Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar siz evlilik yıldönumunuze nasıl hediyeler aldınız ne hıazrlıklar yptını z bana fikir verin yaw pazrtesi evlilik yıldöunumuz var

kızlar siz evlilik yıldönumunuze nasıl hediyeler aldınız ne hıazrlıklar yptını z bana fikir verin yaw pazrtesi evlilik yıldöunumuz var

biz hiç hediye almadık kutlamadıkta.hem maddiyat yüzünden hemde kocamda sağolsun pek sever düşünür öyle şeyleri.

selam herkese
mbluee geldim cnmmm sende hoşgeldin...

yoğunum bugün ben yaaa
bide belim ağrıyo nedenseee

ben yazdan biber dolması ve haşlamış taze fasülyeyle
közlenmiş kırmızı yağ biberi ve patlıcan koyuyorum bu yaz öle yaptım yaniii.....

nevgüll ben sevgililer gününe hiçbişy yapmadım sadece mektup yazdım eşim parfum almış o bukonularda ince davranıo bende bişiyler hazırlamalıyım yıldöumumuze

kelebenk kolay gelsin canım hallette gel işleri =)

duyhas merhabalr nasıl rejim yapıosun kaç kg verdin =) =) bende diyetteyim 1 aydır en son tartıldımda 1,5 kg vermiştim =)

Biz soda şişelerine domates kaynattık 50 ye yakın soda şişesiyle çok güzel oluyor menemeni sosları hep ondan koydum Pasta börek artan yemekleri de hep buzluğuma atıyorum güzel oluyo

hahahahahah ayy hiç güleceğim yoktu valla..
canım gülsünn benn:)))) nickimi değiştiridim....

sende baya küçükmüşsün bu arada....

hahahahahah ayy hiç güleceğim yoktu valla..
canım gülsünn benn:)))) nickimi değiştiridim....

sende baya küçükmüşsün bu arada....

hain gülsün =) bilmionmu kkıs sne benım yaşımı 89luyum işte hiç tanımamazlıktanda geliy hain seni nasılsın nasıl gidiy hayat

aman iyi bari akrabanın bakması başka tabi. bende çok özlüyorum oğluşumu. sen öğlen yanına gidebiliyorsun benim imkanım yok konuşmuştuk seninle.

:78::78:
bende alayım dıyorum elde yıkamak cok zaman ve su kaybı

he soğansız:26:nıye güldün laa

hiç duymadım soğansız menemen!

bende soğana bayılırım menemende. hatta soğanı kavurup üzerine yumurta kırıp yeriz biz.

dün su geldı 10 lıra

cimri garu su kullanmıyo musun?

nice senelere. biz ilk senemizi dışarda yemek yiyerek kutlamıştık. ordan da bir bara gittik. ne hediye aldım bişey alamadım. çalışmıyordum.

hain gülsün =) bilmionmu kkıs sne benım yaşımı 89luyum işte hiç tanımamazlıktanda geliy hain seni nasılsın nasıl gidiy hayat

:)))

canım küçük olduğunu biliyordum ama bu kadarda küçük olduğunu bilmiyordum....
kelebeği solladınmı acep küçüklükte.... malum en küçüğümüz oydu:)

canım tanımışsındır diye düşündüm... o yüzden direk daldım konuyaa....
valla işle ev arasında gididp geliyoz işte....
hera napıyor bakalım???? ev kuşumu oldu yoksa iyice:)

bu arada bende o kafeslerden kullanıyorum.. çokta memnunum.. bimden almıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…