Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kangam evt eşimde aynen kedı(bu arada e harfı cok zor basıo pc yı kırcam)
kendıısı cok soğuktur ama sıcak sevr
Allahtan bn sıcakkım

yolda kalınmaz olm aahh keske kalcak kadar yağsabahced hatıra fotorafı cektrdımsonra ustalarla azcık kar topu oynadık geldım
ellrım hala sıcacık:78:yanıom ben yanıom

eylül h geldın nassın cnm

kangam bu arada evt 3 ama kıloma güvndığımdn deıl len bu hayalım tabı 1 yapınca tırsmazsam:18:

geldı kangam gelmemı
eşim duvara monte ettırmış yre oturunca bakamıon yuksk olmuş azbugunde dsmart bağlatcaktı noldu bılmım
7
sen napan aşkum sefkılımm

havalar ısınınca kanepeden izlersiniz kangammm, eşin minderi düşünüyo galba

napim be kangam koşturuyom, uykusuzum, sabah işe gittim geldim, akşam yine işe gitcem, hiç sevmiyorum akşam işe gitmeyi

naapsın adamcaaz üşüyo, o da bizden soğuk deme eşine kangaaa ısıt onu hala keşke kalıcak kadar yağsa diyon, ben neler çektim o karlarda eskiden karşıda çalışırken köprü yollarında kar demen banaaa yani çalışrken demen, tatilde olsam diyin

senin ateşini 1. çocuk söndürcek bu gidişler, 3 dene birilerinin sözünü dinniycen annaşılan

napıyonuz kızlar:80: ne var ne yok

kar yağsın mı yağmasın mı diye birbirimizi yiyok sen naapıyon hoş geldin

eylül h geldın nassın cnm

kangam bu arada evt 3 ama kıloma güvndığımdn deıl len bu hayalım tabı 1 yapınca tırsmazsam:18:

sen 1. yap da sonra konuşak kanga bunu

47:78::78:...........

ohooo sen gibi kimler geldi geçti kangaaa şimdi göbek ve kalça nedir onlara sormak lazım, ama gırtlak kontrollü gidersen bi şeycik olmaz inşallah

cnm balık ıstedi:78:akşama yapam barı ınş güzl balık buluruz

benim iş dün iptal olunca evden çıkmaya üşendim telefonlagetirmiyolar balığı da kaldı lahmacun söyledik karda zamlı olur bi de balık dün haberlerde diyince hatırladık haftaya alırık dedik

:13:
ben zatn kanepedeyım hep mındrde yer yok
maşallah kocem yayılıo ve sobanın önunu kapatıyobana yr yok

he kanga blkıde 1.de aman dıycemm bu yetr ama 3 olsun ıstrdım tek cocuk sevmımben yaa gel şunu 2ye bağlayak

ayy annemlre gıttık kocemle ılk defa onun kullandığı araca bındım zaten 3,5 atyıom neys
ogunde hava hafıf yağmurluköprü cok kötuydu kangamm
ama cok yağarsa zaten evde oluruk öle düşün

amann kanga zorla kılo aldrcan banabenım annemde ablamlarda kılolu deıller hacı
bünymde cok hızlı calısıyormuş
kılo almak ıcın bekarken nelr nelr denedım ama sımdık o kadar uğraşmıom
eşime baktıkca iştahım acılıyo
akşam bı lahmacun bıde porsıyon tavık şiş yedımsonra salata ve künefe daha dursam yerdım herhalmasraf olmasın dıe erkn kaldrdım kocemı
eve gıdınce yedıklrımı saymım haa:82:

he evt zamlı olur ama yarım kılo alıok bişi olmaz cnm
yarında maaş günü nasılsa

amann kanga zorla kılo aldrcan banabenım annemde ablamlarda kılolu deıller hacı
bünymde cok hızlı calısıyormuş
kılo almak ıcın bekarken nelr nelr denedım ama sımdık o kadar uğraşmıom
eşime baktıkca iştahım acılıyo
akşam bı lahmacun bıde porsıyon tavık şiş yedımsonra salata ve künefe daha dursam yerdım herhalmasraf olmasın dıe erkn kaldrdım kocemı
eve gıdınce yedıklrımı saymım haa:82:

he evt zamlı olur ama yarım kılo alıok bişi olmaz cnm
yarında maaş günü nasılsa

aynı dedem gibisin dünyayı yiyor ama 48 falan o da
sigara kullanıyormusun belki onun etkisi vardır.Muhtemelen bağırsakların tempolu çalışıyordur:))

tamam 2 de annaştık kangaaa

çok yağarsa da bizim patron laftan annamıyo ki kangam ser sefil oluyoz yollarda, he noluyo ulaşıyoz iş iptal hepsi boşa, cebinden o akdar yol parası taksi parası verdiğinle kalıyon, hastalanması üşümesi eziyeti de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…