Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük a.s bizdende selam et görüşürsen...

lamecim plan yok çarşamba akşam kutlıycam cnm
pasta alırım bitanede..gizlice yakarım mumlarını :)
masraf daha yapamam :)
pazar günü trekking düzenlemiş site yönetimi
belki oraya katılırız..

Lamecim oh ne güzel bir hafta sonu geçirdin biz eve tıkılıp kaldık yağmur soğuk

evt canım... öyle oldu valla...

olsun havalar güzellşiyor yavaş yavaş.. acısını çıkartısrınız sizde:)

balım... daha ne olsun... saat aldın, birde pasta.. ohhh.. yeterde artar bile:))

böcük..
a.s. sağolsun..

ikracım.... canım neden kırgınsın bize..... neden yazmıyorsun.. bari sebebini söylede bilelim canım yaa...((

lamecim kıgınlık falan yok canım aşkolsun geliyorum okuyorum tam yazıcm sürekli bişey çıkıyo isyerinde fırsat bulamadım bi türlü bende muhabbeti kaçırıyorum dan diyede girmek istemiyorum arada gelip oyle bakıyorum işte bugun biraz rahatım

haftasonu alyans alıcaktım ama dip dibe olduğumuz için
vakit bulamadım
işllh bi ara kaçar alırım...

nihayet konuştun tatlımmm

yaa amama amaa bizi neden o kadar üzdün.... aklımızdan neler neler geçti.. yani en azındna benim..

ee nasılsın? ne var ne yok bakalım canım??

h geldın cnm

yaa amama amaa bizi neden o kadar üzdün.... aklımızdan neler neler geçti.. yani en azındna benim..

ee nasılsın? ne var ne yok bakalım canım??

canım kusura bakma ya bazen okuyoamıyorum tam görmediklerim oluyo sonra baktığımdada yazmanın bi anlamı kalmıyo aynı valla ev iş kızım koştur koştur ama bi okadar eğlenceli hayata devam kızımın doğum günü yaklaşıyo onun heyecnı içindeyim

işllh lamecim...

böcük nan ne gezentesin sende..hiç oturmamışsın...

büyük temizlik yapmak istiyorum ama hiç gözüm kesmiyo :)

bende iyiyim sağol.kusura bakma anca yazabildim.

yaa canım sen dal muhabbete.... em azından slm ver.....:))
ayyy kaç yaşına giriyor ikramız.... şimdiden nice senelere....
ee ikinciyide düşünüyorsundur sen:)

işllh lamecim...
valla canım bende istiyroum aynısından amaa..... mayıs ortalarında birini tutmayı düşünüyorum... tek başıma yapamam artık.. boynum arada ağrıyor... ve sağımada attı artık.... çok dikkat etmeme lazım... sağlığımdan daha önemli değil vallaa... basıcam parayı yaptırıcam:)

duygucum.. hoşgeldin:)

lamecim evt sağlığından önemli değil cnm bencede birini tut...
ben haftaiçi akşamları yıkancakları yıkasam
ctesi pazar kurs olmadığı zamanda temizliği yapsam olur sanırım
mutfak en çok korktuğum :) diğer odalar temiz bile sayılır
bide tüllerle uğraşmak zor...camlarıda her akşam 1 cam silsem anlamam bile :)

işllh lamecim...

böcük nan ne gezentesin sende..hiç oturmamışsın...

aynen balım başlamak istiyorum ama başlayamıyorum.zaten iki haftadır evde temizlik yapamadım hep bi misafir geldi.cumartesi de kızkardeşim geldi istanbuldan onla gün geçti.dünde pat diye eşimin teyzeleri geldi onlarla ilgilendim.sonra eşim falan maçı izlerken ben temizlik yaptım.mutfağı banyoyu holu süpürdüm sildim.balkonu sildim.eşimede sabah dedim.oturma odasını süpürüp silermisin.bide tuvaleti yıkarmısın tamam dedi inşallah yapar.tuvaleti yıkamadım dün çünkü ömerin abisi yiğenleri falan maç izlemeye gelmişleridi.tuvalete girerler diye yıkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…