baktımmm ala ala bidaha ver helebal sayfaın aşağısına kadar baktın mı:bbo:
geçmiş olsun pamıkıma
Allah korusun kız
[tavsiye etmem cnm..çok şık ama kullanışlı değil yani yaptırcaksan bile abartma benim gibi 5 takım var ama bitanesini kullandım ütüliyene kdr cnm çıktı
evet canım biliyorum ama bende çook var annem zamanında bi sürü örmüş ama bende kullanmayı pek düşünmüyorum en fazla 2 takımı yaptırırım herhalde kaydirigubbakcemile2
yemeğe gidiyorum
tam isabet cnm..bencede iyi olur paraya emeğe yazık walla..annemde seninki gibi sırf üzülmesin diye kullanıyom dedim ama yok başademedim..
QUOTE]
keşke ileriyi görebilseydi de örmeseydi ya
heee... pardonnnben babetlerden bahsediom kzı düğünümde bile babet giydim benkaydirigubbakcemile3
bimden geliyorum kızlar....
yatak örtükeri bitmiş
bikiniler altı hepsi siyah üstü siyah üzeri desenli pek iç açıcı değil
ama çok kalitesiz sayılmaz yani dikişleri filan iyi
fakat göğüslerde ince sünger var destek filan yok..almadım pek hoşuma gitmedi...
dondurma kaşığı aldım yie 12 oldu :))
jeannnnnnnnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-fikir-paylasimlarimiz-sohbet-bolumu-363.htmlbaktımmm ala ala bidaha ver hele
böcük...
gördüm kız
hepside ne kadar emek sarfedilmiş şeyler....
şimdilerde pek kıymet bilinmiyor ama el emeği göz nuru dedikleri böyle birşey işte...
güzel günlerde kullan emi :)))
buble h.g. kimseyi takmak yok unutma,bizimle takılıyorsun,ofistekileri önemsemiyorsun ok. bebek
jeannnnnnnnnnnnnnn
abow bura nere kız gidelim olumunekankayizsmile
sınop mu bura
böcük...
gördüm kız
hepside ne kadar emek sarfedilmiş şeyler....
şimdilerde pek kıymet bilinmiyor ama el emeği göz nuru dedikleri böyle birşey işte...
güzel günlerde kullan emi :)))
buble h.g. kimseyi takmak yok unutma,bizimle takılıyorsun,ofistekileri önemsemiyorsun ok. bebek
yok şeker mersinden kıbrısın görünüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?