Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saç bakımı bölümünün canım

amanıııııııııııııın akannehir akannehir
Kızlar bana dün sordunuz hangi bölümün editörüsün diye ben saç bakımı yazmışım :kedi:
yanlışlık olmuş cilt bakımından sorumluyum ben
kazen görse siteye almayacak beni bi daha akannehir

benim fotolarda ablamın makinasında kına düğün vs stüdyo fotolarını cumartesi günü alıcaz seninde herşey üst üste gelmiş cnm bi ölüm bi doğum balayına gitmemişmidiniz

acıktım
perşembe günleri kahvaltı geliyor şirkete
gideyim de birşeyler yiyeyim bari
öpüldünüz hanımlar...
kafaya koydum bu arada kendim dikeceğim nev. tk.larımı da
alamadım madem ((

acıktım
perşembe günleri kahvaltı geliyor şirkete
gideyim de birşeyler yiyeyim bari
öpüldünüz hanımlar...
kafaya koydum bu arada kendim dikeceğim nev. tk.larımı da
alamadım madem ((

afiyt olsn adacmm
benm nevresimlerimi de annem dikti hazır olarak almadm ben çok da güzel oldularr

aaaa hangi kadın acaba pike takımı var mı onda hihoyyyt

valla sanırım vardı yaz sezonuna uzaktan baktım anca çok nevresim takımı var die kociş söyleniyo :))) ama borç harç azalsın yine bakarım hihihi...

cutecim şu beylikdüzü pazarını sen bana bir tarif eder misin???

caniko istersen şöle yapalım biz her pazar gidiyoz,siz inin bekonun(arçelik yeni adı) durağında alalım sizi beraber gidelim ?

yaa lütfen kararını ver ve başvur biliyosun yabana atılcak durum değil bu
hemen yap başvurunu

adaaaaaa
canım bir konu vardı biliyorsun eğer hallettiysen haber verirmisin bir kaç gün evden uzak olacam o yüzden geldikten sonra çıkmayı düşünüyorum

offffff. bilmiyorum.. hiç çalışasımda yokki canım yaaa

cnm işten çıkmıycağına göre başvurman lazım,benimde yok çalışasım ama zorundayım ve çalışıcam neden bu memurluk olmasınki?? sende anlık düşüncelerle hareket etme cnm,neden hem çalışasın yok bakiim??

dılek nereye cıkmayı düşünüyon:bbo:

banada sureklı maıl gelıomarkofonı ve lımongo mu neyse
hıc alısverıs yapmadım
nasıl bişi acep bı bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…