Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

efsunn nerdesin nan sen kızımız nasıl bakim[/QUOTE]

canım geliyorum hep geldiğim saatlerde kimseler olmuyo

hoşgeldin cnm iyilik sen nasılsın bebişin nasıl? nezaman doğuruyosun?

canım 23 haziran büyük ihtimalle ama nasip

hoşgeldin cnm, sana da slmm
kendi adıma söyliyim,keyifsizim ama iyiyim :)
sen nasılsınn ?

noldu canım nen var kuzum

EFO hoşgeldinnnnn.....

patiğim çikolataya ne yazdırdın cnm???
evde tostları hep eşim yapar ve o yağlı kağıtlara gıcığı var
fırın tepsisinde bile görmek istemiyo :)) tost makinasına hiç sokamam...

nan diziyi ne anlattın şekerrr
tadı kaçtı beeee

[
noldu canım nen var kuzum[/QUOTE]

bişey olmadı cnm ama ne biliyim
bu aralar cok keyifsizimm..
az kalmış doğumuna cnm,hadi hayırlısıı :)

Son düzenleme:
efsuncum...
canım çok yakışmış sana hamilelik... zaten güzeldin daha bi güzle olmuşsun maşallah...
çokta kilo almamışsın.....

ama çok şık bir hamişsinn

Son düzenleme:
efsuncum...
canım çok yakışmış sana hamilelik... zaten güzeldin daha bi güzle olmuşsun maşallah...
çokta kilo almamışsın.....

ama çok şık bir hamişsinn

canım çok sağol çok teşekkür ederim o senin güzelliğin 10 kilo aldım şuana kadar bu arada 29 nisan benim son günüm izine ayrılıyorum size yazamıcam sadece kayınvalidemlere gittikçe size yazarım

canım çok sağol çok teşekkür ederim o senin güzelliğin 10 kilo aldım şuana kadar bu arada 29 nisan benim son günüm izine ayrılıyorum size yazamıcam sadece kayınvalidemlere gittikçe size yazarım

ayyy desene az kalmış ayrılmana.... hayırlııs inş. canım...
eğer görüşemezsek allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin... umarım herşey çok güzel geçer.....
allah yardımcın olsun canım benim:)

maşallah efsun çok hoş bi hamişsin:))

yalnız 23 haziran doğum izine erken ayrılmıyomusun, bildiğim kadarıyla çalışıcaksın tekrar en azından bebeğinle geçirirdin vaktini

duyhas;18796514]EFSUN ÇOK TATLI OLMUŞSSUN ALLAHIM O MİNİK BEBEĞİ KUCAĞINA ALMAYI NASİT ETSİN

amin canım inşallaah

ayyy desene az kalmış ayrılmana.... hayırlııs inş. canım...
eğer görüşemezsek allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin... umarım herşey çok güzel geçer.....
allah yardımcın olsun canım benim

canım çok sağol allahım isteyen herkese nasip etsin

maşallah efsun çok hoş bi hamişsin:))

yalnız 23 haziran doğum izine erken ayrılmıyomusun, bildiğim kadarıyla çalışıcaksın tekrar en azından bebeğinle geçirirdin vaktini

gülüm erken doğum riskim var o yüzden erken ayrılmakzorunda kalıyorum hemde masa başında oturmak çok zor belim çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…