şekerim olmassa olana kdr devam...
neler var neler bi bilsen..onları okuyunca biz bişey yaşamamışız gibi geliyo...
sakın böle düşünme cnm yaşadığımız şey en normaliydi...
sağol canıım bende kızıyorum kendime işte arada böyle bunalım oluyorum, bekleme sürecine aldım kendimi bu pazar tam 3 ay bitecek düşük yapalı ve üzerinede 3 adet gördüm, ama eşime dr. Ilk 3 ay hiç çocuk denemeyin 6 ay bekleyin demiş bizde bekliyoruz herşeyin hayırlısı canım çok sağolasın
canım geşmiş olsun hayırlısı olsu inşallah üzme kendini güzel haberler verirsin bizlere inşallah
kızlar bu gidişle ilşk bomba benden gelecek.ulaa oğlum nerdeyse 8 aylık hala gelen giden yok.hadi emzirirken süt koruyo diyodum 6 bucuk aylıkken bıraktı emmeyi oğlum hala yok bişey.
korkmayııınnn o melekler gelecekleri zamanı biliyorlarrrrr.
bocuk senin kısmetsizliğin heralde ben okadar akışveriş yaptım kıyafet mutfak eşyaları neler neler hiç bi sorunla karşılaşmadım iade alırlar sorun olmaz merak etme
böcükkkkk tatlım inan çok şaşırdım,ben de buradaki diğer arkadaşlar gibi net.ten alışveriş yaptım ama hiç şansızlık yaşamadım......çok büyük kolaylık açıkcası,senin için kötü olmuş ama....
şanssızım o konuda anladım cnm
dedığim gıbı ılk ve sondu
sana cok geçmiş olsun cnm neden hastayken iş yapıyonkı ıyıce hasta olursan
yok kuzum hastalığım hafifledi atlattım o yoğun grip halini,sadece sesimin kısıklığı kaldı hepsi o....
kendimi de iyi hissetmişken yapayım dedim....zaten büyük temizliğimi bitirmiştim,genel şöyle bir silip süpürdüm....
günaydın bayanlar günümüz güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?