Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodi ben dah aönce soğanı doğrayıp attım tadı berbat oldu soğan konusunda ben buzluğa atma derimm..

pratik kış yemkleri istiyosan taze fasulye koyabilirsin,dolmalık biber,yaprak sarma yap at börek sar at,mercimek çorbasını bol tut =) poşetle at buzluğa tadı hiç değişmio ben öle yapıyorum baya kolaylık oluo arada çorba omayınca.tavuk suyu haşla at bbuzluğa .aklıma gelince daha söylerin. nohut safulye haşla.bezelye at,havuç doğra koy hazır.suçuk kaşar salam sosis vb.

Son düzenleme:

yani senin hayatın bitiyor demeyelşim ama bir süre herşeyde öncelik onun oluyor. mesela eskiden kahvaltım yemeğim yarım kalırdı. çoğu akşam geç vakte kadar aç kalırdım. eşimle birlikte kahvaltı yapamazdım. şimdi oğluşum uyandığında alıp mutfağa götürüyoruz. anakucağında oturuyor. biz kahvaltı yapıyoruz sonra ona mama hazırlıyorum. sabah giyinirken yatak odasında yatağa koyuyorum. eskiden pijamamı çıkartmaya vakit bulamazdım.

kızlar merhabalar nasılsınız

hoşgeldin. şükür iyiyim sen nasılsın? bebiş nasıl?

balımmm kızma ya işler çok yoğundu aöf şu bu derken gelemedim bir türlü buralara beni afeedinnnnn

zaten bu aralar sakarlıktan başımı kaldıramıom

bize ne yaaa
biz nasıl geliyozzz....bidaha olmasın bakem geç otur yerine :))

noldukine ne sakarlığı...

nevgul ne kadarlık evlisin sanırım çalışıyosunda Allah kolaylık versin . bebiş 7 aylık sanırım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

mblue, nevgül hoşgeldiniz kızlar......

böcük.. iyiym teşekkür ederim..

melodicim...
en büyük kolaylık bakliyatları önceden haşlayıp koyarsan çıkardığınd aayrım saatte düdüklü sayesinde hazır oluyor yemeğin.... ben hep öyle yaaprım ve çok pratik oluyor....

yarım saat düdüklüde haşlayıp dondurucuya koyuyorum... kullancağım zamanda çok kısa bir sürede hazır oluyor yemeğim....

tamam o zaman soğan koymayım buzluğa. dolmalık biberi pişirip atıyorsun değil mi?
yaprak sarmaya üşeniyorum ben. yazın iznimde mutfakla baya ilgilenmem lazım.

Selam kızlar ne yapıyorsunuz

hoşgeldin canım!

tamam balımmm sağolasınn =) bida kalkmıcam yerimden =)

valla bu ara çok acayip işler geliyo başıma

aayağıma tabak düşürdm azıcık şişti hala acısı var, pazar günü annemdeydik sıcak su içiyordum içtim bi bardak ikinciyi doldurdum hüp diye içince dudaklarım yandı kabuk bağladı şimdi sonra birkere tezgahtan düştüm,aynayı kırdım girişimdeki 27tlye almıştık ya çok guzeldi . gitti canım aynamız

böle bu aralar var bişiyler üstümde kuran okutmak istiyorum evimde küçük bişiy kesip.

maaddi açıdanda bu ara sıkıntıdayız balkonuma cam yaptırdım katlamalı olanlardan bu ay k.k kartımız gelmiş 2,350tl öle canım bu aralar azıcık kafamda karışık işlerde yoğundu daha yeni toparlanıyorum valla

nan birazda güzel yanlarını anlatın beee
doğuracağım varsada doğurmıcam sayenizdee...okurken nasıl kaptırıyosam kendimi nefes nefese kalıyorum sankli ben yapıyom gibi bu işleri....

ne diyim Allah yardımcınız olsun...
sen kış için hazırlık yapçanda daha çok var be cnm..yaz sonu yaparsın şimdiden niye başladın düşünmeye....soğan bence bozar tadını hiç koyma derim...ya pişirirken koy yada şart değilki menemende soğan...

bebişi olanlarada pratik bişi diyim...tavuk suyu veya kemik suyunu buzluklara döküp dondurun sonra poşetlerde buzlukta saklayın....bebiş çorbası yaparkende içine atın....her an elinizin altında olur böylece orjinak sular...

tamam o zaman soğan koymayım buzluğa. dolmalık biberi pişirip atıyorsun değil mi?
yaprak sarmaya üşeniyorum ben. yazın iznimde mutfakla baya ilgilenmem lazım.

hoşgeldin canım!

yok canım pişirmiyorsun içini çıakrtıp yıkıyosun ağızları açık kalıcak şekilde poşetlyıp buzluğa atıyosun.sonra buzluyken doldurup pişiriyosun . ben bu yıl çok yaptım dolma çok iyi oldu kolaylık oldu banada .Aklıma hergeleni atıyorum ben illaki bişiye kullanıyourm kolaylık oluyo banada

ben pek bakliyat pişirmiyorum evde. tek yaptığım yeşil mercimek. diğerlerini pek sevmiyorum. düdüklü tencerem var ama bir kere bile kullanmadım. korkuyorum valla.

mbluee geçmiş olsun....hiçbişey yapamıyosan bi yawru sevindir cnm...sadakan olur...

duygu nan sende arazisin hayırdır nerde takılıyonuz nan

lamecim sağolasın ben bayadır gelemiyordum =) sanırım benım olmadım zamanlarda geldiniz.evlisin sanırım =)

nezmandır evlisin?
çocuck var mı ?
çalışıyomusun?
nerde oturuyosun ?

tanışma soruları =)
bn çlışıyorum
çocuk yok yeni sayılrım evlilikte .21 yaşındayım.istanbulda anadoluyakasında umrnaıye trfında oturuyorum =)

anladım sadece biberi donduruyorsun. böcük pişirip atıyormuş buzluğa ondan sordum.

canım düşünmem lazım. iznimi çok iyi değerlendirmem gerekir. izin dönüşüm yaz sonu işler çok yoğun oluyor çok yoruluyorum, yapacak halim kalmaz. temmuzda izne ayrılırsam yaparım.

mbluee geçmiş olsun....hiçbişey yapamıyosan bi yawru sevindir cnm...sadakan olur...

duygu nan sende arazisin hayırdır nerde takılıyonuz nan

balım valla nasip olursa haziranda okutacağım kuran.sonrada bir yaz temizliği yapçam annem halam =)

herkesler iyimi ? topiğimizde doğum yapan yok demi bizim kızlar geliomu balımm pasaklı napıo nurdan kelebek diğerleriböcük

pişirilmiş koyamamıştım canım onu bende deneerim =) pişmiş fazla olunca atarım . sonuç yazarım.

melodicim valla bakıcı olayını oturtamadığımız için bi koşuşturmadayım şu aralık.ama oğlum iyi şükür.ilgi bekliyo sürekli.artık yaından ayrılınca ağlıyo.

ben hamileyken arada geliyordum. sonra doğdu bebişim. şimdi pratik yemekler arıyorum.

nevgul ne kadarlık evlisin sanırım çalışıyosunda Allah kolaylık versin . bebiş 7 aylık sanırım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

ben üç bucuk yıldır evliyim.evet çalışıyorum.oğlum bu ayın sonunda 8 aylık olacak.allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…