Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

işllh lamecim...

Böcük nan ne gezentesin sende..hiç oturmamışsın...

Büyük temizlik yapmak istiyorum ama hiç gözüm kesmiyo :)

canım bende yapıcam da havaların ısınmasını bekliyorum cam silicem hiç değilse yağmur yağmasın dimi ama

Iyiyim ben de dün büyük temizliğimizi yaptık kocişle yazık ona çok yoruldu bugün her yerim tutuldu diyo Ama ev mis oldu mis

mşllh cnm haftaiçi burda haftasonuda evde yorulmuşsun...pat diye misaifrmi olur yaa..haberli gelsinler :))
eşin ne güzel yaparım diyo ..benimki hemen ben bilmiyorum der..yapmasss...nezmn katılcak temizliğe yaa :))

patik nerelerde acep....

lamee foto yokmu????

hoşgeldin canım merhaba

saol teyzesi 3 yaşına giricek inşallah ben istiyorum ama çalıştığım için erteledik şimdilik aslında ikisi biarada büyüse güzel olurdu çok yaş farkı olmasın istiyodum ama kısmet tabi
hoşgeldin canım merhaba

saol canım

esoess hanım bize pas yokmu...
bebiş büyüdü aramızda :))
Allahım gelinliğinlede göstersin işllhh..nice sağlıklı yaşlara...

esoess hanım bize pas yokmu...
bebiş büyüdü aramızda :))
Allahım gelinliğinlede göstersin işllhh..nice sağlıklı yaşlara...

olur mu canım sağolasın darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarımızı olsun inşallah valla ben senden organikden lamemden duygudan bian once haberler duyucakmışım gibi hissediyorum

olur mu canım sağolasın darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarımızı olsun inşallah valla ben senden organikden lamemden duygudan bian once haberler duyucakmışım gibi hissediyorum

bocukle patiki saymıyorum onlar hemen istemiyolardı nasıl olsa

hayırlısı cnm
ay sonu biri bombayı patlatır artı...

istemem diyenden korkçan öle dediklerine bakma :))

şeker hanım hoşgeldin...ne var ne çok??

iyi canım nolsun bildiğin gibi h.sonu göz açıp kapayıncaya geçiyo işte

cumartesi temizlik yaptım akşam üzeri dışarı çıktık eşimle, dünde eşim bütün gün uyudu desem yeridir bende yemek,çamaşır derken baktımki akşam olmuş

sizlerde ne var ne yok

hayırlısı cnm
ay sonu biri bombayı patlatır artı...

istemem diyenden korkçan öle dediklerine bakma :))

dimi bi bakmışız belkide onlardan haber alırız hayırlısı dediğin gibi bi bomba olucaktır yakında aa kelebeği unuttum sanırım ilk bomba haberi ondan duyacağız

merhaba canımm

bende inşallah yaz sonu - sonbahar başı duycaksınız tabii herşeyden önce kısmet diyelim:))

organiğim bizimde aynı temizlik gezme derken geldik işin başına...bugünlere şükür ama cnm...
hadi bakalım bombalar başlasın patlamaya :)))

evt kebelek garusu ilk bombayı atsın ikracım...

sakın oyle düşünme canım bal çok haklı bende kızarım bak daha yaşın çok genç bikere niye olmasınki hayırlısı rabbim nasip eder inaşşalhh üzülmek bu şekilde düşünmek yok ilk hamilelikde okadar çok kişinin başına geliyoki ama sonra hepside çocuk sahibi oluyolar butür düşüncelerden uzak tut kendini

sağol canıım bende kızıyorum kendime işte arada böyle bunalım oluyorum, bekleme sürecine aldım kendimi bu pazar tam 3 ay bitecek düşük yapalı ve üzerinede 3 adet gördüm, ama eşime dr. ilk 3 ay hiç çocuk denemeyin 6 ay bekleyin demiş bizde bekliyoruz herşeyin hayırlısı canım çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…