Brck aynısını babamlardada yapmışlardı anaa bir baktım kaç ay 70 e yakın ödemişiz haberimiz yok . Sonra müşteri hizmetlerini aradık falan düzelmişti .
Şuan bizim evdede var benzer bişey olursa çizerim bu sefer .
Sormayın kızlar kafayı yemek üzereyim kabusa döndü resmen ikigünüm karşı daire satılık eşimin kuzeni almak üzere düşünsenize aynı köydeniz akrabalar ortak ona gelen bana gelmek zorunda bana gelen o tarafa. Ay kafayı yiyeceğim çok severim o aileyi çokta sık görüşürdük en az haftada bir ama bu kadar dipdibe olmaya gerek var mı ya . Düşünsenize akşama ne pişirdin ,kaçta kalktın, marketten ne aldın .....vs bilumum yüzlerce soru çok iyi niyetle sorulsa dahi gıcık olurum . Eşide ben gibi ev hanımı bide tüm gün biz akşamlarıda eşler çaydı yemekti artık kafamı vuracak duvar ararım ben .
Kayınvalidemlerin apartmanında oturmadım tanıdıkla yaşamak istemiyorum diye şimdi şansıma tüküreyim . Evi aldı, alacaklar:84::84::84::84:
kimbilirse ona çikolata alcam
ben biliyorum.... söylesem mi acabaaaa?
tanemim... canım işin zor gerçekten.... umarım son dakkada bir aksilik olur ve vazgeçerler..
kimbilirse ona çikolata alcam
lameyi gördün :26:
Cnm ben üye değilim göremedim malesef .
nerden bildinnn, aferim kızım sana bi çikolata :90:
Cnm ben üye değilim göremedim malesef .
Evi biz söylemedik
ben bilirim bende sizi gördüm
karşımdaki telefonla sürekli konuşanda sendin ozaman
evtt... otobüste karşılaştık....
o kadar buluşmak için plan yaptık ama otobüste bir araya geldik:))
organik o kadar cana yakın, güleryüzlü, o kadar naif biriki... çok sevdim ben onu...
organikçim.. yaa inş. en kısa zaanda daha uzun bir buluşma gerçekleştiririz:)
ayy hakkaten yaa neydi o kadın öylee...vır vır konuştu....
Nasıl tanıdınız kızlar birbirinizi eşler varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?