- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bize bi halt vermediler salonda diye herhall
evlenme cüzdanınıda ikimize vediler ben hemen çektim eşimin elinden bide sallıyomm
kendime bi geldim noluyo kızım dedim sanki milli piyango vurduda bileti sallıyımm...:bbo:
nurdaaan bende çok korktum öle şeler sorcak mı die..hiç sevmem öle şeleri nikahta ,sade olsun isterim ki neyse sormadı...içimden kayınvalidenin adı neydi,kayınpederin neydi die sordum o anda aklıma geldide ya sorarsa hatırlamazsam heyecandan die,merdivenlerden düşersem die heyecan yapmıştım ben çünkü çok...
eşime annemin adını sordular sonra nikahtan sonra soyadını soruolar yeni soyadını söylemen lazım mal gibi kalıosun yoksa:)))) ben kepaze olmuştum izler izler güzelim valla:)
aaa öyle şeylerdemi soruyorlar hazırlıklı olmak gerek desenize
balll
pıyangonun büyüğünü almişsın nan dhaa nolsun hacı
herkes hemen vermış herhal kımsenın sesı cıkmıyıı
benim gelinlik aceleye gelince biraz dar gelmişti:)) içinde de bustiyer anam ağladı patlıcaktım :))) eve gider gitmez koydum kutusuna:))) ablama verdim giderken götürdü:))) sora pijama giydim üstünede seksi eteğimi:)))nurdan o sen mısn nan
abowww bu ne şıklık
ımam nıkahınız düğün gecesı olmadı mı hacı
ben gelınlıkle kaldım duakta örttum tamamdır örtüde vardı zatı
love,bende diom bu kız beni sevmiyo heral bende yazıp duruyom,sinir oluyodur...
pekü öyle diyosan..
güzel anılar olsa gerekeşime annemin adını sordular sonra nikahtan sonra soyadını soruolar yeni soyadını söylemen lazım mal gibi kalıosun yoksa:)))) ben kepaze olmuştum izler izler güzelim valla:)
toki evlerinde mi oturmuştun?nurdaaan o ev nasıl yani,bnm yanlızken kaldığım evin aynısı
duvar renkleri,halıflex rengi,kapı yerleri,mesafeleri mutfak aynen açık..mutfak dolap rengi....
birden kendimi önceki evimde sandım :1shok:
bize bi halt vermediler salonda diye herhall
evlenme cüzdanınıda ikimize vediler ben hemen çektim eşimin elinden bide sallıyomm
kendime bi geldim noluyo kızım dedim sanki milli piyango vurduda bileti sallıyımm...:bbo:
herkes hemen vermış herhal kımsenın sesı cıkmıyıı
çok güzel valla:))) allah sana da tez zamanda nasip etsin...güzel anılar olsa gerek
hey yavrum be bende 4 yıl bekledim 7 yıl olsa ne yapardım bilmem artık:))vallahi nikahta hiç başka farklı bişiiii sormadı memure hanım sağolsun
sorsaydı da söyleyebilir miydim heyecandan bilemiyorum
ama ayağına bastım onu net hatırlıyorum
birde aynı şeyi ben de yaptım
aldım cüzdanı elime döndüm arkamı damat tarafına yüzümü kız tarafına nasıl sallıyorum bilemezsiniz
tabi bizim taraftan alkışlar ıslıklar....hak getire
damat tarafı mı
ayol onları kim umursar.....umurumda bile olmadı
sesleri de çıkmıyordu zaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
madem açıkca sordun
cevaba da katlancan
7 yıl beklemişim daha da beklenir miydi sence aklinialirimsmile
ekledim tatlımnurdan'cım hani tatlım eklememişsin imam nikahında giydiğini
kıss kaynanamın aldıklarını göndercem die evde ne var ne yok göndermişim anamın yaptığı havlular örtüler herşeyi göndermişim çırçıplak kalmışız haberimiz yok:)))
açık sözlülüğüne koptum bak bide nurdana soruyo ya alemsin wallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?