Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nikahta sevgilim ben ve üniversite öğrencisi iki tıfıl çocuk vardı şahit olarak
bana sordu bilmem ki ne desem dedim bu kadar hazırlıkta yapıldı neyse evet bari dedim
sevgilime sordu o kesinlikle evet dedi
sonrada ben bastım ayağına

fularlarıda ben sevmedim
[/url][/IMG]
ben bunu beğendim yakasına da benim mor buketten bir çiçek

geçmiş olsun cutee
:1hug:

bizede bir kitap verdiler ama ne olduğuu bile bilmiyorum arkadaşa verdik herkes tebriğe gelince birden oda bırakmış bi yerde galiba ,nerde kitap bakalım neymiş dedikte sonradan ;ne kitabı ,aaaa dedi :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

cok tşk ederim canım hepimizin gönlüne göre inşllah

love bacım sen nie benlen konuşmuyon hee,cnm sıkılıyo dion yazıom,sorunun çıkıyo yazıom adına,e soru sordun yazdım ....hıhh yazmıcaam daaa alsanaalsanasmile

bahtsız gelınsın ellam
ben 2 hafta once nıkah kıyılcak yere gttım memur damada eşinin d tarıhı ne dedı
apışık kaldı cocuk aynı sız gıbımsempatiksalakcinnihemen benımkıne böle böle oldu dedım
bızde heycan coktu ama aklımızdanda cıkarmadık
böcük sen adamın başını belaya sokarsın olm ya :roflol: :roflol: :roflol:

nıyekı-tatlicadiarzu-
:roflol:son satıra koptum böcük:roflol:

nıye nan
yanlış bişi mi deıdım

püüü
edepsız
bı örtüsü bılem yok
ne zmn verdın pekıaklinialirimsmile

kız okuyorum seni içimden teşekkürde ediyorum ama
cute yapma ama ben sizler için buraya geldim en sevdiğim arkadaşlarım burada çoğunluk pekçok kişiye yazamıyorum
senin namında herkese özür borçluyum. bu cevapsızlığımın bir noktada patlayacağını biliyordum.

kusura bakmayın ada, gulsun, nurdan, casper, you know, bal, böcük ve şimdi ismini zikredemediğim herkes

yorumunu okudum kuzum bende bir kafamı kaldırsam arkadaşlık teklif etsem diordum kusura bakma şekerim

böcükk manyaksın nan sen
nıye bee:sinifsinif:

ben bılıom o ne kıtabı
kullanma kılavuzu o yanlış kullanırsanız
elınızde kalır mazallahkaydirigubbakcemile3

bize bi halt vermediler salonda diye herhall
evlenme cüzdanınıda ikimize vediler ben hemen çektim eşimin elinden bide sallıyomm
kendime bi geldim noluyo kızım dedim sanki milli piyango vurduda bileti sallıyımm...:bbo:

nurdaaan bende çok korktum öle şeler sorcak mı die..hiç sevmem öle şeleri nikahta ,sade olsun isterim ki neyse sormadı...içimden kayınvalidenin adı neydi,kayınpederin neydi die sordum o anda aklıma geldide ya sorarsa hatırlamazsam heyecandan die,merdivenlerden düşersem die heyecan yapmıştım ben çünkü çok...

kıss kaynanamın aldıklarını göndercem die evde ne var ne yok göndermişim anamın yaptığı havlular örtüler herşeyi göndermişim çırçıplak kalmışız haberimiz yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…