mblue
ınş bulursun cnm akşam 7 gıbı kırtasıyeler kapanıo sanırım
geç kalmadan hallet:18:
Bal nasılsın tatlışGülsünüm yok mu bayağıdır denk gelemedik ya Blue bulursun inşallah bebek .
yap kuzum yaaa
ne olacak,ne vakittir yemiyonuz zati.....
şu Kanuni'ye de sinir oldum yaw,hani Hürrem'i seviyordu bu
eeee şimdi de Sadıka ile fik fik....
merhabalar hatunlar.kızlar aklıma ne geldi.acaba biz hepimiz bir iş yerinde çalışıyor olsak o iş yerinin hali ne olurdu.
cotur gecmıs olsun
dr a gıttınız mı:26:
gittik canımö
ağır bronşit
antiboyotik verdi iki tane
balgam söktürücü verdi
serum taktı
dün gece uyurken nefessiz kaldı boğulucak gibi ödüm patladı
birsencim evet yıldönümümüzdü.....herşey çok güzel geçti çok şükür :))))
afiyet olsun o halde balcım.....
geçmiş olsun pınarcım.....bebiş nasıl?????
böcükkkkk nassı yaaaa ?????çeyreği 3, üçte mi olmaz yani!!!!!!!!!!!!!
Cotırnikciğim çok geçmiş olsun . Bebiş nasıl cinsiyeti belli mi ? Oy oy büyümüştür şimdi
Adacığım marifetli hatunum benimBlue sende mi kek yapcan kız fırınım bozuk olmasa yapardım bende canım istedi :18:
gittik canımö
ağır bronşit
antiboyotik verdi iki tane
balgam söktürücü verdi
serum taktı
dün gece uyurken nefessiz kaldı boğulucak gibi ödüm patladı
sağol canımcım, en son doktor erkeğe benzior dediğinden sonra bi daha gitmedim, ayda bir kontrl malum.Cotırnikciğim çok geçmiş olsun . Bebiş nasıl cinsiyeti belli mi ? Oy oy büyümüştür şimdi
Adacığım marifetli hatunum benimBlue sende mi kek yapcan kız fırınım bozuk olmasa yapardım bende canım istedi :18:
conturnıx cnm nasılsınn acil şifalar diliyorummmm
sağol canımcım, en son doktor erkeğe benzior dediğinden sonra bi daha gitmedim, ayda bir kontrl malum.
çok sağol arkadaşım
senin annen tek başına yetişiyor. beni kv görümcemle 2 kişi 1 çocuğa ancak bakabildiler. çamaşır atıyorum sabah çıkarında asın demi? yok nereye asıyorum bilmiyorlarmış. nan hava güzelse dışarı değilse içerde telim var asın ne fark eder.
görümcem 1 kere eline süngeri alıp lavabomu ovmadı tuvalate fırça atmadı. bırak onu çöp kutusu doluyor wc de bir kere değiştireyim demedi. herşey bana baktı yani. illa şunu yapın diyemem ki ben. yine sağolsunlar kv. yemek bulaşık halletti hep. bende abimin evine gidince yemek bulaşık hallederdim. bende yazın gidince hiçbir şeye elimi sürmiycem.
pınarcım siz yıldönümünüzde ağvaya gitmiştiniz değil mi......
hangi otele gittiniz peki ve kaç geceye ne kadar ödediniz?????
anaaaa karıya bak eşinden kek saklıyor.
can dayanmaz valla
ben ceyreğıde olamam
cnm herkes bır değil senınkıler ancak oturuyo benım annem yardımcı olur
suan mesela abımın cocuklarına bakıy
yengem işte
akşama yemek yapar ütü yapr evı temızler iş bırakmaz yengeme
benım cocuğuma baksa yeter gene zaman bulurum benü
yemek annemden olsa bulasık zaten makınaya
ben gece kalkar gene ütü ederım
aynen bende kurudukça ütülerim hatta işim olmasın fazla diye ütülenecekleri peteğin üzerine atarım çabuk kurusunda ütüleyeyim diye eşim kumaş ve gömlek giydiği için napam anam birikirse dağ oluyo dağ
conturcum hastalık diyinc ebebişi unututum tebrik ederım anne oluyomşsun Allah tamamına erdirsin inşallah kucana almyaı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah =) kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?