Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eşimin arkadaşı aradı doğumgününü facte görmüş
doğrumu diye beni aradı
ne dicemi şaşırdım
dedim süpris etçem bozma :)) face e yazz şimdi kutlama :)

o boncuk tabanca az kalsın gözümü kör edecektii
o gün bugün çok korkarım,çok tehlikelii

tabı cnm
zaten eşim normalde böle çalışmıo
sabah 8 akşam 16
akşam 16 gece 12bu hafta müdür kızmış şubedekılerı sürgüne yolladı
kocemde arada kaynadı
negüzelmiş kız sabah 8 akşam 16

ohh ohh dizide çekersiniz artık :))

bal eşinin hallerine çok güldüm

çocuklar duymasında haluk un halleri geldi gözümün önüne :))

ben benmkinin çikolatasını sipariş ettim..iş yerine mecburen kargo gündüz gelir evde yokuz...

sabah ta evde notlar yazarım oraya buraya diyorum..

hediye almadım daha ( hiç fikrim yok

özsütün kampanyası devam ediyormu acaba..doğum günü olanlara pasta hediye ediyorduya..ben bikaç ay önce yazmıştım isimlerimizi ve doğum tarihlerimizi..bi bakem

Benimkinin doğum günü de 20 mayıs ben ne yapsam diye düşünüyorum günü birlik biryerlere mi gitsek ne yapsam aklıma gelmiyo

kızlar öyle bir geçer zaman ki topicine baktım

cemile hamile kalacak
balıkçı çocuğuna sahip çıkacak
aylin intihar edecek demişler ( söylenti şimdilik diyede düşmüş)

ama o arkadaşın dedikleri çıkıyomuş hep

2 hafta öncede inci hoca ve murat ölecek demişdi biri, inci hocada gidici belli murat desen kesin abisi evlenir öyle ölür. mesudede evlenir o eve gelir ayline havasını basar...

erkeğe hediyede zor be demi patikim yaaa

pratik bilgilerde okudum...iyi fikir..

Tost yaptıktan ya da ekmek kızartıktan sonra sürekli temizlemek zorunda kaldığımız plakalar için küçük bir önerim var. Hemen hemen bütün alışveriş merkezlerinde bulabileceğiniz, fırınlar için kullanılan yağlı pişirme kağıtları büyük kolaylık sağlıyor. Plakaların üzerine yağlı kağıt yerleştirip, arasına da tostumuzu ya da ekmeğimizi koyup pişirebiliriz. Böylelikle her seferinde plakaları çıkarıp kalmak zorunda kalmazsınız

hımmmm... iyi fikir ...saol kuşum......

efsunn nerdesin nan sen kızımız nasıl bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…