- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay kızlşar daha öncede sordum yanıt veren olmadı yazdan menemeni nasıl yapıp saklıyorsunuz? bu yaz buzluğumu doldurucam.
sağol canım. evdeyken daha rahattım valla. birde ben eve geç gidiyorum o yüzden bişey yapamıyorum. ama bugün ilk defa oğluşumu eve götürmryi deneyeceğim. en azından anakucağına koyar mutfağa götürüp iş yaparım. yada salonda ütü yaparım. umarım rahatça giderizde işlerimi birazda olsa hallederim.
hala bakıcı bulamıyorum. yaza az kaldı iznimde kendim bakar işlerimi de yaparım.
benım annem yapıyor ama ıst dada yaparken dıyım sana nasıl yapıyok
dometesı sıcak suya atıp hemen alıyoz kabuğu cabuk soyuluyo
sonra rendelıyoruz
bıberlerı ınce ınce doğruyp pişiriyoruz
en son kavanoza doldurup kavnozları ters cevıyoruz
domates çiğ kalıyor biberler pişiyor sonra birlikte kavanoza koyuyoruz.
peki soğan konmuyor mu?
ayy anlatın ya kendimi hayal ettim birden anakucağında bebişimle mutfakta...herşeye rağmen çok güzel bi duygu eminimki gücünü ondan alıyosun...
iznini bence bakıcı bulduğun zaman kullan başında enazından durursun bu süre içinde alışmış olursunuz cnm...
ay kızlşar daha öncede sordum yanıt veren olmadı yazdan menemeni nasıl yapıp saklıyorsunuz? bu yaz buzluğumu doldurucam.
ben hep burdayımda kımse yok dıye yazmadım
meloş Allah yardımcın olsun cnm bız şimdı bıle yetışemıyoruz Allah sana güç kuvvet versın
bal karar verdın mı fırınaarçelık mı yosamm
lame nassın
bende akşam kocemle az dışarda takıldım eve gıttım yemek yedık
sonra yemek yaptım yemek pişerken wc banyo yıkadım çamasrları topladım
:92::92:bunları elımde yıkadım bıde rengı cıkan atlet takımları elımde yıkadım
:92::92:kafes kullanıyor musunuz sız takkeler için
bız domatesıde azcık çevırıyos
soğan koymuyoz
gerçekten harika bir duygu. iyiki seni doğurmuşum diyorum. insan sevmeye öpmeye doyamıyor. güldü mü dünyalara bedel oluyor.
mesela kakasını yapmadı mı merak ediyorsun. hatta bezini değiştiriken bazen çiş yapıp her tarafı batırıyor. gülmekten gözlerimden yaş geliyor. hiç akıllma gelmezdi bunlar.
iznimi bakıcıya göre ayarlayamam. 1 ay dan fazla olacak iznim sanırım. belli tarihler arasında kullanıyoruz. bakıcı gelirse anem başında olacak. o yüzden içim rahat.
bende akşam kocemle az dışarda takıldım eve gıttım yemek yedık
sonra yemek yaptım yemek pişerken wc banyo yıkadım çamasrları topladım
:92::92:bunları elımde yıkadım bıde rengı cıkan atlet takımları elımde yıkadım
:92::92:kafes kullanıyor musunuz sız takkeler için
böcüğüm melemen tarifimi veriosun =)
çok severım yapta yemeye gelim menemnn =)
kızlar merhabalar nasılsınız
BEN BİBERLE DOMATESİ AYNI MENEmen yapar gibi kavurup kavanozlara koymuştum
ama buzluğa koymadım ve çok uzun ömürlü olmadı o sebeple...kavanoz hava alıyor ve tek kullanımlık yapman lazım..bu sene yapmıycam vazgeçtim...bazıları buzluğa atıyo sanırım poşete koyup...
böcük daha detaylı araştıramadım..ablamda net bişi demedi ortak olursa alıcam :)
selamlarr canlar nasılsınızz uzunca bir aradan sona yine ben =)
herkesler nasıl umarım herşey yolundadır.
melodi merhabaalar soğanı menemenlik hazırlarken koymanı tavsiye etmem . biber ve domatesleri hazırla pişireceğin zaman soğanı kavurur öle dökersin içine . öbür türlü soğan değişio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?