Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsüün bende bu saç modeline bitiyorum ama kociş beyenmiyo ondan kestiremiyorum uff

neymiş o dağınık modeller severmiş bunlar içe doğru flnya sevmiyo..ki bana gider bu model eminim ...

akşam olsada aşk-ı memnuyu izlesem bu akşam eve gidince sadece yemek hazırlicam onun dışında dizimi izlicemm vakit geçmiyo yaw
yaa ben izleyemiycem bu akşamm:sinifsinif:

cutecim canım bencede gider sana yaa....ikna etmeye çalış sen koçişini:))

belki su dalgasıda yaptırabilirim benim saçım çok düz çünkü

hmm evt oda olabilir.... senin modeller ve benimkiler hemen hemen aynı canım:))

gülsün benim saçım kısa zaten çok değil ama toplıyacak kadr vede dalgalı şekil almıyo o yüzden
pişman olurum sanırım zate çabukta uzamıyo bekle bekle yıllar geçer o gelin saçı postiş cnm ona aldanma kına saçımı gördünmü orjinali o işte :))

evet canım
ama o modelin düzünden se dalgalısı hoş o sebeple kıvırcık yapacam saçımı zaten meraklısıyım dalgalı saçın bihterin dalgası gibi

canım biliyorum kısa olduğunu... oo çok zor uzuyor haa... benimkide belli bir boya kadar hızlı uzar.. ondan sonra uzamıyor....

evet canım
ama o modelin düzünden se dalgalısı hoş o sebeple kıvırcık yapacam saçımı zaten meraklısıyım dalgalı saçın bihterin dalgası gibi

canım benimkide düz... ama o modelde önlerini maşayla yapıcam.. arkası düz dursun zaten...

nedemek gulsunumm

neden izleyemiyon diziyi bende geçen perşembe izleyemedim cenazeden dolayı bu hafta özetimi mözeti hepiciğini izlicem inşallah

eşimde akşam maç izlemiycek izlediği tek dizi buydu buda bitiyo
akşam olsada izlesek diyo benden meraklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…