Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

demin bankaya gidip geldim erol evgini gördüm, adamın kafasında peruk olduğu bariz belli şarküteriden alışveriş yapmış mercedesine biniyodu:))

canlarım bbenim mesaim bitmek üzere oooooh nihayet evime gidiyorum sizleri çok ama çok öpüyorum yarın inşallah yine görüşürüz allahtan bişiy olmazsa kendinize çok çok çok iyi bakın sizi seviyorum

canlarım bbenim mesaim bitmek üzere oooooh nihayet evime gidiyorum sizleri çok ama çok öpüyorum yarın inşallah yine görüşürüz allahtan bişiy olmazsa kendinize çok çok çok iyi bakın sizi seviyorum

AYY HERKESS gitmiş...
efsunum bende bayıldım cnm hamiş efoya...mşllh çok güzel olmuşsun...
erken ayrılıyomuşsun bizi unutmassın işllh cnm...topiğimizin ilk bebişiii teyzeleri yer onu...
darısı bizlere olsun işllh...

negüzelmiş kız sabah 8 akşam 16

ohh ohh dizide çekersiniz artık :))

güzle valla keşke ben öle çalışsam
yazın 4 te cıkmış 12 de cıkmak gıbı ohh
akşam desen yat uyu 4 e kadar işe gt 12de cık
zaten normaldede 12 ye kadar uymuyon

anam çok kötü olcek dizi desene
offffff acayip ferah bi ev o koridordaki aynadan istiyorum ben
bu pazar hasta olmasaydık bi ikea turu yapacaktık
bu haftaya kaldı inşallah gideriz...

bende cok beğendım
ayna ve çerçevelerı cok güzel ıkea da bızde varda daha asamadık

sen yine sükutunu giyin.dilersen hiç konuşma ben kelamlarımı çürüttüm yolunda,çarpsa da bir tokat gibi yüzüme her harfı yoluna heceledim.
ve bilesin üstüne aşkı giydirdimdiğm bu yüreğe ben söz verdim.hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim

sabah koceme bıraktığım not

günaydınn kızlar..

böcük... güzel bir gecenin sabahımıydı yoksam:)))

Son düzenleme:
mevlanının kıtaplarını okuyorum
oradan bı alıntı
ama her sayfası harıka kıtaplarhergün bı not bırakmaya karar verdım eşimesonra o notları tarıhlerıyle bı kavonozda saklıycam

balımmmm....

ne oldu biliyonmu....
dün koçiş duşa girecekken bende hazır banyodayken renkileri aç bari dedim.. (koyu renkler ağırlıklı)

sağolsun açmışş....

bende asmak için koydum hepsini sepete... tabi benimki uyumaya gitti...
asarken baktımki pembe tişörtüde koymuş(ki alırken ben ona bunu açık renklilerle yıkamalıyız diye belirtmiştim)

tişörtün her yeri siyah lekeler içinde... alacalı alacalı....
resmen sinir krizleri geçriidm.... gittim yatak odasına.. dikildim tepesine.. alma deseydin almazdım, neden böyle yaptın dedim... uykulu anlamadı tabi... daha da sinirlendim..
götürdüm banyoya astım.... sabah görsün diye...
sabah evden çıkarken geldi öptü... özür diledi.. tişörtü koslaya bastım, çıktı lekeler sen gitmeden durularsın dedi....
neyse baktım temizlenmiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…