:1hug:geçmiş olsun cutee
bizede bir kitap verdiler ama ne olduğuu bile bilmiyorum arkadaşa verdik herkes tebriğe gelince birden oda bırakmış bi yerde galiba ,nerde kitap bakalım neymiş dedikte sonradan ;ne kitabı ,aaaa dedi :roflol:dimii zaman geçmicekmiş gibi geliyodu o zamanlar bi bakmışızki herşey olup bitvermiş hayırlısıyla sende atlat canım inşallah herşey dilediğin gibi olur
bi ben unutmamışımm bizim kartal belediyesinde nikahımız kıyıldı aynen memur basıra bastıra sordu konuştu bide kocaman bi yemek kitabı verdiler
nan nurdan aynısı bana oldu
nıkah başladı bende başladım ayak aramaya mıllet ayaklarıma bakıymışş:roflol:
ımza atarken herıfım bı bastı hemıde 3kez ust uste ezdı
sonra benn gene basmayı denedım gene o bastı
namıssız
eve gelınce vermedım hemen:roflol:
dimii zaman geçmicekmiş gibi geliyodu o zamanlar bi bakmışızki herşey olup bitvermiş hayırlısıyla sende atlat canım inşallah herşey dilediğin gibi olur
bi ben unutmamışımm bizim kartal belediyesinde nikahımız kıyıldı aynen memur basıra bastıra sordu konuştu bide kocaman bi yemek kitabı verdiler
cok tşk ederim canım hepimizin gönlüne göre inşllah
ben çok rezil olmuştum nikahta.elim ayağım titriodu . adımı soyadımı sordu falan sonra eşimin doğum yerini sordu önce anlamadım jeton köşeliydi tabi o sıralar sonra anladım ama aklıma gelmedi salon kahkahaya boğuldu.sonra eşim de unutmuş nikah memuru konuşurken benden kopya alıo tabi adam anladı kopya vermeyelim gelin hanım dedi ne utanmıştım yaa((
böcük sen adamın başını belaya sokarsın olm ya :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:son satıra koptum böcük:roflol:
ben zaten veremedim :)))) misafirlker imam nikahından sonra gitmişti ulen imam nikahı yatsıdan sonra kıyılıomuş zaten yorgunum gitmek bilmediler.sonra ötrü arıom evde örtü yok:) etek arıom etek yok imam nikahındaki kıyafetimi koyayım albme de gülün.örtüyü eşim tuhafiyeden gidip almıştı:))
nıye bee:sinifsinif:böcükk manyaksın nan sen
:1hug:
bizede bir kitap verdiler ama ne olduğuu bile bilmiyorum arkadaşa verdik herkes tebriğe gelince birden oda bırakmış bi yerde galiba ,nerde kitap bakalım neymiş dedikte sonradan ;ne kitabı ,aaaa dedi :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kıss kaynanamın aldıklarını göndercem die evde ne var ne yok göndermişim anamın yaptığı havlular örtüler herşeyi göndermişim çırçıplak kalmışız haberimiz yok:)))bahtsız gelınsın ellam
ben 2 hafta once nıkah kıyılcak yere gttım memur damada eşinin d tarıhı ne dedı
apışık kaldı cocuk aynı sız gıbımsempatiksalakcinnihemen benımkıne böle böle oldu dedım
bızde heycan coktu ama aklımızdanda cıkarmadık
nıyekı-tatlicadiarzu-
nıye nan
yanlış bişi mi deıdım
püüü
edepsız
bı örtüsü bılem yok
ne zmn verdın pekıaklinialirimsmile
nıye nan
yanlış bişi mi deıdım
püüü
edepsız
bı örtüsü bılem yok
ne zmn verdın pekıaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?