evet :81::81:
annemlere gidecemm
kaç saat oldu alıntı yaptım şimdi yazıom,
sağol cnmm
severim tabisiii
yorgun hoşgeldinn cnm
gecmiş olsunn
eveeettfatmagül var diyemi :)))
hoş buldum prijum, sağ olasın, off kafamı tutamıyom netten de ayrılamıyorum yarına naapcam ben
böceğim yarıyo valla 65 kg silindir gibi bir bayanım.ama olsun ne edeyim.
kangam benimmm kartallar pençeyi birbirine taktı
hep sabit mi kilon yav :18: 1 kg nun lafı mı olur :18:
ben ekşi sever olduğum için onu da çok seviyom normalde kangamm ama bu hain gıcık-öksürük zamanı pek işe yaramıyo, c vitamini olsun diye içiyom ama :44:
papatya var ondan da deniyim, adaçayını hiç sevemedim ben de kokusundan doalyı
bu arada böcüşüm kaynatıyom demişin ya, ıhlamuru araştırırken çok yerde okudum, çoğu bitkiyi ateşte kaynatmak yerine, taze kaynamış suda demlemek gerekiyo yazıyordu, ben pek anlamam ama aklıma geldi, uyarayım dedim, içindeki maddeler bi şey mi oluyormuş ne diyordu :44:
ay 65 fena bi kg değil kihe boyla alakalı sorun olabilir belki :18: ama bebeğin küçük diil mi senin daha, doğum kilosudur onlar, yani umarım
şekerimi hiç ölçtürmedim, iyi oclak bi baktırsam. sürekli su içiyorum tabi çikolatadan dolayı da. 49 kiloyum ama sivilce yapıo işte çikolata da ya. sevgililer gününde eşime bile çikolata yaptırdım, erkeğe kalpli kutuda çikolata hediye eden yoktur heralde benim gibi fazla
bu akşam fatmagül gecesi, ama sülümanı izlemeyi daha çok seviyorum ya, daha heyecanlı
şekerimi hiç ölçtürmedim, iyi oclak bi baktırsam. sürekli su içiyorum tabi çikolatadan dolayı da. 49 kiloyum ama sivilce yapıo işte çikolata da ya. sevgililer gününde eşime bile çikolata yaptırdım, erkeğe kalpli kutuda çikolata hediye eden yoktur heralde benim gibi fazla
bu akşam fatmagül gecesi, ama sülümanı izlemeyi daha çok seviyorum ya, daha heyecanlı
bal nasıl oldun?[/
QUOTE]
sağol cnm,sanki daha iyiyim ya
sabahki hasta benmiydim
ıhlamur içtim
yeşil çayla kuşburnu karıştırdım içtim kendimdeyim şuanda :)
biraz da çiğköfte mi yesem :44: onu da çok severim
bi kere iş yerinde bi toplantı öğlen yemek saatine denk gelmişti, kurumun en kilit elemanları orda, yemek için arayıp çiğköfte ve lahmacun istemiştikallahım çok pis boğaz bi ortamım var benim, sonum kötü olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?