Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodi aklıma pratik yemek gleince yazıcam senin için =)

köfte yapıp çiğden at buzluğa oda kolaylık olur.=)

melodicim valla bakıcı olayını oturtamadığımız için bi koşuşturmadayım şu aralık.ama oğlum iyi şükür.ilgi bekliyo sürekli.artık yaından ayrılınca ağlıyo.

artık anlıyor değil mi gittiğini. benimki anlamıyor henüz. 2 ay sonra anlamaya başlayacak. bakıcı bakıyor bebişine. bende bakıcı arıyorum ama ücret beğendiremiyorum. 1 sokak ötemde oturan birine 09-18 çalışma saati 450 tl verdim kabul etmedi. zaten bebek bakımını iş olarak gördüklerinde negatif oluyorum.
çünkü bebek bakımı aaa paraya ihtiyacım var çocuk bakayım dediler mi o insana çocuk baktırmak istemiyorum. sevdiği için bakmaları lazım. sonuçta bebekler eşya değil.
pişirilmiş koyamamıştım canım onu bende deneerim =) pişmiş fazla olunca atarım . sonuç yazarım.

dene bakalım, böcük güzel oluyor demişti. börekleride pişirip atıyormuş.

aynen sana katılıyorum.benim oğlumu şimdiye kadar babası bakıyordu.şimdi de halası bakacak.da bu hafta bırakmadım halasına.oğlu hastaymış benim oğlumada bulaşmasın diye bırakmak istemedim ama bundan sonra halası bakacak.zorya kim bakarsa baksın zor.rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.rabbim sabır da versin.çünkü hergün özlüyorumda bazen aşermiş gibi baya bi özlüyorum kokusu resmen burnmuma geliyo.

böcüğüm maş. hala hamaratsın =) ben kullanıyorum kafes gayet iyi oluyo bence telleri çıkmıyor =) 1 yıldır fire vermeden kullanıyom tkkelerimi
:78::78:
bende alayım dıyorum elde yıkamak cok zaman ve su kaybı
menemeni soğansız mı yapıyorsunuz?
ben soğanı çok severim. o zaman soğanıda kavurup hepsini kavanoza koyabiliriz demi? kavanoz buzdolabında mı saklanıyor?

he soğansız:26:nıye güldün laa

MELODİ bende börkeleri koyuyorum =) fazladan artınca bide cezerye atıyorum çok iyi oluyor=) benım pişmemişte oluyo bhuzlukta =)

Balım işler yoğun bpatron bu işler bugün bitecek diyo mecbur bitirmek zorunda kalıyorum şu iki gün baya yoğunum
yemekler konuşuluyo Rejimdeyim ben

yoruldum yaf çalış çalış...

melodi ben soğanlı menemeni hiç sevmiyorum yav..biz soğansız yapıyoruzda üniv. deyken ev arkadaşım yapmıştı menemen yiyemicem sandım bir daha :)

ben tat konserve domates alıyorum doğranmış..onunla yapıyorum yaz-kış..
biber zati hep var..

balcım o kafesler olmadan asla atmıyorum makineye :)
ama kafeslerin kapanma şeysileri hep bozuluyor ben iple düğüm atıyorum sağlamlıyorum her seferinde :)

bal nerden alabılırım o torbalardan
yaa geçen sefer attım mak.hemıde orkıdeden almıştım 40 lıra verıp mafoldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…