Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kangam calısıyom ama hıc o yönümü demiyonglemıyom bıle calışmaktan

haın mıben misana pekmez yollayım dedım bee daha napımm

torunu hrkes ıstıyo bn harıç kangammamann ben daha cocukum

aşk olsun kangammm yaa farkında değil miyim sanıyorsun son günlerde pek hamarat oldun sen çoğu eskidendir herhalde 48 000 mesajcığın anam yazması bile zor 4 8 0 0 0

ya üşümüyon diye kıskandım hain dedimmm :84: eski günlerimi hatırlattın yok ama kararlıyım yani en azından istekliyim hayatımı bi düzene oturatabilsem bi de biraz spora başlayabilsem üşümeler de azalır inşallah. bu gidişle başka spora başlıcam zaten

sen daha bebesin, çocuksunnn, kendini doya doya büyüt ama fazla büyütme hep çocuk yanın kalsın kangammm biz ikimiz de kocaman çocuklarız misal, saçlarına aklar düşmüş çocuk hatta benim sözlüm

ne güzel laane zırlıon

ayy aklıma geldı
h sonu gezdık koçişle olımyumda
bı magnet aldım ne yazıo dıyımm

bıgün prensımı bulacağım ama babam hep kral kalacakböle bişiydı

olimyum da yeni bi yer mi nan, yoksa olivium mu zeytinburnundaki

onlar hep kahraman olarak kalacak böcüşüm, ya da kral, en azından çocukluğumuzun kahramanları el oğulları da bilecek yerini baktıkça ağlamıycak olsam alırdım o magnetten

bu arada bende evlatlık alamazdımcocukları severım belkı ama kndı evladımdan sayamazdım
bu benım fıkrım tabı

kocem aras ismini istıyobende svdımm
yiğit aras yada mert aras olsun dıo bakalım
bende bariş ıstıyomm

kozyatağındakıne gıttık cnm d&r kıtapcılıktan aldık
hatta cd ve dvd cok ındırımlıydı
magnetler harıkaydı ama 7.5 tl ıdı bı dene aldı zaten buzdolabında yer kalmıycak:)
babam ıcın aldımkeske anneler ıcınde bısı bulabılseydım
kocemde al al dedı sevındırık oldum kıskanmadı yanı yok ben kralımda dımedı

öncekı yazdıklarımdan tabısı kangam sımdık nerde çalış babam çalış
bugun yoğunluktan orıflame sıp.veremedım

hep cocuk kalalım ıstıyorum

Son düzenleme:

böcüşüm illa herkesin evlatlık alması gibi bir durum yok ki, zaten bunu kalpten ,stemeyen yapmasın, yazık günah, alıyorlar mesela sonra kendi çocukları olunca yurda geri bırakanları duydum, daha büyük günah var mı

benim çocuk sevmeyen arkadaşlarım anne oldu mesela, sadece kendi doğruduklarını seviyorlar, diğerlerini sevmiyorlar. böyleleri de var, ha yeri geliyor kendi çocuklarına karşı bile çok garipler, benim gözümde tabii. ama bu kalpte olan bir şey zorla konduramaz kimse.

aras kargo mu geliyooo, e sen barış istiyodun :18:

4-5 doktora gittim
herbiri düşük riski var dediğinde döktüğüm gözyaşları aklıma geldi
nerdeyse doktora sarılıp ağlııycaktım o anlarım aklıma geldi
sanki bidaha olmıycakmı olur nasipse ama onun içimde yok olma riski aklıma geldi..
inanın olmassa evlatlık alırız demek çok güzel bir duygu bende taktir ediyor ve destekliyorum
ama olmıyacak diye söylenmesi dünyanın sonu gibi olur,duymayan bilemez bukadr basit söyliyemem ben olmassa diye sanırım..yaşayan bilir..Rabbim kimseyi el açtırıp yalvartmasın işllh..

oluştuktan sonra dünyaya gelmemesi çok üzücü tabiki Balcım hislerini anlamıyormuyuz sanıyorsun (( bende buna üzüldüm..

benim için karındaki de bir bebek kucaktakide..

Takdir Allahtan ..Herşeye o karar veriyor yapılcak bir şey yok..

Hiç bir kimse evlatsız Hiç bir çocukta anne babasız olmasa keşke...

amin patiğim işllhhh...

bu arada çocuk sahibi olanlara evlatlık vermiyolar diye biliyorum cnm..

yani durum şu ki evladını kaybedenleri nasıl anlıyor ve üzülüyorsam ..

Anne babasız olanlarıda aynı şekilde düşünüyor ve üzülüyorum...

Bu konuda tekil düşünemem

amin patiğim işllhhh...

bu arada çocuk sahibi olanlara evlatlık vermiyolar diye biliyorum cnm..

bende bu koşulları çok duymuştum ama ..
iş yerinde çalışan biri de 2 çocuğu olduğu halde 3. ye evlatlık edindi yurttan hemde..

tabi konu oraya gelince araştırılır şu an hiç araştırmadım..

böcüüük nereye gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…