Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haklısın canım daa... yaa elime kitap almak gelmiyor içimden... dinlenmek, keyif yapmak istiyorummm....:))

ben sürekli alıyorum bişiler,işte ne görüyosan o geliyo..

bende çok aldım vallaa... geçenlerde indirim çekimle massionetin plaj havlusunu aldım... çok güzel çıktı.. cıvıl cıvıll... 10 TL yee...

benim fotolarda ablamın makinasında kına düğün vs stüdyo fotolarını cumartesi günü alıcaz seninde herşey üst üste gelmiş cnm bi ölüm bi doğum balayına gitmemişmidiniz

sorma canım zaten gitmicektide yıllık izinde gidicektik iyikide gitmemişiz bizim fotolarıda geçen akşam seçtik fotoğrafçıda en erken 11 temmuzda veriyolar

off okullardanmı alınıyor bu form canım... hiç araştırmadım vallaa... nasıl oluyor diye...
ben eğer barajı geçersem direk evimin karşısında avrupanın en büyük adalet sarayı yapılıyor.... oraya başvururum sanırım.. çok eleman alıcak orayaa:)))
senide beklerim kız...

damla h geldınde
facee resmı kaldrmış resmı herıfım:bbo:
neden acep
bı ulaşım ona senın ıcın eklıycem

dılek nereye cıkmayı düşünüyon:bbo:

banada sureklı maıl gelıomarkofonı ve lımongo mu neyse
hıc alısverıs yapmadım
nasıl bişi acep bı bakım

canım bir arkadasım geliyor sabahtan akşama kadar onla olacam uzun bir süre adada kargoya bişi gönderecek o yüzden çıkamıyorum evdende onu dedim

2008 de girenler internetten yapıyor formsuz
ama daha önce ben okulda form doldurdum ayrıca resmini çekiyorlar cnm
bankayada para yatırıyosun
internet şubesini kullanıyorsan ordanda oluyor...

ayy keşke atansakta gelsem :))

anladım canım... ben bir netten bakayım...

nası model istiyon bakemm
bak canım böyle birşey istiyorum... rengimde buna yakın zaten...
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

ay gülsün düğünü bekliyorum aynen bende kısaltmak istiyorum
üstelik on numara modellerde buldum ekleyeyim az sonra

valla ben düğünden sonra hemen kısalttım ama dahada kısa istyorum canım.. sende ekle bakalım modell

Son düzenleme:
alla alla
bıraz once sıze ekledığım resımlerı kaybettım
facede albumdeydı
bı baktım yok
koçişe sordum ben bugun hıc grmedım dedı:bbo:nıre gttı nan resımlerımmafoldumben

bende kestrdım
cok pişman oldum
hıc güzel kesmedıler üstelık cok övdüler orayı bıde
ahada bu gacı kadar kısa sımdık

gülsün bende o modeli diycektim sana cnm
hatta ben kuaförle konuşmuştum kestirmeye gitçektim ama çok kısa toplıyamam diye vazgeçtim
sürekli şekil vermek lazım bide
ama senin saçın düz sana gider ve kullanışı kolay olur..

ada sanırım çiçeği vermedin hala kargoya ben evde yokum cumartesi ve ondan sonraki 1 ay sana özelden bir adres gönderecem yarın o adrese gönderirsin arkadaşım alacak oradan siteyede giremicem
öptüm hepinizi

:))
canım ama bu saç modeli önden uzun arkadan kısa olduğu için toplanabiliyor... ee kısa saça şekil vermek daha kolay aslında... sende kestir bence...

ada sanırım çiçeği vermedin hala kargoya ben evde yokum cumartesi ve ondan sonraki 1 ay sana özelden bir adres gönderecem yarın o adrese gönderirsin arkadaşım alacak oradan siteyede giremicem
öptüm hepinizi

hayırdır canım yaa.. nereye 1 aylığınaa.....

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

tarz olarak bunlar gibi birşey istiyorum ben
senin gösterdiğin gibi aslında benzer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…