Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Lamem ağrıyor mu hala boynun:18: ? Yastık falan aldın mı tatlım. Aman lütfen gelişigüzel masaj yapmayalım onlarda tetikliyormuş bazen bel ve boyun fıtığını :84:

Lamem ağrıyor mu hala boynun:18: ? Yastık falan aldın mı tatlım. Aman lütfen gelişigüzel masaj yapmayalım onlarda tetikliyormuş bazen bel ve boyun fıtığını :84:

canım ilacın etkisi geçince hemen başlıyor ağrı... bende o arada krem falan sürüyorum ve hafifliyor işte...
yarın alıcam canım yastık.. inşallah bende faydasını görürüm...

dikkat etmek gerekiyor ama işte gelince de geliyor...

ay sabah sabah çok sinirlendim.digitürkle kavga ettim.paketimiz bitmiş 35 tl lik
51 lik paket yollamışlar haberimiz yok.
kime sordunuzda yolladınız dedim allahım ya
iptal ettiricez sanırım

Brck aynısını babamlardada yapmışlardı anaa bir baktım kaç ay 70 e yakın ödemişiz haberimiz yok . Sonra müşteri hizmetlerini aradık falan düzelmişti .
Şuan bizim evdede var benzer bişey olursa çizerim bu sefer .
Sormayın kızlar kafayı yemek üzereyim kabusa döndü resmen ikigünüm karşı daire satılık eşimin kuzeni almak üzere düşünsenize aynı köydeniz akrabalar ortak ona gelen bana gelmek zorunda bana gelen o tarafa. Ay kafayı yiyeceğim çok severim o aileyi çokta sık görüşürdük en az haftada bir ama bu kadar dipdibe olmaya gerek var mı ya . Düşünsenize akşama ne pişirdin ,kaçta kalktın, marketten ne aldın .....vs bilumum yüzlerce soru çok iyi niyetle sorulsa dahi gıcık olurum . Eşide ben gibi ev hanımı bide tüm gün biz akşamlarıda eşler çaydı yemekti artık kafamı vuracak duvar ararım ben .
Kayınvalidemlerin apartmanında oturmadım tanıdıkla yaşamak istemiyorum diye şimdi şansıma tüküreyim . Evi aldı, alacaklar :84::84::84::84:

ev sahibine kötüleyin cnm
yada evi kötüleyin.:):)
sizmi sölemiştiniz satılık die
vallahi yanarsın:26:

Son düzenleme:
benimde annemlerin eski karşı komşusu benim apartman yöneticisinin bebeğine bakıyo allahım her akşam evine giderken çocuklarınıda alıyo mutlaka zile basıyo deli oluyorum geliyo oturuyo öyle sağı solu inceliyo annem hiç sevmezdi kadıını bende sevmiyorum açmıyorum bazen anlasın die ama yooook walla bu olay bile beni zorluyor :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…