Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dalga geçmiyom naaaaaaaan
kızımın iskele çalışmalrında burdaydım dizi çekip çekip geliyoduk

kelebekim hoşgeldin canım
canım o geleceği zamanı bilir sen hiç sıkma canını allah hayırlı evlatlar versin bitanem

canım o geleceği zamanı bilir sen hiç sıkma canını allah hayırlı evlatlar versin bitanem

efomm saol balım bnm sen iyisin demi kızımıza ii bak
inşallah cnmmm

sabah eşim yatıyo dedim hastalanıyorum
hadi ya dedi o masum ifade hala gözümün önünde.....

dalga geçmiyom naaaaaaaan
kızımın iskele çalışmalrında burdaydım dizi çekip çekip geliyoduk

heehh şöle geçmişini unutmaaa
ne diziler atlattın burda

günaydınlar herkese....

bu ayda bebiş hayal oldu sanırım hastalanıyorummmmm sanırsamm

bu seferde vardır
hep var diyodun aksi çıkıyodu
şimdi işllh gene aksi çıkar...

nan ben bişi duydum maydanoz yemeyin demiş arkadaşıma bi komşusu
bebeği tutundurmuyomuş...doğrumudur acep???

naaaaan bal sorma naaaaaaaaaan ne diziler çekildi neler anlattıım peeehhh şimdide setlerden uzak kaldım rolümü unuttum resmen

birsen hoşgeldin canım bizim temennimiz aynı hep bebişlerimizle beraber olmak ve ev işi valla benimde düşüncem öle aslında ama bana yarın tam gün c.tesi pazar yok iş zaten

hoşbuldum canım. ben haftanın 6 günü çalışıyorum. bu nedenle bebişime zaman ayıramıyorum. ancak yazın 2 gün tatil olacak.

balım hoşbuldum canım.

Son düzenleme:

canım banada ıhlamur içme ve maydanoz yeme demişlerde hamileliğimin ilk günlerinde bu bitki uzmanlarından da duydum ben

kızlar yemekte ıspanaklı yumurta varmış oooffff alerjim var yarı aç kalkacam dün çilek yedim kabardım zaten ooff beee hasret kaldım tereyağda yumurtaya neysee afiyet olsunn

günaydın kızlarr ,hayırlı sabahlarr....

bal cnm eşinin doğum günü kutlu olsunn, ne güzel geçmiş akşamınız :)

bi de maydonozun idrar söktürücü özelliğinden dolayı sakıncalı herhalde gebeliklerde :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…