Lamecim oh ne güzel bir hafta sonu geçirdin biz eve tıkılıp kaldık yağmur soğuk
lamecim kıgınlık falan yok canım aşkolsun geliyorum okuyorum tam yazıcm sürekli bişey çıkıyo isyerinde fırsat bulamadım bi türlü bende muhabbeti kaçırıyorum dan diyede girmek istemiyorum arada gelip oyle bakıyorum işte bugun biraz rahatım
lamecim kıgınlık falan yok canım aşkolsun geliyorum okuyorum tam yazıcm sürekli bişey çıkıyo isyerinde fırsat bulamadım bi türlü bende muhabbeti kaçırıyorum dan diyede girmek istemiyorum arada gelip oyle bakıyorum işte bugun biraz rahatım
haftasonu alyans alıcaktım ama dip dibe olduğumuz için
vakit bulamadım
işllh bi ara kaçar alırım...
yaa amama amaa bizi neden o kadar üzdün.... aklımızdan neler neler geçti.. yani en azındna benim..
ee nasılsın? ne var ne yok bakalım canım??
bende iyiyim sağol.kusura bakma anca yazabildim.hoşgeldin canım...
evtt valla gezdik:))
sen naıslsın, nasıl gididyor hayat..
aaa çok sevindim canım senin adınaa.... her seferinde daha da aşıcaksın kendini...
benimde park konusunu halletmem gerekiyor... onun dışında sorun yok:)
sınavdan da çok iyi almışsın canım.... zaten bildiğin şeyler yaaa....
sende epeyce gezmişsin vallaa...
oo hemen yapman lazım bir plan:))
yaa canım sen dal muhabbete.... em azından slm ver.....:))canım kusura bakma yabazen okuyoamıyorum tam görmediklerim oluyo sonra baktığımdada yazmanın bi anlamı kalmıyo aynı valla ev iş kızım koştur koştur ama bi okadar eğlenceli hayata devam kızımın doğum günü yaklaşıyo onun heyecnı içindeyim
valla canım bende istiyroum aynısından amaa..... mayıs ortalarında birini tutmayı düşünüyorum... tek başıma yapamam artık.. boynum arada ağrıyor... ve sağımada attı artık.... çok dikkat etmeme lazım... sağlığımdan daha önemli değil vallaa... basıcam parayı yaptırıcam:)işllh lamecim...
büyük temizlik yapmak istiyorum ama hiç gözüm kesmiyo :)
bende iyiyim sağol.kusura bakma anca yazabildim.
işllh lamecim...
böcük nan ne gezentesin sende..hiç oturmamışsın...
büyük temizlik yapmak istiyorum ama hiç gözüm kesmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?