Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

walla organik iyi yanlarıda çok ama
çok masraflı oluyo eğer birikim yapmayacaksanız alın ama birikim için araba kesinlikle almayın derim

haklısın cnm işte eşimin çok hevesi var, hem Allah izin verir bebeğimiz olursa sağa sola giderken ii olur diyoruz.istanbulun trafiği, araçların iç kalabalığı çekilmiyo

aslında araba istiyoruz efsun, ama olanlar almayın diyo( ama alcaz inş.yaza

araba şart cnm
hiç bi yere gidemiyoruz gezmeye artık.istediğimiz saatte bi yerden gelemiyoruz erken kalkmak zorunda kalıyoruz.araba gitti gideli gezmeye bile gidesim gelmiyor.biz hiç alışamadık arabasızlığa
inş yine almak nasip olur

inşallah canım,doğru diyosun arabanla 20 dakkada gitceğin yere vasıtayla 1,5 saatte gidiyosun,alışverişe gitsen taksiye biniyosun

ınş
ben cocukluğumdan berı arabaylaydım evlendım sımdık hıc ıstemıyorum
eşim dıo alalım ama masrafı cok gercı onuda bahane edemıyorum ben tamırcıyım
bakalım kısmet

efo one yaa faturaya bak...

arabasız olmuyo maleseff
ama evt yatırım yapacaklara fazla gelir
derdin tasan olmıcak araba alcaksan...

tatlim faturaldirilmayacak kadar az tuketim oldugunda fatura gelmiyor
bir kere bize oyle olmustu ama yaz ayiydi
acaba sizde de mi oyle oldu diyecegim o kadar az kullanmis olamazsiniz degil mi????

yok tatlım yaa yakıyorum.dur bi anneme sorim onların bölgeye bizden 1,5 hafta önce falan geliyor

yemekteyiz de unluler varmis bu hafta....
yarisanlardan biri tiyatrocu buket dereoglu diye bir kadin....
offfff 15 taneden fazla cig kofte yedi..... o bulgurlar sisecek biraz daha anacim tig gibi bir kadin neresine yedi o kadar seyi hayret yani....

kanga tmm furma artık sözunu dınlıycemm
barı bı kahve yapımda kekımden verım patronuma

cok öptum bı denem gene gell

eferim kanga sözü dinne accık

işte sizinki zaten aldığının karşılığını fazlasıyla veriymiş balkız, öyle biri değil ki böcüşlerin ordaki yüzsüz...

bizim çaycı 1 tl alıo
yemekte yapmıyo

bencedeee ben gleyim çaycınız olayım.
nevgül benden çok yaşıycan ben de adayım brck ben dee

böcük bizimkide bulmaca çözüyo sürekli
çay getirio istemeden istediğimizdede getirir saolsun
ama boşlarını almıyo 1 saat 2 saat
arıyoruz al die zaten geliyodum dio

böcüş ve brck, sizin çaycılar benden çok bulmaca çözüyordur yakında yarışmalara katılırlarsa şaşmam. bizim ofisin temizlikçisi de cep telefon bağımlısı ama hiç kimse bi şey demez çünkü mobil kadın, tek eliyle siler süpürür diğeriyle konuşur hamarat yani

temizliği sen yapıyosan o ne güne orda temizlikçi diye duruyo anlamıyorum.sanırım sizin çaycı biraz dengesiz.

dengesiz mi yüzsüz mü çözemedim ben

yemekteyiz de unluler varmis bu hafta....
yarisanlardan biri tiyatrocu buket dereoglu diye bir kadin....
offfff 15 taneden fazla cig kofte yedi..... o bulgurlar sisecek biraz daha anacim tig gibi bir kadin neresine yedi o kadar seyi hayret yani....

çiğ köfte miiiiiiiiiiiiii ay yine canım çektiiiii :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…