Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdan o sen mısn nan
abowww bu ne şıklık
ımam nıkahınız düğün gecesı olmadı mı hacı
ben gelınlıkle kaldım duakta örttum tamamdır örtüde vardı zatı

bize bi halt vermediler salonda diye herhall
evlenme cüzdanınıda ikimize vediler ben hemen çektim eşimin elinden bide sallıyomm
kendime bi geldim noluyo kızım dedim sanki milli piyango vurduda bileti sallıyımm...:bbo:

aaa öyle şeylerdemi soruyorlar hazırlıklı olmak gerek desenize

misafirler gider gitmez verdim valla ben:)) zor bekledim gitmek bilmediler:)) bide mudanyaya yemeğpe gidelim diolar hadi leyn dedim gidin artıkın:))

love,bende diom bu kız beni sevmiyo heral bende yazıp duruyom,sinir oluyodur...
pekü öyle diyosan..

aaa öyle şeylerdemi soruyorlar hazırlıklı olmak gerek desenize
eşime annemin adını sordular sonra nikahtan sonra soyadını soruolar yeni soyadını söylemen lazım mal gibi kalıosun yoksa:)))) ben kepaze olmuştum izler izler güzelim valla:)

nurdan o sen mısn nan
abowww bu ne şıklık
ımam nıkahınız düğün gecesı olmadı mı hacı
ben gelınlıkle kaldım duakta örttum tamamdır örtüde vardı zatı
benim gelinlik aceleye gelince biraz dar gelmişti:)) içinde de bustiyer anam ağladı patlıcaktım :))) eve gider gitmez koydum kutusuna:))) ablama verdim giderken götürdü:))) sora pijama giydim üstünede seksi eteğimi:)))

love,bende diom bu kız beni sevmiyo heral bende yazıp duruyom,sinir oluyodur...
pekü öyle diyosan..

sen benim şu çeyiz hazırlıkları sohbet kısmına geri döndüğüm ilk gün yazdığımı görmedin tabi
hepinizi çok özlediğimi hasta yatağında ismen dua ettiğimi söyledim nickten dua kabul oluyorsan tabi
sende vardın andıkalrım arasında
nedne rahatsız olayım canım benim çok mutlu oluyorum

nurdaaan o ev nasıl yani,bnm yanlızken kaldığım evin aynısı
duvar renkleri,halıflex rengi,kapı yerleri,mesafeleri mutfak aynen açık..mutfak dolap rengi....
birden kendimi önceki evimde sandım :1shok:

nurdaaan o ev nasıl yani,bnm yanlızken kaldığım evin aynısı
duvar renkleri,halıflex rengi,kapı yerleri,mesafeleri mutfak aynen açık..mutfak dolap rengi....
birden kendimi önceki evimde sandım :1shok:
toki evlerinde mi oturmuştun?

bize bi halt vermediler salonda diye herhall
evlenme cüzdanınıda ikimize vediler ben hemen çektim eşimin elinden bide sallıyomm
kendime bi geldim noluyo kızım dedim sanki milli piyango vurduda bileti sallıyımm...:bbo:

vallahi nikahta hiç başka farklı bişiiii sormadı memure hanım sağolsun
sorsaydı da söyleyebilir miydim heyecandan bilemiyorum
ama ayağına bastım onu net hatırlıyorum
birde aynı şeyi ben de yaptım
aldım cüzdanı elime döndüm arkamı damat tarafına yüzümü kız tarafına nasıl sallıyorum bilemezsiniz
tabi bizim taraftan alkışlar ıslıklar....hak getire
damat tarafı mı
ayol onları kim umursar.....umurumda bile olmadı
sesleri de çıkmıyordu zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkes hemen vermış herhal kımsenın sesı cıkmıyıı

madem açıkca sordun
cevaba da katlancan
7 yıl beklemişim daha da beklenir miydi sence aklinialirimsmile

hey yavrum be bende 4 yıl bekledim 7 yıl olsa ne yapardım bilmem artık:))

organiiiiiiiiiiiikkk ben her gn bakıyoru bu sabahta baktım açıklanmamıştı şimdi hemen bakiiim eyvahedigeldismile

kıss kaynanamın aldıklarını göndercem die evde ne var ne yok göndermişim anamın yaptığı havlular örtüler herşeyi göndermişim çırçıplak kalmışız haberimiz yok:)))

haın gelın senı
gördun mu donsuz kalcakmışın nerdeyse
neyse donsuzda ıdare ederık bızkaydirigubbakcemile3
açık sözlülüğüne koptum bak bide nurdana soruyo ya alemsin wallakaydirigubbakcemile3

merak edıom
:kedi:kötu nıyetten deıl hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…