Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnmm darısı başına işllhhh :))
telefondan girmeye çalıştım kk ya ama yok donup kaldı ekran giremedim
anam doktor yandı yerinde olsam 1 hafta daha gelmem
gelince neyle karşılaşçak bi bilse :):83:

hoşgeldin nevgül....

Ooo pek keyiflisin canım:))

çok şükür ya rabbim bu günlerimizi aratmasın.kocam köye gitti aslında gecede gelmicekmiş yarın gelicekmiş.bu akşam gene pijamasına sarılır öyle uyurum herhalde.

Son düzenleme:
kızlar akşam brokoliyi haşladım
sonra bol sarımsaklı yoğurt baharat zeytinyağı ile karıştırdım
çok güzel olduuu
tavsiye ederim ...

tv de izledim
yarım kilo suya 200 gr soğan bıçak deymeden 2 ye bölün kaynatın
bu suyu için vücuttaki iltihabı söküyomuş...

zerdeçal ve zencefil yemeklerde kullanın bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyomuş...(ben zencefil atıyorum yemeklere)

yatmadan önce 2-3 incir kurusu kalın bağırsağı temizleyip
bu bölgede kanser olma riskini azaltıyomuş

A VİTAMİNİ
Karaciğerde depo edilen A vitamini, bünyemizi hastalık ve zararlı maddelere karşı korur. Bağışıklık sistemimizde ve proteinlerin yapımında etkilidir. Tüm organların gelişmesi, büyümesi ve tamirini üstlenir. Sağlıklı cilt, saç ve kemik ile gözümüz için gereklidir. A vitamini ayrıca, bağışıklık sistemimizde büyük desteği olan timüs bezesini koruyup, normal çalışmasını sağlar. İhtiyaçtan fazla ve uzun süre kullanımında, pankreas ve tiroit bezelerinin çalışmasını azaltır. A vitamini eksikliğinde, göz kapakları kenarlarında kızarma, geceleri görme zayıflığı, duyularda zayıflama, cilt hastalıkları, erken yaşlanma, hastalıklara karşı dayanıklılığın azalması, çocuklarda gelişmenin yavaşlaması, erkeklerde iktidarsızlık ve kadınlarda kısırlık görülür.
Tabi elde etme yolları: Karaciğer, kuzu ciğeri, tüm kırmızı etler, balık, tereyağı, süt, süt yağı, peynir, yumurta, yoğurt, portakal, elma, karpuz, kavun, erik, şeftali ve üzümde bulunur.

çok şükür ya rabbim bu günlerimizi aratmasın.kocam köye gitti aslında gecede gelmicekmiş yarın gelicekmiş.bu akşam gene pijamasına sarılır öyle uyurum herhalde.
yazık sanaa.. kaynanayla başbaşa kaldın demekki....

balım iltihap sökücek die soğan suyunu nasıl içeyim yavrum be :120:

3 gün yemek yiyemem ardından daha kötü olurum :))

sağol lamecim walla ne yalan diyim öyle oldu :))
yada çok acıktım öle geldi :)
akşamları karar verdik yoğurtlu sebze yicek
bakalım kaç gün gidicek bu karar
akşama kabak yoğurtlıycaz
yarın akşam ıspanak :))

bişi sorucam ,

berrin ile Ahmet bir park mı orman mı bir yerde dolaştılar bu bölümde..köprü falan çok güzeldi..

orası neresi bilen var mı ?

balım iltihap sökücek die soğan suyunu nasıl içeyim yavrum be :120:

3 gün yemek yiyemem ardından daha kötü olurum :))

:)) hap içmekten iyidir canım
doktor dediki bütün kadınlar hemen hemen iltihaplı
yani idrar yollarından bahsediyo
bu su iyi geliyomuş
kapa gözlerini iç gitsin :))

izlemedim patik malesef cnmmmm...

B1 VİTAMİNİ (Thiamine)
Sinir sisteminin çalışmasında oldukça etkili bir vitamindir. Sinirsel hastalıklarda, zayıflamaları engelleyip yeniden kilo almada, solunum yetersizliğinde, kabızlık ve iştahsızlıkta çok faydalıdır.
Tabi elde etme yolları: Kuru fasulye, yumurta, kahverengi pirinç, deniz ürünleri ve bütün hububatlarda bulunur. Günlük ihtiyacı 1,5 miligramdır.

kapa gözleri iç diyo sanki görüntüde sorun var :)) olay tadı yavru..
zati bnm mide de hassas biliyorum kendimi mümkün değil :))

mesela ben çiğ soğan sarımsak yiyemiyorum midem sanki 2 gün hazmetmiyo ,asiti yakıyor..
mide sorunu ailecek var bizde babamın tarafında mideden çekmeyen yok :))

organik nerede yaw,o izliyor bilirdi şimdi (

yalnız bende öğrendiğim bişiyi diyim iltihap için maydanozu kaynatıp için diyorlardı..
başka başka faydaları da vardı sanki..
du araştırayım tekrar iltihapta faydalıysa cidden onu içerim bari..

patiğim anladım cnm geçmiş olsun
mide sorunu zor olsa gerek...

evt maydanozda idrar yollarına birebir
yanma olduğunda doktor demişti
ve kanı hızlandırıyo temizliyo cnm çok faydalı...

CEVİZ

''Özellikle kış aylarında en önemli enerji kaynaklarından biri olan cevizin 100 gramından 700 kilo kalori enerji elde edilebiliyor. Mineral, protein, vitamin ve yağ açısından oldukça zengin bir ürün. Halen üzerinde ciddi araştırmalar yapılıyor. Kolesterolü düşüren, tansiyonu düzenleyen, kalp ve damar sağlığı açısından büyük faydaları bulunan cevizin en önemli özelliği zekayı geliştirmesi. Beyin ve ceviz, şekil açısından olduğu kadar içerik olarak da çok benziyorlar. İnsan vücudunda gümüşü kullanan tek organ beyindir. Bu açıdan gümüş içeren ceviz, özellikle çocukların zeka gelişiminde büyük rol oynuyor.''

yalnız bende öğrendiğim bişiyi diyim iltihap için maydanozu kaynatıp için diyorlardı..
Başka başka faydaları da vardı sanki..
Du araştırayım tekrar iltihapta faydalıysa cidden onu içerim bari..

kızlar bakıyorumda sağlığa yönelmişiz soğan çiğde çok faydalıymış maydanoz hele suyu metabolizmaya birebirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…