Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın herkese,
tanem, yorum yapmadan duramıcam canım ama fazla yakınlık tez ayrılık getiriyor malesef buna benzer bi durumu yaşamıştık biz de. kesin taşınıyorlarsa baştan tavrını koy bence biraz mesafeli dur, sonra dostluk da bozuluyor huzur da.

gülsünüm püskülleri hoşuma gitti:)
bakıyorum arkadaşın şifresile öle
alıcı olmuyorum ben kıyamıyorum yaa nedense:)

Eşimin akrabalarıda bir tek bu bayanla samimiyiz iyi hoş kadın seviyorumda böyle olmasını istemiyorum . Ben daha yeni evliyim onlar iki çocuklu on senelik evliler sırf bize yakın gelmeye merak ediyorlar nedir bu anlamadım evde o kadar para etmiyor ayrıca çok para falan diyorum para kolay kazanılmıyor acele etmeyin diyorum ama nafile kayınvalidemde geçen bikeresinde karşı dairen satılık olsa buradaki evleri kiraya veririz orayı satın alırız demez mi ya yuh diyorum şansıma onlarda duyarda peşinde olurlarsa oracıkta düşerim yere.
Kayınvalidem 3-4 mahalle ötemde oturuyor bu arada .
Eşime dedim böyle böyle istemiyorum hiç bir tanıdığın gelmesini gülüp duruyor o da bana almayın seni istemiyormu diyeyim diyor .
:95::95:

evtt... otobüste karşılaştık....

o kadar buluşmak için plan yaptık ama otobüste bir araya geldik:))

organik o kadar cana yakın, güleryüzlü, o kadar naif biriki... çok sevdim ben onu...

organikçim.. yaa inş. en kısa zaanda daha uzun bir buluşma gerçekleştiririz:)

evet yaa..inş.canım

yok canım o senin güzelliğin, bende seni gördüğüme çok memnun oldum,

kızlar lame çok tatlı,güleryüzlü,samimi biri ki sanki yıllarca tanıyomuşum gibi geldi.

Nasıl tanıdınız kızlar birbirinizi eşler varmıydı

ototbüs bostancıya geldiğinde farkettim, resmini görmüştüm, ama emin olamadım diyorum cepten bi çaldırayım falan, utandımda seslenmeye sonra o beni farketti öyle konuştuk ettik kaç kez kısmet olmadı görüşmek şansa aynı otobüse denk geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…