canım benim nasıl takmayayım,cumartesileride çalışacaksın diye haber geldi dün akşam,dünyam başıma yıkıldı valla.neyi nasıl yetiştireceğim ben..evime,eşime,kızıma ve kendime hangi arada zaman ayıracağımakannehiryıkıldım valla.böyleyken bile yetişemiyordum herşeye.şimdi ne yaparım bilmiyorum.allah yardımcım olsun..mafoldumben
canım benim nasıl takmayayım,cumartesileride çalışacaksın diye haber geldi dün akşam,dünyam başıma yıkıldı valla.neyi nasıl yetiştireceğim ben..evime,eşime,kızıma ve kendime hangi arada zaman ayıracağımakannehiryıkıldım valla.böyleyken bile yetişemiyordum herşeye.şimdi ne yaparım bilmiyorum.allah yardımcım olsun..mafoldumben
yaaa çok acıktım bennnnn
bayağı güzel görünüyormuş valla kaydirigubbakcemile5 mersin kız kalesi mi ne varmış yanlış hatırlamıyorsam o da çok güzel
:)) bizim menüyü veriyimde iştahın kapansın cnm
mercimek çorbası
patates kızartması
ketçaplı sosis kızartması
salçalı makarna
kola
çalıştığın yer çokmu yoğun bilmiyorum ama arkadaşlarla dönüşümlü çalışsanız yani bi cumartesi gidip bi cumartesi çalışmasan veya patrona mazeret bildir cnm en azından öğlene kadar olsun zor durumdayım kızımla ilgilenmem lazım filan desen olmazmı???
kızlarrr... bakın dekoratif aynalar gelmiş....
Bitenekadar.com : Kırılmaz Dekoratif Duvar Aynaları (10 Yeni Modeller)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?