melodicim valla bakıcı olayını oturtamadığımız için bi koşuşturmadayım şu aralık.ama oğlum iyi şükür.ilgi bekliyo sürekli.artık yaından ayrılınca ağlıyo.
pişirilmiş koyamamıştım canım onu bende deneerim =) pişmiş fazla olunca atarım . sonuç yazarım.
ben üç bucuk yıldır evliyim.evet çalışıyorum.oğlum bu ayın sonunda 8 aylık olacak.allah razı olsun.
böcüğüm melemen tarifimi veriosun =)
çok severım yapta yemeye gelim menemnn =)
artık anlıyor değil mi gittiğini. benimki anlamıyor henüz. 2 ay sonra anlamaya başlayacak. bakıcı bakıyor bebişine. bende bakıcı arıyorum ama ücret beğendiremiyorum. 1 sokak ötemde oturan birine 09-18 çalışma saati 450 tl verdim kabul etmedi. zaten bebek bakımını iş olarak gördüklerinde negatif oluyorum.
çünkü bebek bakımı aaa paraya ihtiyacım var çocuk bakayım dediler mi o insana çocuk baktırmak istemiyorum. sevdiği için bakmaları lazım. sonuçta bebekler eşya değil.
dene bakalım, böcük güzel oluyor demişti. börekleride pişirip atıyormuş.
1,5 yıllık evlılığımde hıc yapmadımama sen gel sana yaparım söz
:78::78:böcüğüm maş. hala hamaratsın =) ben kullanıyorum kafes gayet iyi oluyo bence telleri çıkmıyor =) 1 yıldır fire vermeden kullanıyom tkkelerimi
menemeni soğansız mı yapıyorsunuz?
ben soğanı çok severim. o zaman soğanıda kavurup hepsini kavanoza koyabiliriz demi? kavanoz buzdolabında mı saklanıyor?
1,5 yıllık evlılığımde hıc yapmadımama sen gel sana yaparım söz
:78::78:
bende alayım dıyorum elde yıkamak cok zaman ve su kaybı
he soğansız:26:nıye güldün laa
ulaaa kafes neki.ıspanak yıkarmıı :26::26:
böcüğüm bencede al kafes rahat et sudan tasarruf et =) zaten bu ay faturalarım kabarık geldi =)
evt çok güzel bi duygu ama bide şu var onun hayatının başladığı yerde senin hayatın bitiyor...
ben bekarken aldım kafes ama annem kullanmadı hoşlanmadı hiç :)) atmış...
makinaya çamaşır torbasının içinde atıyorum ben şapkaları hiç şimdiye kdr bozulan olmadı..annemin makinası bozuyodu ve o sebeple elde yıkardı sürekli senin gibi..ama benimki mşllhhh kalıp gibi çıkarıyo..
sen nerdeydin şimdiye kdr???
dün su geldı 10 lıra
sütyen yıkamak için ya =) telleri çıkmasın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?