işllh lamecim...
Böcük nan ne gezentesin sende..hiç oturmamışsın...
Büyük temizlik yapmak istiyorum ama hiç gözüm kesmiyo :)
aynen balım başlamak istiyorum ama başlayamıyorum.zaten iki haftadır evde temizlik yapamadım hep bi misafir geldi.cumartesi de kızkardeşim geldi istanbuldan onla gün geçti.dünde pat diye eşimin teyzeleri geldi onlarla ilgilendim.sonra eşim falan maçı izlerken ben temizlik yaptım.mutfağı banyoyu holu süpürdüm sildim.balkonu sildim.eşimede sabah dedim.oturma odasını süpürüp silermisin.bide tuvaleti yıkarmısın tamam dedi inşallah yapar.tuvaleti yıkamadım dün çünkü ömerin abisi yiğenleri falan maç izlemeye gelmişleridi.tuvalete girerler diye yıkamadım.
Iyiyim ben de dün büyük temizliğimizi yaptık kocişle yazık ona çok yoruldu bugün her yerim tutuldu diyoAma ev mis oldu mis
lamecim kıgınlık falan yok canım aşkolsun geliyorum okuyorum tam yazıcm sürekli bişey çıkıyo isyerinde fırsat bulamadım bi türlü bende muhabbeti kaçırıyorum dan diyede girmek istemiyorum arada gelip oyle bakıyorum işte bugun biraz rahatım
saol teyzesi 3 yaşına giricek inşallah ben istiyorum ama çalıştığım için erteledik şimdilik aslında ikisi biarada büyüse güzel olurdu çok yaş farkı olmasın istiyodum ama kısmet tabiyaa canım sen dal muhabbete.... em azından slm ver.....:))
ayyy kaç yaşına giriyor ikramız.... şimdiden nice senelere....
ee ikinciyide düşünüyorsundur sen:)
valla canım bende istiyroum aynısından amaa..... mayıs ortalarında birini tutmayı düşünüyorum... tek başıma yapamam artık.. boynum arada ağrıyor... ve sağımada attı artık.... çok dikkat etmeme lazım... sağlığımdan daha önemli değil vallaa... basıcam parayı yaptırıcam:)
duygucum.. hoşgeldin:)
hoşgeldin canım merhaba
esoess hanım bize pas yokmu...
bebiş büyüdü aramızda :))
Allahım gelinliğinlede göstersin işllhh..nice sağlıklı yaşlara...
olur mu canımsağolasın darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarımızı olsun inşallah valla ben senden organikden lamemden duygudan bian once haberler duyucakmışım gibi hissediyorum
bocukle patiki saymıyorum onlar hemen istemiyolardı nasıl olsa
şeker hanım hoşgeldin...ne var ne çok??
hayırlısı cnm
ay sonu biri bombayı patlatır artı...
istemem diyenden korkçan öle dediklerine bakma :))
olur mu canımsağolasın darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarımızı olsun inşallah valla ben senden organikden lamemden duygudan bian once haberler duyucakmışım gibi hissediyorum
merhaba canımm
bende inşallah yaz sonu - sonbahar başı duycaksınıztabii herşeyden önce kısmet diyelim:))
inşallah canım hayırlısı allahtan biz dua edelim rabbim zamanını biliyodur zaten
sakın oyle düşünme canım bal çok haklı bende kızarım bak daha yaşın çok genç bikere niye olmasınki hayırlısı rabbim nasip eder inaşşalhh üzülmek bu şekilde düşünmek yok ilk hamilelikde okadar çok kişinin başına geliyoki ama sonra hepside çocuk sahibi oluyolar butür düşüncelerden uzak tut kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?