Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dört gözle bekliyorum canım opuyorumnanaktan

seninde bişi kalmamış canım son ay çabuk geçiyo

ayy kızlar yaa ben nikahımızın kıyıldığı gün kocamın ayağına basmayı unuttum heyecandan o da beklemiş basarım diye ama biraz aramız limoniydi nikahda aslında hırsımı almam için basmam lazımdı ne salağım yaaa

evet canım az kaldı sorma daha dü gibiydi nişanlanalı şimdi 1 yıl oldu hiçbirşey anlamadım

bende nikah memuru bır bır bır okdr konuştuki dinlemiyo gelin filan demesin derken aklımdan gitti..( -tatlicadiarzu-

güzelim merhaba :)) salağım diosun ama ben senden de salağım ben adamın ayağını bulamadım ama o benimkini buldu:))))) sen benden şanslıymışsın bak beterin beteri varmış dimi...

böcük bi cevap yaz mailime da adamı hasta etme sempatiksalakcinni

organikim sizin neden nikahta aranız bozuktu :gitme: eve gidince basıver sende d eki o gün unutmuşum içimde kalmasın

evet canım az kaldı sorma daha dü gibiydi nişanlanalı şimdi 1 yıl oldu hiçbirşey anlamadım

dimii zaman geçmicekmiş gibi geliyodu o zamanlar bi bakmışızki herşey olup bitvermiş hayırlısıyla sende atlat canım inşallah herşey dilediğin gibi olur

bende nikah memuru bır bır bır okdr konuştuki dinlemiyo gelin filan demesin derken aklımdan gitti..( -tatlicadiarzu-

bi ben unutmamışımm bizim kartal belediyesinde nikahımız kıyıldı aynen memur basıra bastıra sordu konuştu bide kocaman bi yemek kitabı verdiler

nan nurdan aynısı bana oldu
nıkah başladı bende başladım ayak aramaya mıllet ayaklarıma bakıymışş:roflol:
ımza atarken herıfım bı bastı hemıde 3kez ust uste ezdı
sonra benn gene basmayı denedım gene o bastı
namıssız
eve gelınce vermedım hemen:roflol:

kızlar
sevgili sevgilim tuttu ben düğünde papyon takmam dior
ya ne takacakmış bilemiorum
fikri olan????????????

bnmkide takmadı, denedik biz alışık olmadığımızdanmı nedir garson gibi durdu :)

flar da sevmiyoruz biz,ince kravat taktı..sen bende ekli diilmisin..albümüme bakarsın..

sorun etme böle şeyleri nasıl istiyorsa öyle giyinsin bence...be nkarışmadım hiç nasıl istiyosan onu alalım dedim..

ben çok rezil olmuştum nikahta.elim ayağım titriodu . adımı soyadımı sordu falan sonra eşimin doğum yerini sordu önce anlamadım jeton köşeliydi tabi o sıralar sonra anladım ama aklıma gelmedi salon kahkahaya boğuldu.sonra eşim de unutmuş nikah memuru konuşurken benden kopya alıo tabi adam anladı kopya vermeyelim gelin hanım dedi ne utanmıştım yaa((

pasaklımm nikah gününden bi akşam önce telefonda deli etti beni maddi konularla alakalı çok gücendim çok ağrıma gitti o gece sabaha kadar ağladım hatta nikaha gelmiyorum evlenmicem seninle bile dedim gözlerim şişti neyse nikah saatine kadar indi sonra hatasını fark etti heralde özür diledi nikahdan sonrada kendi evimize geçtik imam nikahı falan kıyıldı biz kalktık eve geldik ondan sonrada sürekli aradı neyseki şimdi iyi

:roflol:son satıra koptum böcük:roflol:

ben zaten veremedim :)))) misafirlker imam nikahından sonra gitmişti ulen imam nikahı yatsıdan sonra kıyılıomuş zaten yorgunum gitmek bilmediler.sonra ötrü arıom evde örtü yok:) etek arıom etek yok imam nikahındaki kıyafetimi koyayım albme de gülün.örtüyü eşim tuhafiyeden gidip almıştı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…