Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anaa kaynana tam kaynana

efferim sana ama kocayı tuttuun gibi sok mutfaa işte böyle

anaa kaynana tam kaynana

efferim sana ama kocayı tuttuun gibi sok mutfaa işte böyle

zaten eşimde farkında herşeyin artık şükürler olsun.oda hiç itiraz etmez.gelir benle hemen.hayır sanki ben eşimi ezmek istiyorumda sen savunuyosun.sen anasın oğluna acıyosunda beni doğuran odun.bi daha öyle bişey derse bunuda yapıştıracam suratına.ben sanki gezmeye geliyorumişe.tamam işim rahat bunu biliyolar.ama sonuçta işe geliyorum.az çok çalışıyorum.gezmiyorum ya.

aaaaa çok ayıppp. şaka bi yanada bilir. yani.

di mii :78: ah zavallı sevgülüm benim, neler ediyom haberi yok

düşünsün.yine ne oldu eşim benle geldi.

he işte olay bu aslında belki de gelin-kaynana savaşlarının büyümesinin nedeni karısının değil anasının dediğini yapan erkekler belki de işte

ya nevgül eskiden nasıldı peki sizin, biz anasıyla oğlunu çekiştiriyoruz da yanında, bizi bir arada tutmamaya çalışıyor kopuyoruz gülmekten ama

aman eşine he sen can taşımıyorsun tabii, bir de senin kocan değil sanki düşmanın, aman çözmüşsün allaha şükür kocan da çözmüş en önemlisi tabii...
işin rahat da olsa iş! adı üstüne çok güzel bi şey olsa üstüne para vermezler demişler. saatlere bağlısın, ha dedin mi aklına göre girip çıkmıyorsun sonuçta.

başka çocuk var mıydı kaynanada? hani hiç ayrı kalıyor musunuz diycem gerçi özlersin sen ama

eskisi derken zaten evliliğimin 4. yılı.şimdi eşimi diyosan eşim ooooo ailesine annesine toz kondurmazdıııı.hep onlar haklı onlar bişey yapmıyo ben çok değişmişim.il yılımızda hep kavga ederdik.3 gün iyiysek 4 gün kötü.sonra sonra ben kendi haline bıraktım o anlasın o tanısın ailesini dedim ve çok şükür şimdi asla bana suç bulmaz.sadece sabret ailem ne yapayım der.

kaynanayı diyosan başta iyiydi ilk aylarda sonra baktım hiç istemediğim şeyleri yapıyo.ben rica ettiğim halde arkamdan iş çeviriyor.rica ediyoruz anne şunu yapma bi arkamızı dönüyoruz bakıyoruz ooo çoktan yapmış yapacağını.ben allah var severdim saygı duyardım.halada anne derim kızdığım zaman bile.diğer eltilerim gibi asla yüzüne karşı kaynanaaaa demedim dememde.saygımı yitirmem büyüğüm sonuçta ama yaptıklarıyla beni kendinden soğuttu.az daha anlayışlı olsa severdim onu.hoş şimdi nefret de etmiyorum ama hoşlaşmıyorum diyim.

vaaar iki oğlu daha var.hemde altlı üstlü oturuyoruz.ama gitmez onlarda kalmaz.biliyo diğer gelinler asla kabul etmezler.misafir gibi oturur kalkar gelir.bazen kardeşine gider kalmaya.2-3 gün.hatta akşamda gitti dua ettim kalsın diye ama kalmadı.eşimede şakasını yaptım abin geldi canım dedim.bi fatura bırakmış dayının oğluna verecekmişiz.annem nerde dedi.dedim maleseff oda gelecekmiş dayının oğlu geitrecekmiş. konuşmaaa fazlaa diyoo.

nevgül Allah sabır vermiş aşmışsın cnm tebrik ederim seni
ama kimbilir bu duruma gelene kdr ne üzdüler seni
işllh bundan sonra yüzün hep gülsün...

yorgun sen olayı başka türlü çözmüşsün :)) eferim nan...

Bşıda sonuda aynı bakmayın siz.söyleyemediklerini oğluyla bi şekilde söylüyorlar.ben evin bir cocuguyla evliyim görmeyiin halimi.aslında iyiğiz ama bazen öyle bi an geliyorki konusmak yüzüne bakmak bile istemiyorum.aynen katılıyorum bazı sözlerine yapılan belki unutulmuyor üzerinden gecen zaman örtüyor olanları.gün geliyor örtünün ucunu bi kaldırdınmı hepsi yerinde.benim kaynanam iyiliğine iyi yemek yapar cagırır.didinir ama gel gelelim..hepsi bizde dursunlar.yesinler.beraber gezmeye gidelim.bi teyzemiz var uzun zaman sonra bebği oldu.kayınvalidemden habersiz bizim eve gelemez.mutlaka gelmeden annemi aramış "ben özleme gidiyorum"der cagırmasa bile haberi olur.birgunde tek basına geldiğini bilmem.2 sene olucak haziranda hasta olmadıgı bi günü bilmem.hergun mutlaka bi rahatsızlıgı cıkar.hele bide eşimin gelecegi saatlare yakın alır yastıgı yatar o gelince"ne oldu anne"diyecek ya ondan olsa gerek...bunları göründe deliriyorum.allahım nasıl olur az önce iyidik ayaktaydı.bir kerede "anacım nasılsın bugun "dediğinde "iyiğim oğlum allaha şükür bugun iyiğim" de bakalım ...seninde dediğin gbi arkadasım soğudum.bu olanlar yüzünden cok soğudum....allah sonumuzu hayır etsin.hadi gec bunu eşiminde "hasta işte görmüyormusun" demesini hiç duymak istemiyorum....

ne olur sabır etmem konusunda bana yardımcı olun ben susmuyorum susamamda ama bazende susmak gerekiyor bunu nasıl becerebilirim.....ne olur yardım edin

Son düzenleme:
canım öncelikle hoşgeldin... sanırım kayınvalidenle beraber oturuyorsun....
allah sabır versin sana.. sanırım nevgülünde dediği gibi... biraz duymamazlıktan gelmek gerekiyor.. o yokmuş gibi davran... sesini çıkarma.. bakalım nereye kadar gidicek bu şekilde..

kızlar merhaba..bende ilk kez giriyorum bu topiğe..işallah tahmin ettiğim gibi güzeldir :87:
sen de hoşgeldin kelebek...

kelebe-k hoş geldin aramıza umarım keyif alırsın...

özlem sende hoşgeldin cnm
rabbim sabır versin sanada
en güzeli takmamayı öğrenmek sanırım
yoksa tak tak nereye kadr sağlığına yazık
onları değiştiremiyeceğine göre herşeyi görmemek en güzeli...

burda herkezin az çok derdi var ve birbirimize destek oluyoruz
vakit öldürüyoruz
dertlerden üzüntülerden uzaklaşıp makara yapıyoruz ...

anamm bu kaynana muhabbeti güzel gibi..ayrılmayın bi yere sakın...sigara içip gelicem...bende anlatıcam bekleyin

ben sustum olmadı en iyisi konuşmakmış içimden atmakmış onu öğrendim.ama bazende hiçç dinlemiyorum.bizim burda bir olay anlatılır.bir çift çok kavga ederlermiş.evleride tam havaalanının yanındaymış.kadın haklı tabi ama kocada anlayış nerdeee.kadın o kadar bunalırmışki ,kocası içerde hala konuşurmuş.uçak havalanacağı yada ineceği sırada çıkarmış balkona havlaaa havlaaaa havlaaa diye bağırıp rahatlarmış. bazen benimde öyle bağırasım geliyor.içime atıp sinir hastası olacağıma söylerim söylerim rahatlarım daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…