Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bakTrdınmı hiç şekerine

Son düzenleme:
selam kızlaaar, bi baktım eskilere şok oldum, ben de sizdenim öksürükten uyuyamadım her yerim ağrıyor hırpalanmaktan, derste tıkandım öğrenci korktu, su koşturdu bana sinir oldum kendime

sağ olasın duyhasım

bende hergün yıyom abartmamak koşulu ıle

ohoo bıde aksam yemekten sonra cekırdek meyve suyu mısır ptlatıyom yada konserve mısır yıyom bahartlı
yetmez çiğköfte yerım
yatana kadar

nerene yiyon kız kanga o kadar şeyi :18:

bende yatana kadar yerim.

ohh yarası bızlere
bazen mıdemın dolusundan uyyamım
baslıom spor yapmaya

kangammmcok gecmıs olsun bıdenemmm
ayrıcanez kac kez dedım unuttum ama hayrlı olsungurbanımm
sen en ıyılerıne layıksın

nereme bılmım ama 1 kılo almışım

sağ olasın lamecik, iki dileğin için de.

kızlar öksürük konusunda ıhlamurdan başka hangi bitki çayı iyi gelir? kuşburnu içiyorum ama o da biraz gıcık yapıyor gibi :44:

kuşburnu sevmıyom ben sevemedımde
bende bıle gıcık yapıyo

papatya adaçayı falan olur mu acep
ben bu aralar karısık takılıom
tarçınlı falan evde kaynatıyomm btkılerı öle

sağ olasın lamecik, iki dileğin için de.

kızlar öksürük konusunda ıhlamurdan başka hangi bitki çayı iyi gelir? kuşburnu içiyorum ama o da biraz gıcık yapıyor gibi :44:

zencefil de iyi gelebilir. Bir bardak çayına bir kaşık zencefil tozu karıştırıp içebilirsin rahatlatıyor.

kangam benimmm kartallar pençeyi birbirine taktı

hep sabit mi kilon yav :18: 1 kg nun lafı mı olur :18:

kuşburnu sevmıyom ben sevemedımde
bende bıle gıcık yapıyo

papatya adaçayı falan olur mu acep
ben bu aralar karısık takılıom
tarçınlı falan evde kaynatıyomm btkılerı öle

ben ekşi sever olduğum için onu da çok seviyom normalde kangamm ama bu hain gıcık-öksürük zamanı pek işe yaramıyo, c vitamini olsun diye içiyom ama :44:

papatya var ondan da deniyim, adaçayını hiç sevemedim ben de kokusundan doalyı

bu arada böcüşüm kaynatıyom demişin ya, ıhlamuru araştırırken çok yerde okudum, çoğu bitkiyi ateşte kaynatmak yerine, taze kaynamış suda demlemek gerekiyo yazıyordu, ben pek anlamam ama aklıma geldi, uyarayım dedim, içindeki maddeler bi şey mi oluyormuş ne diyordu :44:

böceğim yarıyo valla 65 kg silindir gibi bir bayanım.ama olsun ne edeyim.
ay 65 fena bi kg değil ki he boyla alakalı sorun olabilir belki :18: ama bebeğin küçük diil mi senin daha, doğum kilosudur onlar, yani umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…