Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar benim gibi öğlen yemeğini abartan bi de gelip iş yerinde çiklata yiyen var mı?
nolcak benim halim 10 yıl sonra ya
tutamıorum kendimi arkadaş

kızlar benim gibi öğlen yemeğini abartan bi de gelip iş yerinde çiklata yiyen var mı?
Nolcak benim halim 10 yıl sonra ya
Tutamıorum kendimi arkadaş

canım benim bende de öyle oluyodu ara öğünleri atladığımız için oluyormuş kan şekeri birden düşermiş yemek yerken onun için insanın şekerli bişiler yiyesi gelirmiş ama bu çikolata olmazmış bende çikolata yerdim

ben de malesef çok yemeğe başladım not: hamilelikte ve doğumdan sonra.
bende tutamıyorum kendimi.abilerim biri tombili diyor biri yeter artık çok yeme dünyayı yedin diyor.

ya her öğlen canım tatlı istiyor, yemek yemesem de olur ama çikolata yiyim noluur brownie intesne fln yiyim sadece ben. kilolu da değilim herkes çok zayıfsın der ama biliyorum ilerde şişicem ya da şeker hastası olucam.
sabah kahlvatı etmiyorum sanırım ondan oluyo.

evet var ben. Yemekten sonra çikolta yedim.Sonra işe geldim bir arkadaş yeni araba almış baklava dağıtıyordu bide onu aldım ama yemedim kendimi tuttum ve hemen sonrasında başka bir arkadaşa verdim.O yedi bende rahatladım

sabah kavaltısı çok önemli.bence dene bir kaç gün kahvaltı yap bak bakalım yine aynısı olacakmı.

bende hergün yıyom abartmamak koşulu ıle

ohoo bıde aksam yemekten sonra cekırdek meyve suyu mısır ptlatıyom yada konserve mısır yıyom bahartlı
yetmez çiğköfte yerım
yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…