olay bitmio ki bi yerde.her yerde ayrı olay...memleket ne hale geldi be...bursa'da yine olay var...
Gündem
25 Haziran 2010
Bursa'da silahlı kavga
A.A
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, yaklaşık bir ay önce iki grup arasında çıkan kavgada, olayla ilgisi olmayan bir genci başından vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.
Temenyeri Parkı'nda 30 Mayısta yaşanan olayda, iki grup arasında “kız meselesi” yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu, 18 yaşındaki Eray Eren, kimliği belirlenemeyen bir kişinin açtığı ateş sonucu yaralanmıştı. Ambulansla Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan genç, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
Olayın ardından araştırma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğüne bağlı ekipler, ateş eden kişinin Muharrem K. (40) olduğunu belirledi.
Takip sonucu yeri tespit edilen zanlı, Soğanlı Mahallesi'nde bir nakliye kamyonuyla eşyalarını taşımak isterken bölgede bekleyen ve “Seyyar satıcı” gibi davranan polisler tarafından yakalandı.
Zanlı, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.
güzelim haftanın 6 günü 08:30 19:00 çalışıyorumbende ctesi günleri çalışıyorum öğlene kadar ama yine de çok zor oluyor
sabah erkenden kalkıp işe geldikten sonra ha yarım gün ha tam gün ne farkeder tüm günü ölüyo insanın mafoldumben
güzelim haftanın 6 günü 08:30 19:00 çalışıyorum((
walla böcük çıkmadı ne desem boşşbal sen baktın mı lınkee
pasaklı valla cok şey fark edıo hacı
arada 7 saat var
düşün her işin bıter dınlenırsın bıle
keşke yarım gün olsa
öle bı iş bulsam kaçıp gıderım:
dönüşümlü gelebileceğim kimse yok güzelim,artık kimseye birşey diyecek gücümde kalmadı.dayanabildiğim kadar dayanacağım...sonunda kopacak biryerden zaten.başka şeylerde var birde güzelim,bu durum beraberinde çok başka şeylerde getirecek.hafta içi kızıma bakıyorlar diye laf eden anneanne ve babanne şimdi neler der artık bana bilmiyorummafoldumdaha neler neler...uzun hikaye kızlarr anlatsam roman olur.oyüzden kafama taktım zaten.cumartesi çalışmam demek beraberinde çok başka sorunlar var demek benim için...
evtt.. çok ucuz... bende kelebekleri ve yaprakları beğendim...
yaa mini dikiş mkinasıda çok uygumuş.....
birazcık öyle:)) cmt 19:00 da çıkıyorum eve gitmeden pazara gidiyorum sonra eve gidiyorum yemek yapıyorum pazar da yatışa geçiyorum.temizliğimi de cuma günleri yapıyorum.her günüm böyle koşuşturmaca..bugün annem bende o yapçak:)))biliyorum ctesi günü öğlende çıkmak şans ama ne biliyim yorgun oluyorum eve gitsem de bi iş yapamıyorum sanki gün ölüyo gibi geliyo bana
ama haklısınız valla benim yaptığım şımarıklık :kedi:
kız mutfağın neresine yapıştırcan??walla böcük çıkmadı ne desem boşş
ya gülsün evde ayna olmayan oda yok ama bende beğendim napsamkii
mutfağa alsam olurmu ki??
gülsün indirm neym varmı cnm bu siteden nasıl alıcazz
kelebekleri alıcamm
kız mutfağın neresine yapıştırcan??
:) mutfak masam cam ya benim onun üstünde de askıda dolap varya arasına biyere düşündüm yada bulurum başka yer ...
ama bu kelebekler 3 ve 4 var ama hangisi benimki çözemedim
canım bu site sayılı getiriyor ürünleri bitince bitiyor.. indirim yok... sen direk sayfasından üye oluyorsun.. alıryorsun.. kargo 3 TL.. ne alırsan al... hatta ertesi gün 12 ye kadar aldığın herşey o kargoya dahil oluyor...
bu siteye üye miydin canım sen bi tane beğendim getirtebilir misin??gülsüncüğümkızlarrr... bakın dekoratif aynalar gelmiş....
Bitenekadar.com : Kırılmaz Dekoratif Duvar Aynaları (10 Yeni Modeller)
:) mutfak masam cam ya benim onun üstünde de askıda dolap varya arasına biyere düşündüm yada bulurum başka yer ...
ama bu kelebekler 3 ve 4 var ama hangisi benimki çözemedim
bu siteye üye miydin canım sen bi tane beğendim getirtebilir misin??gülsüncüğüm
can ım kelebeklerin olduğu sayfanın altına inersen orda istediğinin ürürnün altında numarasıda var...
böcük ne bilem senin tarzın değişik geldi bana ,hiç böle çeğizler beğenecek tipte durmuyon :))dılek bız ona halk arasında pike nevresım dıozsempatiksalakcinni
öyle olucak sanırım bugün olmadıcuteakannehir
neyse acele etme
cocukolursa aılecek gıdersınız
aynennn akannehir eşimin fotoları bulamadık 1 tane bulabildik,ayy nirdeler acap...benimde değişmedi:)) 9 haziranda nikahımız kıyıldı 14 haziranda gittik değiştirmeye nikah dairesi bildirmemiş daha hala kızlık soyadım gözüküyo giderken yanınızda 2 şer tane fotoğraf götürün canım benim vardıda eşimin yoktu artık izine kaldı
aa nieki 5 temmuz ??bimden geliyorum kızlar....
kimlik değişiyo ama nufus kaydı temmuz 5 ten sonra boşa gitmeyin..
bakerizz kız bu duadan sonrahihoyyyt
cutee
ay bende hala değiştirmedim kimliği
soyadımın gitmesini istemiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?