Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdancım valla yorum bile yapamadım dayanamadım ama sonunda soruyorum kız gerçek mi bu dediğin yavvv

balum seni dinnimde ozaman tanışma hikayemizinmi yazsam =) kutunun yanna =) nasıl olur

zaten evi balon ve mumlarla donatayım dıom yatamızın üstüne koycam kutuyuda =)

uyudum....uyandım....geldim.....

tatlım ben de yıldönümümüz için öyle bir kutu hazırlamıştım işte.......içine bebek kartpostalları....ikimizin düğün fotosundan bir tane çerçeveye koydum onu....balayı fotolarımızı çıkarttırdım ve çok şık bir albüme yerleştirdim onu.....değişik egzotik ambalajlı çikolataları (migrastan bulabilirsin) işte bu ve benzeri şeyleri doldurdum kutuya....hediye paketi yaptım....koydum yatağın üzerine......balonların içine not yazıp şişirmiştim 8 tane falan onlar da yatak odasında bir de gardolabın camına Seni Çooookkkkkkkk Seviyorum diye yazdım......
inan bana o balonların içindeki notları bile zorla okuyorlar.....erkeklerin genlerinde yok okuma işi sıkılıyorlar
ha seninki okursa yap.....kutu olayı da defterden daha hoş oliiyyy...

nurdancım valla yorum bile yapamadım dayanamadım ama sonunda soruyorum kız gerçek mi bu dediğin yavvv

gerçek canım ginese gircem de başvuramadım henüs
24 saate 12 sığıyo neden kimse sığdıramıo anlamadım gitti
tanıştığımıza memnun oldum bu arada
ben nuro nuro ç

adacım sağolasınn =) bende yazcam aynaya seni seviyorum yazısı =) ama sabah erkenden o duşa geçmeden yazıcam =)

balonları ben boş koyucam =) 8tane notuda okusun çok merakli benımki okumaya sıkılmadan okur yazsamda =) onunyerıne tanışma hikayemizi yazıcamm=) paketin içine bende bi kaç foto koyucam ama üzerinede yapıştırmayı düşnüyorum fotograflar =) bakalım nasıl bişiy çıkartcam ortaya sağolasın tatlım..

bu arada vaktım olsa afiş yaptırırdım =( film afişi gibi artık onu 2. yılımıza yaptırırım =)

eşim gelir şimdi muucks tekrar sağol cnm

bende takviye alıp ev işlerini bitireyim yaw başka türlü olmayacak.

kızım sen anca ev işlerini bitir aklınız fikriniz bunlarda
hafta içi evinizin işlerini bitirin hafta sonunuzu kocenize ayırın bakın nasıl oliiii
ama senin bide encek varsa yandın 12 değil yarısını bile çıkartamazsın bu tembellikle
neden çocuk yapmıyorum işte bundan bie onla uğraşamıcam şimdi

selammmm yavriiii

bence onlarda da iş var da çaktırmyorlar :))))))

ulan hepsinin gözleri patladı herkes beni konuşiii ya
bu kadar inanılmaz bişi değil diom hala yuh oha vb laflar kullanıolar vajen sağlığımdan bile endişe etmeye başladılar yazık yhaaaa

gerçek canım ginese gircem de başvuramadım henüs
24 saate 12 sığıyo neden kimse sığdıramıo anlamadım gitti
tanıştığımıza memnun oldum bu arada
ben nuro nuro ç

m.oldum cnm bende birsen
benim bebe iş güç var sığdırcak olsamda sığmaz zati ben onu yapamam yahu

bu master Chef'te ki Batuhan'a sinir oluyorum yaw.....ne bu küstahlık....

yav adacım izlemeye vakit olmadığından yorum yok dedim ya sana ne güzel senin hayatın yaşasun hayat sana güzel dimi erkencisin sen ya ondan

uykum gelmiyor nete gireyim bari dedim (

kuşları hastalar diye ayırmıştık kafesleri ve odalarını...ilk kuşum iyileşti ilaçlar mamalar felan..
yeni aldığımız yeniden hastalanmıştı..peteğin üstünde duruyor die salıktı hep..
eve geldik baktım yok ..odayı talan ettik o dolabı çek bunu çek yok..kapımı aralıktı die tüm evi aradık..

gardolabın kapağı sürgülü o biraz aralık kalmış sen ordan içeri gir..nasıl becermişse..

hastaydı zati..ben onu orada buldum ama ölmüş

çok üzüldüm gözümden gitmiyor görüntüsü..:85:
çok uğraştık emek verdik iyileşmesi için ,vicdanım o konuda rahat ama yaşasaydı yav çok tatlıydı (

Patik çok üzüldüm kız : Başın sağ olsun . Kötü olmuş ortaokulda benim kuşumda ölmüştü hala çok üzülürüm aklıma geldikçe tabi vicdan azabıda çekiyorum o ayrı
Neyse günaydın kızlar

günaydın kızlarrr iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

patikim başın sağolsun canım .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…