ulaaa kafes neki.ıspanak yıkarmıı :26::26:
kızlar siz evlilik yıldönumunuze nasıl hediyeler aldınız ne hıazrlıklar yptını z bana fikir verin yaw pazrtesi evlilik yıldöunumuz var
nee alaka şimdi anlayamadım yemek konuşuluyo vee sütyen yıkamak için kafes geçiyo.sudanda tasarruf ediyo.kendimi pek bi cahil hissettim.
ulaaa kafes neki.ıspanak yıkarmıı :26::26:
lamecim sağolasın ben bayadır gelemiyordum =) sanırım benım olmadım zamanlarda geldiniz.evlisin sanırım =)
nezmandır evlisin?
çocuck var mı ?
çalışıyomusun?
nerde oturuyosun ?
tanışma soruları =)
bn çlışıyorum
çocuk yok yeni sayılrım evlilikte .21 yaşındayım.istanbulda anadoluyakasında umrnaıye trfında oturuyorum =)
1 haftadır 3 kilo verdim
hahahahahah ayy hiç güleceğim yoktu valla..
canım gülsünn benn:)))) nickimi değiştiridim....
sende baya küçükmüşsün bu arada....
aynen sana katılıyorum.benim oğlumu şimdiye kadar babası bakıyordu.şimdi de halası bakacak.da bu hafta bırakmadım halasına.oğlu hastaymış benim oğlumada bulaşmasın diye bırakmak istemedim ama bundan sonra halası bakacak.zorya kim bakarsa baksın zor.rabbim bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.rabbim sabır da versin.çünkü hergün özlüyorumda bazen aşermiş gibi baya bi özlüyorum kokusu resmen burnmuma geliyo.
:78::78:
bende alayım dıyorum elde yıkamak cok zaman ve su kaybı
he soğansız:26:nıye güldün laa
yoruldum yaf çalış çalış...
melodi ben soğanlı menemeni hiç sevmiyorum yav..biz soğansız yapıyoruzda üniv. deyken ev arkadaşım yapmıştı menemen yiyemicem sandım bir daha :)
ben tat konserve domates alıyorum doğranmış..onunla yapıyorum yaz-kış..
biber zati hep var..
dün su geldı 10 lıra
kızlar siz evlilik yıldönumunuze nasıl hediyeler aldınız ne hıazrlıklar yptını z bana fikir verin yaw pazrtesi evlilik yıldöunumuz var
hain gülsün =) bilmionmu kkıs sne benım yaşımı 89luyum işte hiç tanımamazlıktanda geliy hain seni nasılsın nasıl gidiy hayat
topiğin en yaşlısı benim galiba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?