Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Yemekten sonra soğuk bir şeyler içmek sizi rahatlatabilir. Ancak tükettiğiniz soğuk su katılaşarak yağlı bir madde haline döner ve yavaş bir şekilde sindirilir. Bu asitli tepkime bozularak bağırsakta katı maddelerden daha hızlı bir şekilde emilir. Bir kısmı bağırsağa yapışır. Kısa bir süre sonra tamamen yağ haline döner ve kansere yol açar. Yemekten sonra sıcak su veya çorba içmek en iyisidir.

tekrar okudumda özetle maydanoz;
idrar yollarındaki iltihapa,karaciğere,şeker hastalarına...

grip ve nezlede de çok faydalıymış..öksürüğe iyi geliyormuş..
vicutltaki zehirleri dışarı atıyormuş..

dipfrizde vardı ama tazesini alıcam bu akşam..hem kaynatıcam iş yeri için..evde de çiğ tüketirim..

kızlar bakıyorumda sağlığa yönelmişiz soğan çiğde çok faydalıymış maydanoz hele suyu metabolizmaya birebirmiş

napalım muhabbet eden yok bari faydalı şeyler yazalım dedim :)

evt cnm çiğ soğanda bağışıklık sistemini güçlendirip gripten koruyomuş...

cnm bencede taze al
biz haftada 2 demet tüketiyoruz...
salatada özllikle..

öyle bir geçer zaman ki topiğinede sordum..bir sürü kişi geldi okudu cevap veren olmadı..

bizim topik gibisi yok valla ...

Yeni Nesil Gıda İntoleransı Testi

York Testi, hangi gıda veya gıdalara karşı intoleransınız olduğunu hemen öğrenebileceğiniz bir kan testidir. Yorktest uygulamasında, parmak ucunuzdan alacağımız bir damla kanı incelenerek, vücudunuzun hangi besinlere karşı intoleransı olduğu tespit edilir ve testin neticesine göre uygulamanız gereken 'kişisel' beslenme planı oluşturmanıza yardımcı olunur

Gıda İntoleransı şu hastalıklara yol açabilir:
- Şişmanlık,
- Kilo verememe,
- Migren,
- Akne,
- Nedeni bilinmeyen ödem,
- Gaz,
- Şişkinlik,
- Kronik yorgunluk,
- Kabızlık,
- Cilt problemleri (örn. sivilceler, kaşıntı nörodermatit, kronik egzema vs.),
- Romatizmal hastalıklar,
- Astım,
- İshal ,
- Mide krampları,
- Depresyon,
- Uyku bozuklukları,
- Baş ağrısı,
- Solunum yolu hastalıkları,
- Kronik Farenjit,
- Sürekli nezle olma,
- Ağızda yaralar,
- Epigastrik Ağrılar,
- Crohn hastalığı,
- İrritabl Bağırsak Sendromu,
- Sık gribe yakalanma,
- Kronik burun akıntısı,
- OSB (Otistik Spektrum Bozukluğu),
- Sedef hastalığı,
- Nörodermatit,
- Ürtiker

önce çorba yenir ya buna göre çorbayı en sona bırakmak lazım ozaman.

kızlar... ne güzle şeyler paylaşmışsınız.. allah razı olsun:)

ne demek sen iste yeterki lamecimmm

biz mesela yiyoruz.bulaşığı falan topuyorum çay içiyoruz.bi zaman aralığı varmı acaba.yoksa yemekten hemen sonramı içmek gerekiyo sıcak bişeyi.:44:

nevgül soğuk içmede cnm
önemli olan soğuk içmememn...

konuşmuyosanız ben devam ediyim :)

Sarımsağın, mide ve bağırsakları güçlendirici, mikropları ve virüsleri yok edici etkisi oldukça önemlidir. Öncelikle bacak, göz arkası ve beyin damarları olmak üzere, tüm damarları genişleterek, daha iyi beslenmelerini ve böylece, hızlı yaşlanmamalarını sağlar. Aynı zamanda tüksek kan basıncını (hiper tansiyon) başarıyla düşürür, kolesterol düzeyini normalleştirir ve damar iltihabı (tromboz-tromboflebit ) oluşumunu önler. Sarımsak, organizmayı ve bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı korur.

Sarımsak doğrudan yenerek, salata ve yemeklere karıştırılarak veya sütle içilerek, sarımsak tentürü yapılarak, kokulu veya kokusuz sarımsak tabletleri halinde kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…