İİ tonyalı sen nasılsın???
bu aralar hep arazisin sendeee
evt çok güzel bi duygu ama bide şu var onun hayatının başladığı yerde senin hayatın bitiyor...
ben bekarken aldım kafes ama annem kullanmadı hoşlanmadı hiç :)) atmış...
makinaya çamaşır torbasının içinde atıyorum ben şapkaları hiç şimdiye kdr bozulan olmadı..annemin makinası bozuyodu ve o sebeple elde yıkardı sürekli senin gibi..ama benimki mşllhhh kalıp gibi çıkarıyo..
sen nerdeydin şimdiye kdr???
kızlar merhabalar nasılsınız
balımmm kızma ya işler çok yoğundu aöf şu bu derken gelemedim bir türlü buralarabeni afeedinnnnn
zaten bu aralar sakarlıktan başımı kaldıramıom
melodi ben dah aönce soğanı doğrayıp attımtadı berbat oldu soğan konusunda ben buzluğa atma derimm..
pratik kış yemkleri istiyosan taze fasulye koyabilirsin,dolmalık biber,yaprak sarma yap at börek sar at,mercimek çorbasını bol tut =) poşetle at buzluğa tadı hiç değişmio ben öle yapıyorum baya kolaylık oluo arada çorba omayınca.tavuk suyu haşla at bbuzluğa .aklıma gelince daha söylerin. nohut safulye haşla.bezelye at,havuç doğra koy hazır.suçuk kaşar salam sosis vb.
Selam kızlar ne yapıyorsunuz
anam benim için bugün koşuşturmacaydı.sabah oğlum sağolsun evden çıkarmadı beni.mızlandı durdu.yanına gidiyorum susuyo,ayrılıyorum yanından ağlıyo.mamasını zor hazırladım.öğlende eve gittim onun için.kendim ayakta bişeyler atıştırdım onun maması pişerken.onu yedirdim baktım terlemişmi altı falan nasıl öyle koşuştura koşuştura işe geldim.babaannesi yediremiyor onu kaşıkla.halasınada bırakamadım.çocuğu hasta oğlumada buılaşmasın diye.öyle işte benden haberler bu kadar.
yani senin hayatın bitiyor demeyelşim ama bir süre herşeyde öncelik onun oluyor. mesela eskiden kahvaltım yemeğim yarım kalırdı. çoğu akşam geç vakte kadar aç kalırdım. eşimle birlikte kahvaltı yapamazdım. şimdi oğluşum uyandığında alıp mutfağa götürüyoruz. anakucağında oturuyor. biz kahvaltı yapıyoruz sonra ona mama hazırlıyorum. sabah giyinirken yatak odasında yatağa koyuyorum. eskiden pijamamı çıkartmaya vakit bulamazdım.
hoşgeldin. şükür iyiyim sen nasılsın? bebiş nasıl?
tamam o zaman soğan koymayım buzluğa. dolmalık biberi pişirip atıyorsun değil mi?
yaprak sarmaya üşeniyorum ben. yazın iznimde mutfakla baya ilgilenmem lazım.
hoşgeldin canım!
mblue, nevgül hoşgeldiniz kızlar......
böcük.. iyiym teşekkür ederim..
melodicim... en büyük kolaylık bakliyatları önceden haşlayıp koyarsan çıkardığınd aayrım saatte düdüklü sayesinde hazır oluyor yemeğin.... ben hep öyle yaaprım ve çok pratik oluyor....
yarım saat düdüklüde haşlayıp dondurucuya koyuyorum... kullancağım zamanda çok kısa bir sürede hazır oluyor yemeğim....
yok canım pişirmiyorsun içini çıakrtıp yıkıyosun ağızları açık kalıcak şekilde poşetlyıp buzluğa atıyosun.sonra buzluyken doldurup pişiriyosun . ben bu yıl çok yaptım dolma çok iyi oldu kolaylık oldu banada .Aklıma hergeleni atıyorum ben illaki bişiye kullanıyourm kolaylık oluyo banada
nan birazda güzel yanlarını anlatın beee
doğuracağım varsada doğurmıcam sayenizdee...okurken nasıl kaptırıyosam kendimi nefes nefese kalıyorum sankli ben yapıyom gibi bu işleri....
ne diyim Allah yardımcınız olsun...
sen kış için hazırlık yapçanda daha çok var be cnm..yaz sonu yaparsın şimdiden niye başladın düşünmeye....soğan bence bozar tadını hiç koyma derim...ya pişirirken koy yada şart değilki menemende soğan...
bebişi olanlarada pratik bişi diyim...tavuk suyu veya kemik suyunu buzluklara döküp dondurun sonra poşetlerde buzlukta saklayın....bebiş çorbası yaparkende içine atın....her an elinizin altında olur böylece orjinak sular...
mbluee geçmiş olsun....hiçbişey yapamıyosan bi yawru sevindir cnm...sadakan olur...
duygu nan sende arazisin hayırdır nerde takılıyonuz nan
anladım sadece biberi donduruyorsun. böcük pişirip atıyormuş buzluğa ondan sordum.
canım düşünmem lazım. iznimi çok iyi değerlendirmem gerekir. izin dönüşüm yaz sonu işler çok yoğun oluyor çok yoruluyorum, yapacak halim kalmaz. temmuzda izne ayrılırsam yaparım.
yani senin hayatın bitiyor demeyelşim ama bir süre herşeyde öncelik onun oluyor. mesela eskiden kahvaltım yemeğim yarım kalırdı. çoğu akşam geç vakte kadar aç kalırdım. eşimle birlikte kahvaltı yapamazdım. şimdi oğluşum uyandığında alıp mutfağa götürüyoruz. anakucağında oturuyor. biz kahvaltı yapıyoruz sonra ona mama hazırlıyorum. sabah giyinirken yatak odasında yatağa koyuyorum. eskiden pijamamı çıkartmaya vakit bulamazdım.
hoşgeldin. şükür iyiyim sen nasılsın? bebiş nasıl?
balım valla nasip olursa haziranda okutacağım kuran.sonrada bir yaz temizliği yapçam annem halam =)
herkesler iyimi ? topiğimizde doğum yapan yok demi bizim kızlar geliomu balımm pasaklı napıo nurdan kelebek diğerleriböcük
nevgul ne kadarlık evlisin sanırım çalışıyosunda Allah kolaylık versin . bebiş 7 aylık sanırım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?