Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eğer hiç çocuğumuz olamaz ise evlatlık almayı düşünüyorum ben..

eşimde tabiki diyor çok güzel buldu düşüncemi..

annesi babası olmayan bebeği sahiplenmek yetiştirmek çok güzel olur heralde..

eşim canon yada nikon istiyo

hangisi senceeee

farketmez elinize aldığınızda hangisini kullanmak daha kolay gelirse..elinize hangisi alışıcakmış gibi gelirse onu alın..

hangi marka daha sıcak geliyorsa..

farkı yok ..modeline göre farklar değişiyor..fiyatlarda aynı şekilde modeline göre..

he şu var nikon çok ağır,canon daha hafif..

o bakımdan sanki nikon daha sağlammış gibi sanki..

Son düzenleme:

rabbim bilir işini sakın öle karamsar olma
annemin bi arkadaşı bir sürü hastalık atlattı 39 yaşında anne olduuu

rabbim sağlıklısını versinn ,nşallahhhhh

ne alaka nan yorgun argın :)) dalgaya bak :))
arın bütün kötülüklerden arınmış anlamında düşünn

empati yap öğrenci milletinin gözüyle bak isimlere, zamane öğrencilerinin gözüyle nerden ne dalga çıkarıyorlar

genelde dikkat edin çift isimli olanlar çocuklarına çift isim koymazlar kendi sıkıntılarını yaşatmamak için sanırım..

evet bknz. bizimkiler, en büyük şansım onların 2 isimli olması

bence çocuk doğurmaktan çok daha yüce ve sevap bir iş, bence...

bencede yorgun...

hatta bi ara doğurmasam öle mi yapsam die bayaa bi düşündüm..

şimdide mesela 1. kendimin olursa 2. ye doğurmasam diyorum..

eşim diyor en fazla 2 yaş arası olsun arkadaş olsunlar ..

diyorum ölese ilki 4 yaşına geldiğinde 2 yaşında bebek alalım annesi babası olalım..

onada olur dedi..

2 sini birbirinden ayıracağımızı hiç düşünmüyorum..ama çocuk acaba bu psikolojiyi kendi kendine yerleştirir mi ..

en ufak bir şeyde bunu önümüze sunar mı...bu konuda tereddütlüyüm..

patik ilk defa bebiş lafını duydum senden çok sevindim..
hadi hayırlısı 6.aya kdr hamişler basçak gibi geliyo burayı...

balcım şuanki planlarımda hiç yok inan (

konu açılmışken ki düşüncelerimi paylaşmak istedim sizinle...

Rabbim önce ev nasip etsinde..gelecekte bakalım neler olacak..
ona göre düşünücez..
süpriz olması gibi bir lüksümüz olsa keşke ...eğer olursa da planların yönü değişir :)

annem diyor ki ben bakmaya gelirim düşünme..ama ben düşünüyorum çünkü evde kendi annem bile olsa sürekli yaşamayı düşünmüyorum ..bilemiyorum..
mecbur kalırsak elbette öle olcak..

bizim aile dostlarımızdan benim hatırladığım 2'sinde vardı evlatlık durumu. ben taa 15-16 yaşına geldiğimde öğrenmiştim,en çok aklımda kalan ise onlar diğer tüm ailelerden daha huzurlu daha mutluydular. çocuklardan biri küçükken, biri büyük genç kızken öğrenmişti ama dediğim gibi gördükleri sevgiyle hiçbir sorun olmadı. anne, babalar hastalandı, bakıma muhtaç oldu yeri geldi (birinin babası uzun süre, diğerinin de annesi) öz evlatlarda görüyoruz kapı açmaz, çok farklı ve özel bir duygu kesinlikle...

ilerisi için büyüten anne-babası tarafından dünyaya getirilen çocukların garantisi mi var ki allah aşkına, zaman zaman görmez miyiz, anne -baba ne mükemmel insanlar, çocukları nasıl böyle oldu diye...

inançlı insanların, defalarca tüp bebek vb uğraşmalarını hiç anlamıyorm ben. allah bir denge kuruyorsa, bu kadar ailesiz çocuk varken, bazı insanların da çocuğunun olmaması bu dengeyi sağlamk için olamaz mı diye hiç düşünmüyorlar...

yorgun çok güzel dile getirmişsin..

aynı düşüncelerdeyim..

Tüp bebek tedavisini hiç düşüneceğimi sanmıyorum..bu gibi bir durumda hiç düşünmeden evlat edinirim...

çocuklar yetiştirme yurtlarında ziyan oluyorlar (

çok üzülüyorum keşke hepsinin birer ailesi olsa ...

Son düzenleme:
patikkk bu denli düşünmen inan beni çok duygulandırdı
rabbim herkese bebek nasip eder inşallah

ama içimden bi his hiç anne olamıcakmışım diyooo eşime bi kaç keresöledim manyak mısın sen diyo

ama ne bileyim büyük konuşmuyorum ama evlatlık alamazdım sanırımmm

Son düzenleme:

kangam calısıyom ama hıc o yönümü demiyonglemıyom bıle calışmaktan

haın mıben misana pekmez yollayım dedım bee daha napımm

torunu hrkes ıstıyo bn harıç kangammamann ben daha cocukum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…