİK KERTMESİ
VALLA BENDE DOĞURDUM AMA ÇABUK DOĞURMAK NASIL OLUYO BİLMİYORUM.EFSUN HALLEDER
daha karar veremedim ama :)arkadaşım eşine gömlek almış kendinede beğendiği güzel bir iç çamaşırı iç çamaşırlarının üzerine giycekmiş gömleği mumları yakıcam bide güzel yemek hazırlıycam öyle vericem gömleğini dedi oda çok değişik bir fikirama benim kocam olana kadar yapmam bunu zor artık bende seneye yaparım nasipse
bu tam benlik haa.kaynana bi köşede oturuyo zaten ışığıda söndürdükmü sorun yok.
iyi ki giyinmişaklıma eşim geldi.
doğumgününde güzel bi masa hazırlamıştım slayt falan yapmıştım mumlar falan.yaz zaten ev yanıo.
gitti üstünü değiştirmeye.bende odaya aldım adam don atlet masaya oturdukopmuştum.ay dedim çok romantiksin sonra gitti giyindi
güzel güzel yemeğimizi yerken alt komşular oturmaya geldi
bu tam benlik haa.kaynana bi köşede oturuyo zaten ışığıda söndürdükmü sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?