Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ay kızlşar daha öncede sordum yanıt veren olmadı yazdan menemeni nasıl yapıp saklıyorsunuz? bu yaz buzluğumu doldurucam.

benım annem yapıyor ama ıst dada yaparken dıyım sana nasıl yapıyok

dometesı sıcak suya atıp hemen alıyoz kabuğu cabuk soyuluyo
sonra rendelıyoruz
bıberlerı ınce ınce doğruyp pişiriyoruz
en son kavanoza doldurup kavnozları ters cevıyoruz

sağol lamecim. hoşgeldin bu arada.

keşke kızkardeşim olsaydı diyorum. faydası dokunurdu.
ben abimin çocuğuna baktım. ama benim çocuğuma bakacak kimse yok.

ayy anlatın ya kendimi hayal ettim birden anakucağında bebişimle mutfakta...herşeye rağmen çok güzel bi duygu eminimki gücünü ondan alıyosun...
iznini bence bakıcı bulduğun zaman kullan başında enazından durursun bu süre içinde alışmış olursunuz cnm...

domates çiğ kalıyor biberler pişiyor sonra birlikte kavanoza koyuyoruz.
peki soğan konmuyor mu?

selamlarr canlar nasılsınızz uzunca bir aradan sona yine ben =)

herkesler nasıl umarım herşey yolundadır.

gerçekten harika bir duygu. iyiki seni doğurmuşum diyorum. insan sevmeye öpmeye doyamıyor. güldü mü dünyalara bedel oluyor.
mesela kakasını yapmadı mı merak ediyorsun. hatta bezini değiştiriken bazen çiş yapıp her tarafı batırıyor. gülmekten gözlerimden yaş geliyor. hiç akıllma gelmezdi bunlar.
iznimi bakıcıya göre ayarlayamam. 1 ay dan fazla olacak iznim sanırım. belli tarihler arasında kullanıyoruz. bakıcı gelirse anem başında olacak. o yüzden içim rahat.

bende akşam kocemle az dışarda takıldım eve gıttım yemek yedık
sonra yemek yaptım yemek pişerken wc banyo yıkadım çamasrları topladım
:92::92:bunları elımde yıkadım bıde rengı cıkan atlet takımları elımde yıkadım

:92::92:kafes kullanıyor musunuz sız takkeler için

ay kızlşar daha öncede sordum yanıt veren olmadı yazdan menemeni nasıl yapıp saklıyorsunuz? bu yaz buzluğumu doldurucam.

BEN BİBERLE DOMATESİ AYNI MENEmen yapar gibi kavurup kavanozlara koymuştum
ama buzluğa koymadım ve çok uzun ömürlü olmadı o sebeple...kavanoz hava alıyor ve tek kullanımlık yapman lazım..bu sene yapmıycam vazgeçtim...bazıları buzluğa atıyo sanırım poşete koyup...

böcük daha detaylı araştıramadım..ablamda net bişi demedi ortak olursa alıcam :)

böcüğüm maş. hala hamaratsın =) ben kullanıyorum kafes gayet iyi oluyo bence telleri çıkmıyor =) 1 yıldır fire vermeden kullanıyom tkkelerimi

melodi merhabaalar soğanı menemenlik hazırlarken koymanı tavsiye etmem . biber ve domatesleri hazırla pişireceğin zaman soğanı kavurur öle dökersin içine . öbür türlü soğan değişio

evt çok güzel bi duygu ama bide şu var onun hayatının başladığı yerde senin hayatın bitiyor...

ben bekarken aldım kafes ama annem kullanmadı hoşlanmadı hiç :)) atmış...
makinaya çamaşır torbasının içinde atıyorum ben şapkaları hiç şimdiye kdr bozulan olmadı..annemin makinası bozuyodu ve o sebeple elde yıkardı sürekli senin gibi..ama benimki mşllhhh kalıp gibi çıkarıyo..

böcüğüm melemen tarifimi veriosun =)

çok severım yapta yemeye gelim menemnn =)

sen nerdeydin şimdiye kdr???

balımmm kızma ya işler çok yoğundu aöf şu bu derken gelemedim bir türlü buralara beni afeedinnnnn

zaten bu aralar sakarlıktan başımı kaldıramıom

bakalım biraz kavanozda tek kullanımlık yaparım, birazda buzluğa atarım. bana kış için hazır pratik yemekler lazım.
selamlarr canlar nasılsınızz uzunca bir aradan sona yine ben =)

herkesler nasıl umarım herşey yolundadır.

hoşgeldin canım.
melodi merhabaalar soğanı menemenlik hazırlarken koymanı tavsiye etmem . biber ve domatesleri hazırla pişireceğin zaman soğanı kavurur öle dökersin içine . öbür türlü soğan değişio

tamam öyle yapayım o zaman. soğanı çiğden robotta çekip buzluğa atsam, tadı değişmez değil mi?

anam benim için bugün koşuşturmacaydı.sabah oğlum sağolsun evden çıkarmadı beni.mızlandı durdu.yanına gidiyorum susuyo,ayrılıyorum yanından ağlıyo.mamasını zor hazırladım.öğlende eve gittim onun için.kendim ayakta bişeyler atıştırdım onun maması pişerken.onu yedirdim baktım terlemişmi altı falan nasıl öyle koşuştura koşuştura işe geldim.babaannesi yediremiyor onu kaşıkla.halasınada bırakamadım.çocuğu hasta oğlumada buılaşmasın diye.öyle işte benden haberler bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…