Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük...
gördüm kız
hepside ne kadar emek sarfedilmiş şeyler....
şimdilerde pek kıymet bilinmiyor ama el emeği göz nuru dedikleri böyle birşey işte...
güzel günlerde kullan emi :)))

buble h.g. kimseyi takmak yok unutma,bizimle takılıyorsun,ofistekileri önemsemiyorsun ok. bebek

[tavsiye etmem cnm..çok şık ama kullanışlı değil yani yaptırcaksan bile abartma benim gibi 5 takım var ama bitanesini kullandım ütüliyene kdr cnm çıktı

evet canım biliyorum ama bende çook var annem zamanında bi sürü örmüş ama bende kullanmayı pek düşünmüyorum en fazla 2 takımı yaptırırım herhalde kaydirigubbakcemile2

evet canım biliyorum ama bende çook var annem zamanında bi sürü örmüş ama bende kullanmayı pek düşünmüyorum en fazla 2 takımı yaptırırım herhalde kaydirigubbakcemile2

tam isabet cnm..bencede iyi olur paraya emeğe yazık walla..annemde seninki gibi sırf üzülmesin diye kullanıyom dedim ama yok başademedim..

yemeğe gidiyorum

afiyet olsun,benimde geldi yemek..

masa örtüm sarıldı ama masam yuvarlak bu kare
artık ılerde kare alıırz ınş

koçişin bohçası

ben babetlerden bahsediom kzı düğünümde bile babet giydim benkaydirigubbakcemile3
heee... pardonnn

hmmm.... anladım canım... ben yinede uğrayayım akşam... zaten alamma gerekenelr vardı.... :))

tşkler cnm ŞenizŞeniz
jeannnnnnnnnnnnnnn

çok güzel burası nıre

canım benim nasıl takmayayım,cumartesileride çalışacaksın diye haber geldi dün akşam,dünyam başıma yıkıldı valla.neyi nasıl yetiştireceğim ben..evime,eşime,kızıma ve kendime hangi arada zaman ayıracağımakannehiryıkıldım valla.böyleyken bile yetişemiyordum herşeye.şimdi ne yaparım bilmiyorum.allah yardımcım olsun..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…