Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

slm kızlar.....
napıyorsunuz bakayım..... kendi evime geldim annemler dün gece geldiler,biz dönmeyecekler sanıyorduk ama kalmamışlar....

tanem haklısın çok sinir bozucu bir durum ama bence mesafeni koy derim. neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını söyle.birde olacak olan olumsuzluklardan zaten üzüleceksin şimdi düşünüpte üzme kendini.inşallah korktuğun gibi olmaz.

balcım geçmiş olsun cnm yaa ..ben bayılan insandan korkuyom çok elim ayağım kesilir görünce..
hiç bayılmadım ben hayatımda..
2 kişi yanımda bayıldı ,bembeyaz oldun diyorlar gören

tanem okudum cnm valla çok haklısın ne diyim :S yapıcak bişi yok gibi..çok yüz vermezsin artık anlarlar heralde..
ya da geleceği zmn şimdi çıkacaktım de ne bilim uydur anlar yani..

bende bayılırdım bekarken evlendikten sonra hiç olmadı nedense.hele hele doğumda kesin bayılırım diyodum ama çok şükür bişey olmadı.

ada sende hoşgeldin biz senle tanışmadık dimi.

ben nevgul 81 doğumluyum.trabzonluyum.evliyim ömerimle.işimde var.oğlum da vaaaarrr.haaaa birdeeeee.................... nokta nokta yere ne gelir kızlarr.

Son düzenleme:
tanemcimmmmm.....
hatırlarmısın bir keresinde de başka bir konu için uzun uzun yazmış ve okudum sağol çok rahatladım demiştin....o durum aklıma geldi de....
bunda da söyleyeceğim....kendini daha olayların içine düşmeden,durumun gidişatını görmeden bu derece harap etmene,gününü kederlendirmene gerek yok...kimbilir gelecek olan kişide senin gibi düşünecek olabilir tamam samimiyet olabilir haftada bir de görüşülebilir ancak vıcık vıcık ilişkiyi o da istemeyebilir....
hadi diyelim ki istedi.....
sen balımın da söylediği gibi yavaş yavaş mesafeni koymaya başladığında değil buzdolabını açmaya zilini sorgusuz çalmaya çekinecektir.....
karşımızdakilere ne derece mesafe koyarsak o derece samimiyet çemberinde oluyoruz....
emin ol...denendi,tasdiklendi.....
şimdi üzme tatlı canını,güzel bir karar almışsınız...bebek çalışmasına başladık diyorsun....
bebek için ilk şart anne adayının stressiz olması,bunu aklından çıkarma,kendini yıpratma.....kendin için,eşin için için,yuvan için dua etmekten geri kalma.....bütün güzellikler seninle olur....

offf ya evden yemek getirmiştim sefertasında.
unuttum tavuk şiş söledim gitti 10 tl:84::84::84:
başkasına verdim evden getirdiğimide

ayneenn katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…