Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bişi dicem ben hala kimliğimi değiştirmedim :))

bugün gidicez değiştimek için...

benimde değişmedi:)) 9 haziranda nikahımız kıyıldı 14 haziranda gittik değiştirmeye nikah dairesi bildirmemiş daha hala kızlık soyadım gözüküyo giderken yanınızda 2 şer tane fotoğraf götürün canım benim vardıda eşimin yoktu artık izine kaldı

jean yerıne göre değişiyo bıraz pahalı
ben 2 nevresım
1 pıke
1 bohca
1 masa örtüsü
1 ara uç
1 göbeklı takım ve bebek yastığı adamdan olmak uzere 500tl verdım
normalde tanesı o para

bimden geliyorum kızlar....
yatak örtükeri bitmiş
bikiniler altı hepsi siyah üstü siyah üzeri desenli pek iç açıcı değil
ama çok kalitesiz sayılmaz yani dikişleri filan iyi
fakat göğüslerde ince sünger var destek filan yok..almadım pek hoşuma gitmedi...
dondurma kaşığı aldım yie 12 oldu :))

bişi dicem ben hala kimliğimi değiştirmedim :))

bugün gidicez değiştimek için...

kimlik değişiyo ama nufus kaydı temmuz 5 ten sonra boşa gitmeyin..

ben korunmuyom hiçte korkmuom:1closedeyes:

ooo cesarete bak böcükkvereliniortak

o kadar çabaladım
sızde bakın
bakmayan kaynanası ıle yaşasın aminn

bakerizz kız bu duadan sonrahihoyyyt

böcükkkkkkkkkkkkk

Malzemeler:
2 paket vanilya aromalı toz puding
3 su bardagı süt
3 su bardagı vişne suyu
1,5 paket eti kakaolu bisküvi
Süslemek için:
hindistan cevizi
vişne taneleri

yapılışı:
Bir paket vanilyalı pudingi 3 su bardagı süt ile pişirin.Dikdörtgen bir borcamı ıslatıp pişen pudingi borcama dökün.Biraz ılınınca iki kat kakaolu bisküvileri dizin.(ben bisküvileri vişne suyuyla ıslattım.bu arada ben yanlışlıkla bir kat bisküvi dizmişim)Diger bir tarafta 3 su bardagı vişne suyuna kalan 1 paket vanilyalı pudingi koyup karıştırın.Ve pişirin.Hafif ılıdıktan sonra bisküvilerin üzerine dökün.Ve düzeltin.Buzdolabına koyup 3-4 saat bekletin.Servis sırasında üstünü hindistan cevizi ve vişne taneleri ile süsleyin.

jean yerıne göre değişiyo bıraz pahalı
ben 2 nevresım
1 pıke
1 bohca
1 masa örtüsü
1 ara uç
1 göbeklı takım ve bebek yastığı adamdan olmak uzere 500tl verdım
normalde tanesı o para

kız bizde oraya yaptıralım o zaman bende istanbuldayım.Ne güzel örmüşsün kalın kalın bide kolay örneklerde değil hamarat hatunum

ay canım benim dantellerini yesinler,bende de var annem diyo sardırmak lazım kim bilir kaç para tutar diyor sardırmak pahalı mı?

[tavsiye etmem cnm..çok şık ama kullanışlı değil yani yaptırcaksan bile abartma benim gibi 5 takım var ama bitanesini kullandım ütüliyene kdr cnm çıktı

ya önceden günde 50 defa cardfinans için arıyorlardı istemiyordum artık tlf kapatıodum aramasınlar diye şimdide onur airle anlaşmalı kart için mail gelmiş 3 gündür başvuruyorum ay aramıolar deliricimmmakannehir

oturduğum yerde yoruldum haa

ayy burda bı kırtasıye var o kadar harka şeyler varki
her gıdışimde almak ıstıyom bısıler
tokalar anahtarlıklar harıka mektup kağıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…