Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

valla canım çok zor oluyor annemde ctesi çalıyor bitek pazar var o gün dinlenmek yerine temizlik yapıyo hep :2: çok yoruluyor bide

zırlama hacı
bızde öle calısıyok
6 gün sabah 9 akşam 8 barı dedım hanı ctesı yarım gün olsa
o gün temızlık yaparım pazarda gezerız falan
cıx:gitme:mecbur calısıyoss

bizim menü mechul
ben burda hep aç kalıom zaten
evımdede ıyıce yıyom
süreklı et et
bıde işkembecı ya
kokusu bıle mıdemı bulandırıo
iştah kalmıo

çalıştığın yer çokmu yoğun bilmiyorum ama arkadaşlarla dönüşümlü çalışsanız yani bi cumartesi gidip bi cumartesi çalışmasan veya patrona mazeret bildir cnm en azından öğlene kadar olsun zor durumdayım kızımla ilgilenmem lazım filan desen olmazmı???

çocuk odasına bu saksıdan istiyommjavascript:DynObject.all.DynObject15.ZoomSpot();javascript:DynObject.all.DynObject15.ZoomSpot();

bende ctesi günleri çalışıyorum öğlene kadar ama yine de çok zor oluyor
sabah erkenden kalkıp işe geldikten sonra ha yarım gün ha tam gün ne farkeder tüm günü ölüyo insanın mafoldumben

bursa'da yine olay var...

Gündem

25 Haziran 2010
Bursa'da silahlı kavga

A.A

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, yaklaşık bir ay önce iki grup arasında çıkan kavgada, olayla ilgisi olmayan bir genci başından vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

Temenyeri Parkı'nda 30 Mayısta yaşanan olayda, iki grup arasında “kız meselesi” yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu, 18 yaşındaki Eray Eren, kimliği belirlenemeyen bir kişinin açtığı ateş sonucu yaralanmıştı. Ambulansla Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan genç, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın ardından araştırma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğüne bağlı ekipler, ateş eden kişinin Muharrem K. (40) olduğunu belirledi.

Takip sonucu yeri tespit edilen zanlı, Soğanlı Mahallesi'nde bir nakliye kamyonuyla eşyalarını taşımak isterken bölgede bekleyen ve “Seyyar satıcı” gibi davranan polisler tarafından yakalandı.

Zanlı, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

pasaklı
özelden bana tlf. yazar mısın
hafta sonu kociş çalışabilirmiş
tupperları alabilirim senden :)))

bal sen baktın mı lınkee

pasaklı valla cok şey fark edıo hacı
arada 7 saat var
düşün her işin bıter dınlenırsın bıle
keşke yarım gün olsa
öle bı iş bulsam kaçıp gıderım:

pasaklı sen ona bakma
bende alcam bakım senın elınde uyguna olan ne var
bana maıl atabılın mı

dönüşümlü gelebileceğim kimse yok güzelim,artık kimseye birşey diyecek gücümde kalmadı.dayanabildiğim kadar dayanacağım...sonunda kopacak biryerden zaten.başka şeylerde var birde güzelim,bu durum beraberinde çok başka şeylerde getirecek.hafta içi kızıma bakıyorlar diye laf eden anneanne ve babanne şimdi neler der artık bana bilmiyorummafoldumdaha neler neler...uzun hikaye kızlarr anlatsam roman olur.oyüzden kafama taktım zaten.cumartesi çalışmam demek beraberinde çok başka sorunlar var demek benim için...

ada kız ben sana telefonumu yazıyorum

böcük bi liste vardı bende onu buliim de sana mesaj atıyım
neyin ne olduğunu merak edersen google amcada tarattır resimleri çıkar temem mi
ama önce mail adresini bana bi yaz bakem özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…