Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

AYYYY nezamandır burnumda tütüyo o kek yaaa
başlıcam rejimede en sonunda...haftasonu yapçam walla çok canım çektiiiiiiii

yap kuzum yaaa
ne olacak,ne vakittir yemiyonuz zati.....

şu Kanuni'ye de sinir oldum yaw,hani Hürrem'i seviyordu bu
eeee şimdi de Sadıka ile fik fik....

merhabalar hatunlar.kızlar aklıma ne geldi.acaba biz hepimiz bir iş yerinde çalışıyor olsak o iş yerinin hali ne olurdu.

tanemcimmmmmm

keleboşşş noldu yavri......hayırdır,düzelir di mi ama akşama ya da en geç yarına....

adacım dün yoktum bütün hepsini okuyana kadar öldüm bittim senin yıldönümündü dimi canım nice mutlu senelere .......

sürprizlerde süper yavvvvvvvvvvv bayıldım yanim

ben bayağı geriden geliyom napim işlerde birikmiş kafam karıştı

açık açık yazamıyorum burda o yüzden anlatamıcam kusura bakmayın

lamem nerde ya sen sölemeseydin şimdi arıcaktım....

takma boşver cnm
umarım mühim bişi değildir
yoksa alırım pehlülün ifadesini...

yap kuzum yaaa
ne olacak,ne vakittir yemiyonuz zati.....

şu Kanuni'ye de sinir oldum yaw,hani Hürrem'i seviyordu bu
eeee şimdi de Sadıka ile fik fik....

eşim yokken yapıcam,saklı yicem :))

selamlar

ayy kocişim hala iyileşemedi
bugün göndermedim gene işe, bende öğlende döndüm işten
makarna istemiş canı onu yaptım yedirdim uyuyo şimdi

bende size bakiim dedim
halbuki bi sürü beni bekleyen ütüm varrrrr

merhabalar hatunlar.kızlar aklıma ne geldi.acaba biz hepimiz bir iş yerinde çalışıyor olsak o iş yerinin hali ne olurdu.

ne mi olurdu nevgülcüm bişe olamazdı işte çen çenden öteye gidermiydi acepppp bilmem belkide süperrrrrr

Ha haa Nurpağımın bu konuda çeyreğinin çeyreğinin çeyreği osam gerek

can dayanmaz valla
ben ceyreğıde olamam

cnm herkes bır değil senınkıler ancak oturuyo benım annem yardımcı olur
suan mesela abımın cocuklarına bakıy
yengem işte
akşama yemek yapar ütü yapr evı temızler iş bırakmaz yengeme
benım cocuğuma baksa yeter gene zaman bulurum benü
yemek annemden olsa bulasık zaten makınaya
ben gece kalkar gene ütü ederım

durun bi topik açayım en nefret ederek yaptığınız işler diye.hepinizi bekliyorum oraya. ütü yapmaktan ıspanak yıkamaktan,nefret ediyorum.

Son düzenleme:

senin annen tek başına yetişiyor. beni kv görümcemle 2 kişi 1 çocuğa ancak bakabildiler. çamaşır atıyorum sabah çıkarında asın demi? yok nereye asıyorum bilmiyorlarmış. nan hava güzelse dışarı değilse içerde telim var asın ne fark eder.
görümcem 1 kere eline süngeri alıp lavabomu ovmadı tuvalate fırça atmadı. bırak onu çöp kutusu doluyor wc de bir kere değiştireyim demedi. herşey bana baktı yani. illa şunu yapın diyemem ki ben. yine sağolsunlar kv. yemek bulaşık halletti hep. bende abimin evine gidince yemek bulaşık hallederdim. bende yazın gidince hiçbir şeye elimi sürmiycem.

durun bi topik açayım en nefret ederek yaptığınız işler diye.hepinizi bekliyorum oraya. ütü yapmaktan ıspanak yıkamaktan,nefret ediyorum.

bide cam silmek var
lady öle iş olmaski kız giyiceğinde ütülicen sürekli ütün olucak insanın kafası rahat olmazki o şekilde
helal sana valla

ölede zor oluyo bana göre nıye dıycen acıl bişi olunca bıde ütüye zaman bulmak kolay değil ben kurudukça ütüler bırıktrmem

aynen bende kurudukça ütülerim hatta işim olmasın fazla diye ütülenecekleri peteğin üzerine atarım çabuk kurusunda ütüleyeyim diye eşim kumaş ve gömlek giydiği için napam anam birikirse dağ oluyo dağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…