Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hepsini denedim ama hiçbirisi senin kadar tatlı değildi gibi biişyi yazcam henuz tasarlayamadım

bişi anladıysam arap olayım[/QUOTE]

kız anlamıycak bişiy yukk

çikolataların hepsının kenarından ısırıp diğer yarısnı bırakçam sonada not yazcam bütün çikolataları yedım ama hiç birinde sendeki tadı bulamadım sonucu çıkıo işt e

hepsini denedim ama hiçbirisi senin kadar tatlı değildi gibi biişyi yazcam henuz tasarlayamadım

bişi anladıysam arap olayım[/QUOTE]

bal ilk önce bende anlamadım sonra jeton düştü hani çikolataları yedim ama beğenmedim hiçbiri senin kadar tatlı değil anlamında cnm
mblue seninkide yedim yedim beğenmedim kız çocuk mu kandırıyon yavvvv çok komiksin valla

bişi anladıysam arap olayım

bal ilk önce bende anlamadım sonra jeton düştü hani çikolataları yedim ama beğenmedim hiçbiri senin kadar tatlı değil anlamında cnm
mblue seninkide yedim yedim beğenmedim kız çocuk mu kandırıyon yavvvv çok komiksin valla[/QUOTE]
sende cevaplamıssın zati neyseee

bişi anladıysam arap olayım

mblue seninkide yedim yedim beğenmedim kız çocuk mu kandırıyon yavvvv çok komiksin valla[/QUOTE]

napimya daha tam netleştiremedim işte çikolatardan daha tatlısın dıom koceme daha ne diyim

hayrlı cumalar

mbule hayırlısı ne ıse o olsun tatlım daha cok çalışır daha yüksek puanlar alırsın

hayrlı cumalar

mbule hayırlısı ne ıse o olsun tatlım daha cok çalışır daha yüksek puanlar alırsın

herkese günaydınlarrr

sağol böcüğüm başlıycam bu önumuzdeki hafta ders çlışmaya yenıden yeni şantiyeler alınıoo anlıycağını zgene çok yoğun olcam pufffff . inş. şu sınvlrdan sona gelir yenı şantyeler =)

herkese günaydın hayırlı cumalar...Rabbim bugün açılan elleri geri çevirmesin işllhh....

naber nan kebelek

lamem bugün gene yok kızlar hayranlarına duyrulur....elektrikleri kesilcekti çalışma varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…