Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok uykum varrrrrr.....bir 1 saat te olsa kestireyim kocişin yanına gidem de
hadinnnn öpüldünüzzzzz

ay valla ne mutlu sana evdesin keşke bizde olsak evde yaaaaa özendim sana tüh be şans yavrum işte

deme zaten ne dicen kıs
yalan mı söylicem sana
bak güzel oluo öyl ebahsettiğiniz kadar zor değil

ben almayım şekerim. ben evime bile bakamıyorum kaldı ki bu kadarını yapıcam imkansız. sonra ne bebeme bakabilirim ne de kalkıp işe gelebilirim.

canım fikrimi nasıl buldun onu de bari

ya fikrin güzel bencede
oturup 360 tane şiiri okıycak hali yokki...bence boşuna yaparsın onu vazgeç cnm...
diğerleri güzel ama destekliyorum...

:)) nan kuşunun derdi bize düştü
nazar olcak

güzel fikir ama 360 tane şiir vs. yazman zor olmayacak mı?
hem bir sene 365 gün 5 i nerde bunun?

65 yaşında ama tez canlı. görümcede 25 yaşında bekar.

=) 360 mı yazdım olsun 360dene yazarım telefonlarla konuşuomda =) nasıl yazcam vlla bugunden başlarsam yazarım zaten hepsiii şiir olmıycak 1 satır 2 satır yada tek bir söz gibi kısacık kısacık yazıcam

brck bi yazı yok kıs aykkabı kutusu kısmını okumadınız mı onu soruom nasıl olur die deftere yapçaktım bulamadım bende hepsini tek bir kutuda buluştursam diorum . olmazmı kii

canım valla ben snin yerine düşünüyorum nasıl yazcan kız delirdin mi 360 tane valla 360 değil 36 tane bile yazamam yazmayı sevmem zatiiii
ya işte incelik orda kıs benım kocam pek bir ince düşnüür sevgililer gününde okdr hazırlık ypmıştı bnde şimdi yapmk istiyorum yada o yazılar yerıne tanışma hikayemızı yazarım =

balum seni dinnimde ozaman tanışma hikayemizinmi yazsam =) kutunun yanna =) nasıl olur

zaten evi balon ve mumlarla donatayım dıom yatamızın üstüne koycam kutuyuda =)

360 tane şiir mi yazacannn Eşine

balum seni dinnimde ozaman tanışma hikayemizinmi yazsam =) kutunun yanna =) nasıl olur

zaten evi balon ve mumlarla donatayım dıom yatamızın üstüne koycam kutuyuda =)

olur cnm o anda onun için içinden geçen hislerini kağıda dök..oda güzel olur cnm...
romantik şeylerden erkekler pek etkilenmez..onlara sevdiği şeyleri alcan yada sevdiği yerlere götürceksin..biz erkeklerden beklentilerimizi yapmaya çalışıyoruz süpriz olarak ama yaratılışları bizle aynı olmadığı için inan etkilenmiyolar...bize yapsalar bayılır kalırız ama :))

hiç bu kadar katılmamıştım aynen öyleeee çok doğru söyledin cnm

:) zamanla erkek anatomisini çözüyorum galiba...

mesela maç aşkı varsa tuttuğu takıma maç bileti al ve süpriz bişekilde ver ona ölsün bitsin...

aynen öyleee
adam oturup 360 tane kağıdı okuyacak haa.bi bayanın duyduğu hazzı alamazki.
adam 10.cuda sıkılır zati
mbluem sen ellerini hiç yorma cnm.
erkeklere göre bi dizi çek o bile romantik :):):)

Son düzenleme:
aynen öyleee

:))

ya istisna romantiklerde vardır...gerçekten bizim gibi etkilenen şiirden sözden...
ama genelii değil...

yada akşam boyunca hiç tv nin kumandasını elinden almayarak bütün akşam ntv sporu izlemesine izin ver
en büyük romantizm

ya istisna romantiklerde vardır...gerçekten bizim gibi etkilenen şiirden sözden...
ama genelii değil...

çok çok nadir dediğin gibi cnm
100 erkekten en fazla 5-10 udur
he yanlış anlaşılmasın eşinde anlar anlarlar ama bizim gibi değil mümkün diil.
bi adamın oturupta 360 tane söz yazdığını düşünemiyom ben mesela

Son düzenleme:
bende kocişin doğum gününde bişey yaptım olmadı.
şimdi sokak kapısından itibaren duvarlara mutfağa banyoya en son yatak odasına notlar yazdım.
girişte hoşgeldin aşkım mutfakta buzdolabını aç dedim oraya baktı bir not banyoya git filan enson yatak odasında aynaya astım. işte şu kıyafetini giy dolabı açtı salona koş filan. salonda güzel bir masa bekliyordu yemekten sonrada hediyesi yine yatak odasındaydı. ama benimki aynadaki notu görmeyince başka dolabı açtı ve hediyesinin nerde olduğunu buldu. o kadar hazırlık boşa gitti.

:) zamanla erkek anatomisini çözüyorum galiba...

mesela maç aşkı varsa tuttuğu takıma maç bileti al ve süpriz bişekilde ver ona ölsün bitsin...

benımkı hiç sevmez maç funda arar albumü alım ben daha mutlu olur =) kutunun içine atarım ekstradan =)

aynen öyleee

o zaten olmazsa olmaz biricğim =)

ama genelii değil...

benim kocem bana mektup yazar bazen =) şiir yazarız birbirimize o bana şarkı yapar besteler =)

mutlu olur gibime geliy yaptıklarımla bakalım nasıl olcek =) benımkıne maçtan ziyade müzik demek lazım =9 funda arar albumu mutlu eder onu ziyadesıyle

melodi çok güzel bi süprizmiş cnm ama
neden erkekler yapamıyo bizim gibi:2:
neden bu kadar ince düşünemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…