Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şekerim olmassa olana kdr devam...

neler var neler bi bilsen..onları okuyunca biz bişey yaşamamışız gibi geliyo...
sakın böle düşünme cnm yaşadığımız şey en normaliydi...

şekerim olmassa olana kdr devam...

neler var neler bi bilsen..onları okuyunca biz bişey yaşamamışız gibi geliyo...
sakın böle düşünme cnm yaşadığımız şey en normaliydi...

evet cnm haklısın

zaten onları okudukça aa böyledemi oluyomuş deyip sürekli şaşırıyorum, okumamaya çalışıyorum bu sefer dahada evham yapıyorum

canım geşmiş olsun hayırlısı olsu inşallah üzme kendini güzel haberler verirsin bizlere inşallah

kızlar bu gidişle ilşk bomba benden gelecek.ulaa oğlum nerdeyse 8 aylık hala gelen giden yok.hadi emzirirken süt koruyo diyodum 6 bucuk aylıkken bıraktı emmeyi oğlum hala yok bişey.

canım geşmiş olsun hayırlısı olsu inşallah üzme kendini güzel haberler verirsin bizlere inşallah

sağol cnm inşallahh

kızlar bu gidişle ilşk bomba benden gelecek.ulaa oğlum nerdeyse 8 aylık hala gelen giden yok.hadi emzirirken süt koruyo diyodum 6 bucuk aylıkken bıraktı emmeyi oğlum hala yok bişey.

kızz sütün kruduğu falan yokk tecrübeyle sabitlenmiş eşimin yakın akrabası süt koruyo nasılsa demiş hamile kalmış gerçi ikisi birden büyüyo ama :))
korkmayııınnn o melekler gelecekleri zamanı biliyorlarrrrr.

inşallah canımm

BALLLLLLL ANAM AĞLADI EĞER OLSUN BTÜN HALILAR SÜPÜRÜLDÜ ALTLARI SİLİNDİ KALORİFER PETEKLERİ PIRIL PIRIL KAPILAR PIRIL AMA CAMLAR KALDI ONUDA YAĞMUR YAĞMASAYDI SİLİCEKTİM BANYO PIRIL PIRIL OLDU BÜTÜN FAYANSLAR PARLADI
BENİM HAMİLE HABERİMİ ABLAMDAN ALICAKSINIZ İNŞALLAH TEKRARDAN BAŞLICAKLAR TEDAVİYE TAHLİL OLDU TAHLİL SONUCUNU BEKLİCEKLER

bocuk senin kısmetsizliğin heralde ben okadar akışveriş yaptım kıyafet mutfak eşyaları neler neler hiç bi sorunla karşılaşmadım iade alırlar sorun olmaz merak etme

bocuk senin kısmetsizliğin heralde ben okadar akışveriş yaptım kıyafet mutfak eşyaları neler neler hiç bi sorunla karşılaşmadım iade alırlar sorun olmaz merak etme

çok şanslıyımdır hayatta ama ılk defa yapmam dedığım şeyı yaptım
hataymış bana göre
dahada asla netten bişey almam
bugun kaç kez aradım maıl attım
sonunda cvp aldımda kargo yolladım ınş aıdede sorun olmaz 65 tl az para değil

slmmmm kızlar.....
yoğun geçen bir gripten sonra biraz daha iyi bir durumdayım çok şükür....
yinede eve gelip dinlenmek istedim,okul çıkışı fotoğrafçıya gidip eşime hediyemi yaptıracaktım ama dediğim gibi eve gelip dinlenmeyi tercih ettim....
ama gelir gelmez temizliğe giriştim....grip yüzünden pek ilgilenememiştim evle,neyseki bitirdim....
size bakayım dedim...

böcükkkkk tatlım inan çok şaşırdım,ben de buradaki diğer arkadaşlar gibi net.ten alışveriş yaptım ama hiç şansızlık yaşamadım......çok büyük kolaylık açıkcası,senin için kötü olmuş ama....

şanssızım o konuda anladım cnm
dedığim gıbı ılk ve sondu

sana cok geçmiş olsun cnm neden hastayken iş yapıyonkı ıyıce hasta olursan

şanssızım o konuda anladım cnm
dedığim gıbı ılk ve sondu

sana cok geçmiş olsun cnm neden hastayken iş yapıyonkı ıyıce hasta olursan

yok kuzum hastalığım hafifledi atlattım o yoğun grip halini,sadece sesimin kısıklığı kaldı hepsi o....
kendimi de iyi hissetmişken yapayım dedim....zaten büyük temizliğimi bitirmiştim,genel şöyle bir silip süpürdüm....

lamecim ohhhhh ne güzel gezmişsin sevdiceğinle....
biz de eşimin işlerinin bir yoğunluğu hafiflese de bir yerlere gidebilsek.....,sevgiliyken daha çok geziyorduk be (((

ıyı ozmn bıdaha hasta olmada
çünkü tam hasta oluncak hava
bı düzelmedı
bende süreklı tşört alıom ama gıyemıycem sanırım

şöyle bir düşündüm de eşimle önceden gittiğimiz yerleri....
özellikle ist.a yakın gidilecek yerleri keşfetmeyi oraları gezmeyi severiz....

çınarcık.....ido yenikapıdan binip gitmiştik...güzel bir sahili var,günün nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz ama özellikle..........çınarcık şelale süper.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…