balım ne habersin canım.
ya her öğlen canım tatlı istiyor, yemek yemesem de olur ama çikolata yiyim noluurBrownie intesne fln yiyim sadece ben. Kilolu da değilim herkes çok zayıfsın der ama biliyorum ilerde şişicem ya da şeker hastası olucam.
Sabah kahlvatı etmiyorum sanırım ondan oluyo.
bende hergün yıyom abartmamak koşulu ıle
ohoo bıde aksam yemekten sonra cekırdek meyve suyu mısır ptlatıyom yada konserve mısır yıyom bahartlı
yetmez çiğköfte yerım
yatana kadar
ii tonyalım sen nasılsınnnn
günaydınlarrrrrrr
yorgunum hayırlı olsun bebem
benimkide sade taşlı maşlı değil biz maddi yönden alamadık taşlılar biraz pahalı geldi ikimizin de sevdiği yüzüğü aldık sade ama şık
bende hergün yıyom abartmamak koşulu ıle
ohoo bıde aksam yemekten sonra cekırdek meyve suyu mısır ptlatıyom yada konserve mısır yıyom bahartlı
yetmez çiğköfte yerım
yatana kadar
yorgun geçmiş olsun ve hayırlı olsun:)
bende yatana kadar yerim.
selam kızlaaar, bi baktım eskilere şok oldum, ben de sizdenim öksürükten uyuyamadımher yerim ağrıyor hırpalanmaktan, derste tıkandım öğrenci korktu, su koşturdu bana sinir oldum kendime
sağ olasın duyhasım
nerene yiyon kız kanga o kadar şeyi :18:
sağ olasın lamecik, iki dileğin için de.
kızlar öksürük konusunda ıhlamurdan başka hangi bitki çayı iyi gelir? kuşburnu içiyorum ama o da biraz gıcık yapıyor gibi :44:
sağ olasın lamecik, iki dileğin için de.
kızlar öksürük konusunda ıhlamurdan başka hangi bitki çayı iyi gelir? kuşburnu içiyorum ama o da biraz gıcık yapıyor gibi :44:
zencefil de iyi gelebilir. Bir bardak çayına bir kaşık zencefil tozu karıştırıp içebilirsin rahatlatıyor.
ohh yarası bızlere
bazen mıdemın dolusundan uyyamım
baslıom spor yapmaya
kangammmcok gecmıs olsun bıdenemmm
ayrıcanez kac kez dedım unuttum ama hayrlı olsungurbanımm
sen en ıyılerıne layıksın
nereme bılmım ama 1 kılo almışım
kuşburnu sevmıyom ben sevemedımde
bende bıle gıcık yapıyo
papatya adaçayı falan olur mu acep
ben bu aralar karısık takılıom
tarçınlı falan evde kaynatıyomm btkılerı öle
ay 65 fena bi kg değil kiböceğim yarıyo valla 65 kg silindir gibi bir bayanım.ama olsun ne edeyim.
zencefil de iyi gelebilir. Bir bardak çayına bir kaşık zencefil tozu karıştırıp içebilirsin rahatlatıyor.
geçmiş olsun canım bu arada:)
sağol cnmmpriju allah zihin açıklığı versin (osman geldi aklıma)
sev anacım seevvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?