haklısın canım daa... yaa elime kitap almak gelmiyor içimden... dinlenmek, keyif yapmak istiyorummm....:))cnm işten çıkmıycağına göre başvurman lazım,benimde yok çalışasım ama zorundayım ve çalışıcam neden bu memurluk olmasınki?? sende anlık düşüncelerle hareket etme cnm,neden hem çalışasın yok bakiim??
ben sürekli alıyorum bişiler,işte ne görüyosan o geliyo..
benim fotolarda ablamın makinasında kına düğün vs stüdyo fotolarını cumartesi günü alıcaz seninde herşey üst üste gelmiş cnm bi ölüm bi doğum balayına gitmemişmidiniz
haklısın canım daa... yaa elime kitap almak gelmiyor içimden... dinlenmek, keyif yapmak istiyorummm....:))
QUOTE]
sen başvurda belki eline kitap almak filan gelir yada almadan gir şansa ya bu sene hazırlanamadım ben şansa gircem ama seneye kurs düşünüyorum cnm..son güne bırakma başvurunu yap bakemm,belki aynı yere atanırız cnm :))
sen başvurda belki eline kitap almak filan gelir yada almadan gir şansa ya bu sene hazırlanamadım ben şansa gircem ama seneye kurs düşünüyorum cnm..son güne bırakma başvurunu yap bakemm,belki aynı yere atanırız cnm :))
dılek nereye cıkmayı düşünüyon:bbo:
banada sureklı maıl gelıomarkofonı ve lımongo mu neyse
hıc alısverıs yapmadım
nasıl bişi acep bı bakım
off okullardanmı alınıyor bu form canım... hiç araştırmadım vallaa... nasıl oluyor diye...
ben eğer barajı geçersem direk evimin karşısında avrupanın en büyük adalet sarayı yapılıyor.... oraya başvururum sanırım.. çok eleman alıcak orayaa:)))
senide beklerim kız...
dilekkkkk sanırım cumartesi elinde olur
yaa kızzlaaarr. saçımı kestirmek istiyorm bennnn...... kısaltmak istiyom baya biiiiii
yaa kızzlaaarr. saçımı kestirmek istiyorm bennnn...... kısaltmak istiyom baya biiiiii
anladım canım... ben bir netten bakayım...2008 de girenler internetten yapıyor formsuz
ama daha önce ben okulda form doldurdum ayrıca resmini çekiyorlar cnm
bankayada para yatırıyosun
internet şubesini kullanıyorsan ordanda oluyor...
ayy keşke atansakta gelsem :))
bak canım böyle birşey istiyorum... rengimde buna yakın zaten...nası model istiyon bakemm
ay gülsün düğünü bekliyorum aynen bende kısaltmak istiyorum
üstelik on numara modellerde buldum ekleyeyim az sonra
bende kestrdım
cok pişman oldum
hıc güzel kesmedıler üstelık cok övdüler orayı bıde
ahada bu gacı kadar kısa sımdık
:))gülsün bende o modeli diycektim sana cnm
hatta ben kuaförle konuşmuştum kestirmeye gitçektim ama çok kısa toplıyamam diye vazgeçtim
sürekli şekil vermek lazım bide
ama senin saçın düz sana gider ve kullanışı kolay olur..
ada sanırım çiçeği vermedin hala kargoya ben evde yokum cumartesi ve ondan sonraki 1 ay sana özelden bir adres gönderecem yarın o adrese gönderirsin arkadaşım alacak oradan siteyede giremicem
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?